Hotell i Kalafatis

Se på kartan
 • La Residence
  Från4.075krPer natt

  La Residencestars

  Kalafatis, Mykonos , Kalafatis beach - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 381 recensioner från resenärerBaserat på 381 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Kalafatis. Från denna anläggning är det 70 meter till närmaste strand. Totalt 24 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell byggdes 2008. Både fast och trådlöst internet finns på La Residence. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gästerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Kunderna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på La Residence. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Wild By Interni
  Från3.072krPer natt

  The Wild By Internistars

  Kalafatis, Mykonos , Kalafatis, loulos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 26 recensioner från resenärerBaserat på 26 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Kalafatis. Det totala antalet rum är 21. The Wild By Interni genomgick en totalrenovering 2018. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder The Wild By Interni babysängar på begäran. The Wild By Interni är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på The Wild By Interni. Gästerna kan utforska de olika matställena som The Wild By Interni erbjuder.

  Se mer
 • Anastasia Village
  Från1.580krPer natt

  Anastasia Villagestars

  Kalafatis, Mykonos , Kalafatis - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 506 recensioner från resenärerBaserat på 506 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Kalafatis. 85 välkomnande rum finns på anläggningen. Både fast och trådlöst internet finns på Anastasia Village. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. .

  Se mer
 • Villa Kalafatis
  Från978krPer natt

  Villa Kalafatisstars

  Kalafatis, Mykonos , Kalafatis - Karta
   

  Detta charmiga lägenhetshotell beläget i Kalafatis. Våra besökare har 6. 5 kilometer till flygplatsen. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 6 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna.

  Se mer
 • Iro's Boutique
  Från1.656krPer natt

  Iro's Boutiquestars

  Kalafatis, Mykonos , Kalo livadi 84600 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 60 recensioner från resenärerBaserat på 60 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Kalafatis. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Från detta boende är det 800 meter till närmaste strand. Våra gäster har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 11. 0 kilometer till hamnen. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 11 rum. Iro's Boutique totalrenoverades 2014. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmena på Iro's Boutique är rullstolsanpassade. Kunderna behöver inte lämna sina husdjur hemma eftersom detta är ett husdjursvänligt boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. Detta hotell är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. Iro's Boutique kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Myconian Platinum Villa
  Från1.474krPer natt

  Myconian Platinum Villastars

  Kalafatis, Mykonos , Kalafatis - Karta
   

  Denna gulliga semesterbostad eller villa finns i Kalafatis. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Myconian Platinum Villa som har totalt 4 rum. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på Myconian Platinum Villa har inte öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. På Myconian Platinum Villa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Luna Sea Villa
  Från6.354krPer natt

  Luna Sea Villastars

  Kalafatis, Mykonos , Kalo livadi - Karta
   

  Detta bekväma hotell återfinns i Kalafatis. Detta boende med endast 5 rum passar bra för en lugn vistelse. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen på Luna Sea Villa håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Luna Sea Villa är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. På Luna Sea Villa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Kalafatis

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här