Hotell i Glastros

Se på kartan
 • Portes Mykonos Suites & Villas
  Från2.352krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 76 recensioner från resenärerBaserat på 76 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Glastros. Från detta hotell som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 850 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 1. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 4. 3 kilometer till hamnen. Detta trivsamma hotell garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 13 rum. Portes Mykonos Suites & Villas genomgick en renovering 2017. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Portes Mykonos Suites & Villas är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Portes Mykonos Suites & Villas. På Portes Mykonos Suites & Villas kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Giannoulaki Hotel
  Från1.064krPer natt

  Giannoulaki Hotelstars

  Glastros, Mykonos , Glastros area - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 283 recensioner från resenärerBaserat på 283 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Glastros. Från det här boendet som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Det totala antalet rum på Giannoulaki Hotel är 50. Detta boende har wifi-anslutning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Giannoulaki Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sol House
  Från910krPer natt

  Sol Housestars

  Glastros, Mykonos , Psarou - Karta
   

  Detta charmiga hotell finns i Glastros. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Sol House som har totalt 1 rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på detta hotell har inte öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Sol House. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Sol House. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ikies of Mykonos
  Från1.264krPer natt

  Ikies of Mykonosstars

  Glastros, Mykonos , Lagada village - Karta
   

  Detta enastående hotell finns i Glastros. Från det här hotellet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger 1. 3 kilometer från närmaste strand. För våra kunder är det bara 800 meter till flygplatsen. Detta boende med endast 3 rum passar bra för en lugn vistelse. Det här hotellet byggdes 2019. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Ikies of Mykonos tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta hotell tillåter inte husdjur. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Marianna Hotel
  Från909krPer natt

  Marianna Hotelstars

  Glastros, Mykonos , Glastros - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 83 recensioner från resenärerBaserat på 83 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Glastros. Från den här egendomen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Denna anläggning ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning har totalt 25 ombonade rum. Hotellet totalrenoverades 2010. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Glastros

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här