3-stjärniga hotell i Mykonos

Se på kartan
3-stjärniga hotell i Mykonos

3-stjärniga hotell i MykonosFrån  676kr

3-stjärniga hotell Recommenderade i Mykonos

 • Boho Suites Mykonos
  Från1.257krPer natt

  Boho Suites Mykonosstars

  Mykonos stad, Mykonos , Mykonos town - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8 recensioner från resenärerBaserat på 8 recensioner från resenärer

  Situated at the centre of Mykonos town, the apartments are ideal for those who want to access easily all the shops, bars and restaurants at the area of Mykonos town.

  Se mer
 • Mykonos Beach
  Från868krPer natt

  Mykonos Beachstars

  Megali Ammos, Mykonos , Megali ammos beach p.o. box 97 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 521 recensioner från resenärerBaserat på 521 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Megali Ammos. Från detta boende som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De 43 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Mykonos Beach totalrenoverades 1995. Alla gästerna på Mykonos Beach kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dygnet-runt-servicen på Mykonos Beach bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta hotell. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Edem Garden Residence
  Från886krPer natt

  Edem Garden Residencestars

  Mykonos stad, Mykonos , Platis gialos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 15 recensioner från resenärerBaserat på 15 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet finns i Mykonos Town. Alla som valt detta boende, som har totalt 9 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Edem Garden Residence tillhandahåller babysängar på begäran. Edem Garden Residence är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gäster som bor på Edem Garden Residence kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Edem Garden Residence kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • My Mykonos Hotel
  Från1.386krPer natt

  My Mykonos Hotelstars

  Mykonos stad, Mykonos , Hontros gremos 0 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 109 recensioner från resenärerBaserat på 109 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Mykonos Town. Från denna anläggning som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Denna anläggning ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 2. 7 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 48. Det här boendet byggdes 2017. My Mykonos Hotel har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Villa del Sol
  Från1.547krPer natt

  Villa del Solstars

  Ornos, Mykonos , Ornos beach, mykonos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 100 recensioner från resenärerBaserat på 100 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Ornos. Från denna egendom som är belägen 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 30 meter till närmaste strand. Våra gäster har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 5. 0 kilometer till hamnen. De som bor på denna anläggning, som har totalt 12 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Det här hotellet byggdes 2012. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Villa del Sol tillhandahåller babysängar på begäran. Detta hotell tillåter små husdjur. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Paradise View
  Från54.150krPer natt

  Paradise Viewstars

  Paradise, Mykonos , Paradise - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 505 recensioner från resenärerBaserat på 505 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Paradise. Från det här boendet som ligger 4. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det 300 meter till närmaste strand. Totalt 25 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Paradise View genomgick en totalrenovering 2002. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Paradise View håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls inte på Paradise View. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser på Paradise View. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ornos Suite
  Från1.308krPer natt

  Ornos Suitestars

  Ornos, Mykonos , Ornos; mykonos 84600 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 63 recensioner från resenärerBaserat på 63 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Ornos. Detta hotell med endast 6 rum passar bra för en lugn vistelse. Ornos Suite är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 
[x]
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här