Hotell i Psarrou

Se på kartan
 • Mykonos Blu, Grecotel Exclusive Resort
  Från6.462krPer natt
  3,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 686 recensioner från resenärerBaserat på 686 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Psarrou. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 5. 5 kilometer från stadens centrum. Detta hotell har 103 rum. Senast detta hotell renoverades var 2008. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna på Mykonos Blu, Grecotel Exclusive Resort. De som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Colours of Mykonos
  Från2.570krPer natt

  Colours of Mykonosstars

  Psarrou, Mykonos , Agios lazaros - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 170 recensioner från resenärerBaserat på 170 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Psarrou. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Colours of Mykonos som har totalt 9 rum. Det här hotellet byggdes 1. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Colours of Mykonos. Colours of Mykonos erbjuder transfer till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemangColours of Mykonos kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Alissachni Mykonos
  Från4.744krPer natt

  Alissachni Mykonosstars

  Psarrou, Mykonos , Saint lazaros, psarou - Karta
   

  Detta enastående hotell finns i Psarrou. Alissachni Mykonos garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 13 rum. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på Alissachni Mykonos har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alissachni Mykonos har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Detta djurvänliga boende tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Detta Alissachni Mykonos har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Psarrou

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här