Hotell i Vryssi

Se på kartan
 • Tharroe of Mykonos
  Från1.438krPer natt

  Tharroe of Mykonosstars

  Vryssi, Mykonos , Angelika mykonos 84600 greece - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 395 recensioner från resenärerBaserat på 395 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Vryssi. Från detta boende som ligger 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 1. 2 kilometer från denna egendom. 26 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning totalrenoverades 2010. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Tharroe of Mykonos. Gäster som bor på Tharroe of Mykonos kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Kunder som bor på detta hotell kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Myconian Korali Relais & Chateaux
  Från1.643krPer natt

  Myconian Korali Relais & Chateauxstars

  Vryssi, Mykonos , Mykonos town, p.o. box 64 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell finns i Vryssi. Från denna egendom som ligger 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning kan erbjuda totalt 40 rum. Myconian Korali Relais & Chateaux genomgick en totalrenovering 2016. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Myconian Korali Relais & Chateaux är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på denna anläggning skämma bort sig under sin vistelse där. På detta hotell med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Myconian Korali Relais & Chateaux kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Myconian Kyma - Design Hotels
  Från1.740krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 323 recensioner från resenärerBaserat på 323 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Vryssi. Från denna anläggning som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 600 meter från detta boende. Våra gäster har 1. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 2. 2 kilometer till hamnen. Detta hotell har 81 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2016. Myconian Kyma - Design Hotels har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är inte tillåtna på Myconian Kyma - Design Hotels. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Myconian Kyma - Design Hotels som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags kunder. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Vryssi

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här