Hotell i Platis Yalos

Se på kartan
 • Kosmoplaz Beach Resort
  Från1.006krPer natt

  Kosmoplaz Beach Resortstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 306 recensioner från resenärerBaserat på 306 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Platis Yalos. Från denna anläggning som är belägen 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Det totala antalet rum på Kosmoplaz Beach Resort är 36. Kosmoplaz Beach Resort genomgick en renovering 2010. Både fast och trådlöst internet finns på Kosmoplaz Beach Resort. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Alla som valt detta boende kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Detta boende erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. De som bor på denna anläggning kan glädjas åt roliga fritidsaktiviteter och upplevelser. På Kosmoplaz Beach Resort kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Myconian Ambassador Hotel Relais & Chateaux
  Från7.154krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1769 recensioner från resenärerBaserat på 1769 recensioner från resenärer

  At the hotel traditional island hospitality is combined with the highest standards of personalised service and supreme comfort. It has been completely renovated and redecorated on 2004 and features an exclusive Thalasso Centre (opened in 2003). It is situated a few minutes walk from the fabulous beach at Platis Yialos and just 4km from the airport and port. Mykonos town is also 4km away where you can take full advantage of the resorts facilities including traditional and fine dining, trendy bars, designer shops and the famous Myconian nightlife.

  Se mer
 • Kamari Hotel
  Från1.899krPer natt

  Kamari Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , platis gialos - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Detta gulliga hotell ligger i Platis Yalos. Från denna egendom som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. Detta boende innefattar 64 trivsamma rum. Alla gästerna på Kamari Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta hotell erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Kamari Hotel.

  Se mer
 • Mykonos Palace Beach Hotel
  Från1.894krPer natt

  Mykonos Palace Beach Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , A platis gialos beach - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 466 recensioner från resenärerBaserat på 466 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Platis Yalos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 5 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 10 meter till närmaste strand. Totalt 17 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Mykonos Palace Beach Hotel. Detta boende genomgick en renovering 2013. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dygnet-runt-servicen på Mykonos Palace Beach Hotel bidrar till gästernas trivsel. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Mykonos Palace Beach Hotel erbjuder. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Mykonos Palace Beach Hotel är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Kunderna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Mykonos Palace Beach Hotel. Gästerna kommer att uppskattar de sportaktiviteter som erbjuds på detta boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Petinos Beach
  Från2.870krPer natt

  Petinos Beachstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 820 recensioner från resenärerBaserat på 820 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Platis Yalos. Från detta boende som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har 2. 2 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 19. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Petinos Hotel
  Från1.614krPer natt

  Petinos Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati gialos beach - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Platis Yalos. Från den här anläggningen som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 80 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 3. 4 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 74 trivsamma rum. Denna anläggning totalrenoverades 2007. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga Petinos Hotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Petinos Hotel. Petinos Hotel är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Denna anläggning har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. På Petinos Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Palladium
  Från4.425krPer natt

  Palladiumstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gyalos beach n/a - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1090 recensioner från resenärerBaserat på 1090 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Platis Yalos. Från denna egendom som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Från detta boende är det 300 meter till närmaste strand. Våra kunder har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 2. 0 kilometer till hamnen. Palladium har totalt 46 rum. Palladium är från år 1994. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Kunderna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse.

  Se mer
 • Petasos Beach Resort & Spa
  Från3.112krPer natt

  Petasos Beach Resort & Spastars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1167 recensioner från resenärerBaserat på 1167 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Platis Yalos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet ligger 4. 0 kilometer från denna egendom. Från detta boende är det 50 meter till närmaste strand. Våra besökare har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 4. 0 kilometer till hamnen. De 139 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell snyggades upp 2011. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på Petasos Beach Resort & Spa. Husdjur är tillåtna på detta boende. Detta hotell har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På detta hotell med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Petasos Beach Resort & Spa är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Mykonos Dove beach hotel
  Från2.782krPer natt

  Mykonos Dove beach hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platis yialos - Karta
   

  Detta enastående hotell är beläget i Platis Yalos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 3. 9 kilometer från stadens centrum. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna anläggning. Våra besökare har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 25 rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Mykonos Dove beach hotel är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Mykonos Dove beach hotel. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Mykonos Dove beach hotel. Detta Mykonos Dove beach hotel har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Resenärerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Nissaki Boutique Hotel
  Från4.484krPer natt

  Nissaki Boutique Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gialos beach - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1313 recensioner från resenärerBaserat på 1313 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Platis Yalos. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Det finns totalt 25 rum på anläggningen. Nissaki Boutique Hotel totalrenoverades 2009. Nissaki Boutique Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Nissaki Boutique Hotel. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Vid behov kan alla som valt detta boende använda inrättningen för hälso- och välbefinnande.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  15  Hotell - Platis Yalos
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Platis Yalos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här