Hotell i Elia

Se på kartan
 • Greco Philia - Luxury Suites & Villas
  Från1.185krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 290 recensioner från resenärerBaserat på 290 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Elia. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. Våra besökare har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 13. 3 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 36. Detta boende genomgick en renovering 2012. Alla gästerna på Greco Philia - Luxury Suites & Villas kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Greco Philia - Luxury Suites & Villas är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta boende ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling.

  Se mer
 • Royal Myconian - Leading Hotels of the World
  Från4.086krPer natt
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1142 recensioner från resenärerBaserat på 1142 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Elia, är ett bra alternativ för familjer. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna anläggning. Detta hotell innefattar 149 trivsamma rum. Detta hotells byggår är 2000. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Detta boende tillåter små husdjur. Det finns parkeringsplatser på Royal Myconian - Leading Hotels of the World. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Royal Myconian - Leading Hotels of the World. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta hotell. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Det finns ett utbud av sport- och fritidsaktiviteter på detta boende. Resenärerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Myconian Imperial - Leading Hotels of the World
  Från5.452krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1014 recensioner från resenärerBaserat på 1014 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett enastående hotell som är lokaliserat i Elia. Från denna egendom är det 2. 4 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Från detta hotell är det 200 meter till närmaste strand. Våra besökare har 4. 3 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 118 rum. Detta boende snyggades upp 2015. Myconian Imperial - Leading Hotels of the World är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Resenärerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Myconian Imperial - Leading Hotels of the World. Gästerna utlovas en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. Myconian Imperial - Leading Hotels of the World erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla måltider som serveras i dess restaurang. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Myconian Avaton Resort - Design Hotels
  Från4.030krPer natt

  Myconian Avaton Resort - Design Hotelsstars

  Elia, Mykonos , Elia beach, p.o. box 64 n/a - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 478 recensioner från resenärerBaserat på 478 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Elia. Från det här hotellet som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 300 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 10. 0 kilometer till hamnen. Myconian Avaton Resort - Design Hotels har totalt 85 rum. Detta hotell byggdes 2014. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder Myconian Avaton Resort - Design Hotels babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Myconian Avaton Resort - Design Hotels. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. På Myconian Avaton Resort - Design Hotels kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Myconian Villa Collection Preferred Hotels
  Från6.408krPer natt
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 763 recensioner från resenärerBaserat på 763 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Elia. Från detta boende är det 200 meter till närmaste strand. Våra besökare har 13. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 13. 0 kilometer till hamnen. 96 välkomnande rum finns på anläggningen. Myconian Villa Collection Preferred Hotels är från år 2012. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Myconian Villa Collection Preferred Hotels. Myconian Villa Collection Preferred Hotels kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Myconian Utopia Relais & Chateaux
  Från5.462krPer natt

  Myconian Utopia Relais & Chateauxstars

  Elia, Mykonos , Elia beach n/a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 561 recensioner från resenärerBaserat på 561 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Elia. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna anläggning. Våra kunder har 4. 5 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 50 rum. Myconian Utopia Relais & Chateaux är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Myconian Utopia Relais & Chateaux är inte någon husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta hotell med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Senses Luxury Villas & Suites
  Från18.954krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 51 recensioner från resenärerBaserat på 51 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Elia. Våra besökare har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Senses Luxury Villas & Suites som har totalt 10 rum. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta hotell förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Senses Luxury Villas & Suites. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Villa Alice
  Från11.583krPer natt

  Villa Alicestars

  Elia, Mykonos , Elia beach n/a - Karta
   

  Denna lyxiga semesterbostad eller villa är lokaliserad i Elia. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 3. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Från denna anläggning är det 1000 meter till närmaste strand. För våra gäster är det bara 1000 meter till flygplatsen. Från denna semesterbostad eller villa är det 12. 0 kilometer till hamnen. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 4 rum. Boendet byggdes år 2014. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen under hela dagen. Villa Alice erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är tillåtna på Villa Alice. Alla som valt detta boende kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Katikies Villas Mykonos - The Leading Hotels
  Från6.179krPer natt
   

  Denna enastående resort är lokaliserad i Elia. Katikies Villas Mykonos garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 12 rum. Boendet byggdes år 2019. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Katikies Villas Mykonos håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Husdjur är välkomna på detta boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Katikies Villas Mykonos erbjuder transfer till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Elia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här