Hotell i Kalo Livadi

Se på kartan
 • Archipelagos Luxury Hotel
  Från2.473krPer natt

  Archipelagos Luxury Hotelstars

  Kalo Livadi, Mykonos , Kalo livadi - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 438 recensioner från resenärerBaserat på 438 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Kalo Livadi. Från det här hotellet som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta hotell. Våra besökare har 11. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 10. 0 kilometer till hamnen. Totalt 40 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Archipelagos Luxury Hotel genomgick en totalrenovering 2017. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangen inbjuder alla gästern som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Archipelagos Luxury Hotel. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Archipelagos Luxury Hotel. Gästerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Archipelagos Luxury Hotel. Archipelagos Luxury Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mykonos Bliss-Cozy suites
  Från2.636krPer natt

  Mykonos Bliss-Cozy suitesstars

  Kalo Livadi, Mykonos , Kalo livadi - Karta
   

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Kalo Livadi. De som bor på denna anläggning, som har totalt 15 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Mykonos Bliss-Cozy suites har wifi-anslutning. Receptionen på Mykonos Bliss-Cozy suites har inte öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Mykonos Bliss-Cozy suites är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. På Mykonos Bliss-Cozy suites kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Summit of Mykonos
  Från1.837krPer natt

  The Summit of Mykonosstars

  Kalo Livadi, Mykonos , Kalo livadi - Karta
   

  Detta gulliga hotell finns i Kalo Livadi. Med sina totalt 9 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på The Summit of Mykonos håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Detta hotell tillåter små husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Mykonos Euphoria Suites
  Från2.564krPer natt

  Mykonos Euphoria Suitesstars

  Kalo Livadi, Mykonos , Kalo livadi - Karta
   

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Kalo Livadi. Från detta hotell som ligger inbäddat 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra gäster är det bara 10 meter till flygplatsen. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 12 meter. 31 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende grundades år 2020. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Hälso- och välbefinnandeutbudet på denna anläggning ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Kalo Livadi

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här