Hotell i Super Paradise

Se på kartan
 • My Aktis Luxury Suites and Villas
  Från2.592krPer natt

  My Aktis Luxury Suites and Villasstars

  Super Paradise, Mykonos , Pyrgi, super paradise 0 - Karta
   

  Detta gulliga hotell beläget i Super Paradise. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. Våra besökare har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 19 rum. My Aktis Luxury Suites and Villas byggdes 2017. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Detta boende tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på My Aktis Luxury Suites and Villas. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Nama Villas
  Från1.693krPer natt

  Nama Villasstars

  Super Paradise, Mykonos , Super paradise - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 13 recensioner från resenärerBaserat på 13 recensioner från resenärer

  Denna charmiga semesterbostad eller villa är belägen i Super Paradise. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna semesterbostad eller villa. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 8 rum. Denna anläggning snyggades upp 2014. Wifi finns på boendet i sin helhet. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser.

  Se mer
 • Super Paradise Suites
  Från1.411krPer natt

  Super Paradise Suitesstars

  Super Paradise, Mykonos , Super paradise beach 0 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 99 recensioner från resenärerBaserat på 99 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell återfinns i Super Paradise. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 6. 5 kilometer från stadens centrum. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Från denna anläggning är det 15 meter till närmaste strand. Våra besökare har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 9. 0 kilometer till hamnen. Totalt 40 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Super Paradise Suites. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Super Paradise Suites har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Husdjur är inte tillåtna på Super Paradise Suites. Super Paradise Suites tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Super Rockies Resort
  Från2.090krPer natt

  Super Rockies Resortstars

  Super Paradise, Mykonos , Super paradise beach - Karta
   

  Detta bekväma livsstilshotell beläget i Super Paradise. Från det här livsstilshotellet som ligger 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från detta livsstilshotell är det 200 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta livsstilshotell är det 8. 0 kilometer till hamnen. Super Rockies Resort garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 4 rum. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Super Paradise

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här