Hotell i Ftelia

Se på kartan
 • Ftelia Bay
  Från2.796krPer natt

  Ftelia Baystars

  Ftelia, Mykonos , Ftelia - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 68 recensioner från resenärerBaserat på 68 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Ftelia. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 700 meter till närmaste strand. Våra gäster har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 6. 5 kilometer till hamnen. Detta hotell innefattar 26 trivsamma rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2004. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Ftelia Bay. Gäster som bor på Ftelia Bay kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På Ftelia Bay kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Terra Maltese
  Från912krPer natt

  Terra Maltesestars

  Ftelia, Mykonos , Ftelia mykonos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 72 recensioner från resenärerBaserat på 72 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Ftelia. Från denna egendom som är belägen 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta hotell. Våra besökare har 3. 2 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 7. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 20 ombonade rum. Boendet totalrenoverades 2014. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Alla gäster som bor på denna anläggning kan ta med sig sina små husdjur under vistelsen. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Terra Maltese. Resenärerna kan utforska de olika matställena som Terra Maltese erbjuder. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Terra Maltese är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • KARMA SUITES
  Från1.111krPer natt

  KARMA SUITESstars

  Ftelia, Mykonos , Ftelia - Karta
   

  Allocated on a perfect spot just on Ftelia beach this suites' complex with five spacious suites is designed for sophisticated jet-setter travelers who demand superior comfort, elegance and style. Tastefully furnished it is the perfect spot to enjoy carefree holidays, enjoy the sea, the tranquility and yet be so close to everywhere.. Enjoy the day under the sun and admire the sunset on your balcony.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Ftelia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här