Hotell i Megali Ammos

Se på kartan
 • Mykonos Bay Resort & Villas
  Från3.882krPer natt

  Mykonos Bay Resort & Villasstars

  Megali Ammos, Mykonos , Megali ammos beach - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Denna bekväma resort är beläget i Megali Ammos. Denna anläggning kan erbjuda totalt 47 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2018. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Mykonos Bay Resort & Villas tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Mykonos Bay Resort & Villas kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bill & Coo Suites and Lounge
  Från7.242krPer natt

  Bill & Coo Suites and Loungestars

  Megali Ammos, Mykonos , Megali amos beach, 600m from mykonos town 32 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 677 recensioner från resenärerBaserat på 677 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Megali Ammos. Från detta hotell som ligger inbäddat 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna egendom. Totalt 30 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Grand Beach
  Från1.975krPer natt

  Grand Beachstars

  Megali Ammos, Mykonos , Megali ammos beach mykonos - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 529 recensioner från resenärerBaserat på 529 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Megali Ammos. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De 35 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende grundades år 2007. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Grand Beach tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • Mykonos Beach
  Från1.383krPer natt

  Mykonos Beachstars

  Megali Ammos, Mykonos , Megali ammos beach p.o. box 97 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 521 recensioner från resenärerBaserat på 521 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Megali Ammos. Från detta hotell som ligger inbäddat 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum på Mykonos Beach är 43. Mykonos Beach genomgick en renovering 1995. Alla gästerna på Mykonos Beach kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Megali Ammos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här