Hotell i Vryssi

Se på kartan
 • Tharroe of Mykonos
  Från2.216krPer natt

  Tharroe of Mykonosstars

  Vryssi, Mykonos , Angelika mykonos 84600 greece - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 395 recensioner från resenärerBaserat på 395 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Vryssi. Från denna egendom som ligger 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 1. 2 kilometer från denna anläggning. Detta hotell har totalt 26 rum. Tharroe of Mykonos genomgick en totalrenovering 2010. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tharroe of Mykonos tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är en husdjursvänligt anläggning. Det finns parkeringsplatser på Tharroe of Mykonos. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta utbudet av matställen. Detta Tharroe of Mykonos har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är denna anläggning perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Myconian Korali Relais & Chateaux
  Från3.674krPer natt

  Myconian Korali Relais & Chateauxstars

  Vryssi, Mykonos , Mykonos town, p.o. box 64 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell finns i Vryssi. Från denna egendom som ligger 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning kan erbjuda totalt 40 rum. Myconian Korali Relais & Chateaux genomgick en totalrenovering 2016. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Myconian Korali Relais & Chateaux är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på denna anläggning skämma bort sig under sin vistelse där. På detta hotell med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Myconian Korali Relais & Chateaux kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Myconian Kyma - Design Hotels
  Från3.400krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 323 recensioner från resenärerBaserat på 323 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Vryssi. Från denna anläggning som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 600 meter från detta boende. Våra gäster har 1. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 2. 2 kilometer till hamnen. Detta hotell har 81 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2016. Myconian Kyma - Design Hotels har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är inte tillåtna på Myconian Kyma - Design Hotels. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Myconian Kyma - Design Hotels som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags kunder. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Charissi
  Från1.449krPer natt

  Charissistars

  Vryssi, Mykonos , Vrissi area - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 232 recensioner från resenärerBaserat på 232 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Vryssi. Från denna egendom som är belägen 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Detta boende ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 1. 2 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 1. 5 kilometer till hamnen. Totalt 20 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Både fast och trådlöst internet finns på Charissi. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Vienoula's Garden Hotel
  Från1.168krPer natt

  Vienoula's Garden Hotelstars

  Vryssi, Mykonos , Vrissi area - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 560 recensioner från resenärerBaserat på 560 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Vryssi. Från detta hotell som ligger inbäddat 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum är 40. Vienoula's Garden Hotel genomgick en totalrenovering 2018. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Vienoula's Garden Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Vienoula's Garden Hotel. Vienoula's Garden Hotel är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter.

  Se mer
 • Gryparis Club
  Från1.221krPer natt

  Gryparis Clubstars

  Vryssi, Mykonos , Vrissi 0 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 42 recensioner från resenärerBaserat på 42 recensioner från resenärer

  Denna enkla lägenhet är lokaliserad i Vryssi. Från denna egendom som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 3. 0 kilometer till hamnen. Gryparis Club garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 9 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2014. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Gryparis Club är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Gryparis Club. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Myconian Naia - Preferred Hotels & Resorts
  Från5.125krPer natt
   

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Vryssi. Våra kunder har 1. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 3. 0 kilometer till hamnen. Myconian Naia - Preferred Hotels & Resorts har totalt 18 rum. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Vryssi

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här