Hotell i Tourlos

Se på kartan
 • Paradision
  Från1.485krPer natt

  Paradisionstars

  Tourlos, Mykonos , Tourlos - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 199 recensioner från resenärerBaserat på 199 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Tourlos. Totalt 16 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Paradision. Paradision byggdes 2004. Paradision har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gäster som bor på Paradision kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. På Paradision kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Rhenia Hotel
  Från2.079krPer natt

  Rhenia Hotelstars

  Tourlos, Mykonos , Tourlos, new port - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 388 recensioner från resenärerBaserat på 388 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Tourlos. Detta boende har 35 rum. Alla gästerna på Rhenia Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Rhenia Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bellevue Hotel Mykonos
  Från2.883krPer natt

  Bellevue Hotel Mykonosstars

  Tourlos, Mykonos , Tourlos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3 recensioner från resenärerBaserat på 3 recensioner från resenärer

  The hotel is situated on the coastal community of Tourlos,300 metres from the cosmopolitan city of Mykonos. The sandy beach with the crystal blue waters of Aegean sea is very close. The spot is ideal offering unique sunsets.

  Se mer
 • Sea Line Villas
  Från8.830krPer natt

  Sea Line Villasstars

  Tourlos, Mykonos , Toyrlos region - Karta
   

  Detta gulliga hotell är beläget i Tourlos. Sea Line Villas garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 2 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Sea Line Villas tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna.

  Se mer
 • Olia Hotel
  Från825krPer natt

  Olia Hotelstars

  Tourlos, Mykonos , Tourlos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 395 recensioner från resenärerBaserat på 395 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Tourlos. Våra gäster har 3. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 600 meter till hamnen. Denna anläggning innefattar 27 trivsamma rum. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Olia Hotel. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mykonos Riviera Hotel & Spa
  Från4.382krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 94 recensioner från resenärerBaserat på 94 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Tourlos. Totalt 44 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Mykonos Riviera Hotel & Spa. Detta boende byggdes 2018. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Mykonos Riviera Hotel & Spa tillhandahåller babysängar på begäran. Mykonos Riviera Hotel & Spa är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering och garage finns att tillgå. Mykonos Riviera Hotel & Spa erbjuder transfer till flygplatsen. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Tourlos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här