Hotell i Mykonos stad

Se på kartan
 • Semeli
  Från1.603krPer natt

  Semelistars

  Mykonos stad, Mykonos , Rochari area n/a - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 744 recensioner från resenärerBaserat på 744 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Mykonos Town. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell innefattar 45 trivsamma rum. Detta boendes byggår är 1995. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Detta husdjursvänliga boende tillåter husdjur i alla storlekar. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta boende. På Semeli kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Livin Mykonos Boutique Hotel
  Från1.473krPer natt

  Livin Mykonos Boutique Hotelstars

  Mykonos stad, Mykonos , Drafaki, mykonos, 84600, grecia 84600 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 123 recensioner från resenärerBaserat på 123 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Mykonos Town. 26 välkomnande rum finns på anläggningen. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Kunderna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Livin Mykonos Boutique Hotel. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Adel Private Suites
  Från2.243krPer natt

  Adel Private Suitesstars

  Mykonos stad, Mykonos , Evagelistraki, new ring road - Karta
   

  Detta gulliga hotell är beläget i Mykonos Town. Detta hotell med endast 9 rum passar bra för en lugn vistelse. Babysängar tillhandahålls inte på Adel Private Suites.

  Se mer
 • Boho Suites Mykonos
  Från1.257krPer natt

  Boho Suites Mykonosstars

  Mykonos stad, Mykonos , Mykonos town - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8 recensioner från resenärerBaserat på 8 recensioner från resenärer

  Situated at the centre of Mykonos town, the apartments are ideal for those who want to access easily all the shops, bars and restaurants at the area of Mykonos town.

  Se mer
 • Melangel
  Från1.592krPer natt

  Melangelstars

  Mykonos stad, Mykonos , Chora, downtown 84600 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell är beläget i Mykonos Town. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Melangel som har totalt 2 rum. Melangel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Detta djurvänliga boende tillåter husdjur som väger högst 5 kg. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser.

  Se mer
 • Harmony
  Från1.080krPer natt

  Harmonystars

  Mykonos stad, Mykonos , Museio mykonou, mykonos town - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 695 recensioner från resenärerBaserat på 695 recensioner från resenärer

  Situated in the heart of Mykonos town, just by its main port, its location is ideal for guests to experience the mythical and cosmopolitan aura of Mykonos, enjoy the shopping, dining and nightlife for which Mykonos is famous.

  Se mer
 • Panormos Village
  Från1.197krPer natt

  Panormos Villagestars

  Mykonos stad, Mykonos , Panormos - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 313 recensioner från resenärerBaserat på 313 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Mykonos Town. Från detta hotell som är beläget 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 3. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Från detta boende är det 50 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 7. 0 kilometer till hamnen. Med sina totalt 10 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Anläggningen totalrenoverades 2018. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Panormos Village håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Panormos Village tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lyo Boutique Hotel
  Från10.384krPer natt

  Lyo Boutique Hotelstars

  Mykonos stad, Mykonos , Super paradise, mykonos, cyclades, 84600, greece - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 104 recensioner från resenärerBaserat på 104 recensioner från resenärer

  Detta charmiga livsstilshotell är beläget i Mykonos Town. Från det här boendet som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Den närmaste stranden ligger 450 meter från detta livsstilshotell. Våra gäster har 3. 5 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 6. 0 kilometer till hamnen. Totalt 18 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Lyo Boutique Hotel. Lyo Boutique Hotel är från år 2016. Detta boende har wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Lyo Boutique Hotel. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Elena
  Från997krPer natt

  Elenastars

  Mykonos stad, Mykonos , Rohari str. - Karta
  1,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 189 recensioner från resenärerBaserat på 189 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Mykonos Town. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 1000 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Elena är 30. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2001. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Små husdjur är tillåtna på Elena. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Elena. På Elena kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Terra Maria
  Från48.735krPer natt

  Terra Mariastars

  Mykonos stad, Mykonos , Kalogera street 18n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 148 recensioner från resenärerBaserat på 148 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Mykonos Town. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Terra Maria som har totalt 15 rum. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Terra Maria har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Terra Maria. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  19  Hotell - Mykonos stad
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Mykonos stad

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här