Hotell i Platis Yalos

Se på kartan
 • Petinos Beach
  Från2.284krPer natt

  Petinos Beachstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 820 recensioner från resenärerBaserat på 820 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Platis Yalos. Från det här hotellet som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har 2. 2 kilometer till flygplatsen. Boendet har totalt 19 rum. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Petinos Beach babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell.

  Se mer
 • Nissaki Boutique Hotel
  Från2.814krPer natt

  Nissaki Boutique Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gialos beach - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1313 recensioner från resenärerBaserat på 1313 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Platis Yalos. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Det totala antalet rum på Nissaki Boutique Hotel är 25. Denna anläggning totalrenoverades 2009. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på Nissaki Boutique Hotel håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Alla som valt detta boende kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande.

  Se mer
 • Mykonos Palace Beach Hotel
  Från1.135krPer natt

  Mykonos Palace Beach Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , A platis gialos beach - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 466 recensioner från resenärerBaserat på 466 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Platis Yalos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 3. 5 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 10 meter till närmaste strand. 17 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2013. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen under hela dagen. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Mykonos Palace Beach Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Alla som valt detta boende får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Mykonos Palace Beach Hotel. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell. På Mykonos Palace Beach Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Palladium
  Från2.333krPer natt

  Palladiumstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gyalos beach n/a - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1090 recensioner från resenärerBaserat på 1090 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Platis Yalos. Från denna anläggning som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna egendom. Våra gäster har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 2. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har 46 rum. Denna anläggnings byggår är 1994. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta boende tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Palladium. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Palladium. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse.

  Se mer
 • Branco Mykonos
  Från54.150krPer natt

  Branco Mykonosstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platis yialos beach 21 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 289 recensioner från resenärerBaserat på 289 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Platis Yalos. Från detta hotell som är beläget 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum på Branco Mykonos är 20. Detta boende grundades år 2017. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Branco Mykonos är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. De som bor på denna miljövänliga anläggning är välkomna. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. På Branco Mykonos kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mykonos Dove beach hotel
  Från1.817krPer natt

  Mykonos Dove beach hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platis yialos - Karta
   

  Detta sofistikerade hotell ligger i Platis Yalos. Från den här egendomen som ligger 3. 9 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 100 meter till närmaste strand. Våra kunder har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Mykonos Dove beach hotel är 25. Mykonos Dove beach hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Mykonos Dove beach hotel bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Mykonos Dove beach hotel är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Mykonos Dove beach hotel erbjuder transfer till flygplatsen. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. De som bor på denna anläggning kan på plats njuta av en läcker måltid med flera utsökta kulinariska alternativ. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Mykonos Dove beach hotel är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Mykonos Dove beach hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Petasos Beach Resort & Spa
  Från2.816krPer natt

  Petasos Beach Resort & Spastars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1167 recensioner från resenärerBaserat på 1167 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Platis Yalos. Från detta boende som är beläget 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det 4. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Från denna anläggning är det 50 meter till närmaste strand. Våra besökare har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 4. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell innefattar 139 trivsamma rum. Senast detta boende renoverades var 2011. Petasos Beach Resort & Spa är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Petasos Beach Resort & Spa. Detta boende tillåter inte husdjur. Detta boende har parkering och garage. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. De som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Kunderna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning med dess stora utbud av nöjen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Seacode Villa
  Från3.249krPer natt

  Seacode Villastars

  Platis Yalos, Mykonos , Agia anna paraga - platis yalos - Karta
   

  Detta bekväma hotell återfinns i Platis Yalos. Seacode Villa garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 1 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Seacode Villa har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Platis Yalos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här