Hotell i Megali Ammos

Se på kartan
 • Mykonos Beach
  Från866krPer natt

  Mykonos Beachstars

  Megali Ammos, Mykonos , Megali ammos beach p.o. box 97 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 521 recensioner från resenärerBaserat på 521 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Megali Ammos. Från detta boende som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De 43 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Mykonos Beach totalrenoverades 1995. Alla gästerna på Mykonos Beach kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dygnet-runt-servicen på Mykonos Beach bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta hotell. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bill & Coo Suites and Lounge
  Från3.348krPer natt

  Bill & Coo Suites and Loungestars

  Megali Ammos, Mykonos , Megali amos beach, 600m from mykonos town 32 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 677 recensioner från resenärerBaserat på 677 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Megali Ammos. Från detta hotell som ligger inbäddat 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna egendom. Totalt 30 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Mykonos Bay Resort & Villas
  Från3.988krPer natt

  Mykonos Bay Resort & Villasstars

  Megali Ammos, Mykonos , Megali ammos beach - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Denna bekväma resort är beläget i Megali Ammos. Detta boende kan erbjuda totalt 47 rum. Anläggningen totalrenoverades 2018. Mykonos Bay Resort & Villas är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta barnvänliga Mykonos Bay Resort & Villas är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta boende har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Mykonos Bay Resort & Villas erbjuder transfer till flygplatsen. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. På Mykonos Bay Resort & Villas kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Megali Ammos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här