3-stjärniga hotell i Mykonos

Se på kartan
3-stjärniga hotell i Mykonos

3-stjärniga hotell i MykonosFrån  540kr

3-stjärniga hotell Recommenderade i Mykonos

 • My Mykonos Hotel
  Från1.671krPer natt

  My Mykonos Hotelstars

  Mykonos stad, Mykonos , Hontros gremos 0 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 109 recensioner från resenärerBaserat på 109 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Mykonos Town. Från denna anläggning som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Denna anläggning ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 2. 7 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 48. Det här boendet byggdes 2017. My Mykonos Hotel har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Boho Suites Mykonos
  Från1.896krPer natt

  Boho Suites Mykonosstars

  Mykonos stad, Mykonos , Mykonos town - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8 recensioner från resenärerBaserat på 8 recensioner från resenärer

  Situated at the centre of Mykonos town, the apartments are ideal for those who want to access easily all the shops, bars and restaurants at the area of Mykonos town.

  Se mer
 • Paolas Town
  Från2.084krPer natt

  Paolas Townstars

  Mykonos stad, Mykonos , Mykonos city - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 126 recensioner från resenärerBaserat på 126 recensioner från resenärer

  The hotel is situated in Drafaki area, 700 metres away from Mykonos centre and on the main road to all near beaches. The surrounding environment offers choices of restaurants, shops, local tavernas and bars.

  Se mer
 • Edem Garden Residence
  Från917krPer natt

  Edem Garden Residencestars

  Mykonos stad, Mykonos , Platis gialos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 15 recensioner från resenärerBaserat på 15 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet finns i Mykonos Town. Alla som valt detta boende, som har totalt 9 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Edem Garden Residence tillhandahåller babysängar på begäran. Edem Garden Residence är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gäster som bor på Edem Garden Residence kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Edem Garden Residence kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Osom Resort
  Från2.356krPer natt

  Osom Resortstars

  Mykonos stad, Mykonos , Ornos - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 40 recensioner från resenärerBaserat på 40 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Mykonos Town. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Osom Resort har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Osom Resort. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Fresh Boutique hotel
  Från1.150krPer natt

  Fresh Boutique hotelstars

  Mykonos stad, Mykonos , 31, nik. kalogera st. 31 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 186 recensioner från resenärerBaserat på 186 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell för adults-only är lokaliserat i Mykonos Town. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. Våra kunder har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 2. 0 kilometer till hamnen. Alla som valt detta boende, som har totalt 10 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Denna anläggning totalrenoverades 2011. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på Fresh Boutique hotel har inte öppet dygnet runt. Fresh Boutique hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta hotell tillåter inte husdjur. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Black Cactus
  Från2.279krPer natt

  Black Cactusstars

  Mykonos stad, Mykonos , Eparchiaki odos agios ioannis diakoftis 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2 recensioner från resenärerBaserat på 2 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet ligger i Mykonos Town. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Black Cactus som har totalt 1 rum. Denna anläggning byggdes 2016. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på Black Cactus har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Black Cactus. Black Cactus är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil.

  Se mer
 • Albatros
  Från1.173krPer natt

  Albatrosstars

  Mykonos stad, Mykonos , Panormos - Karta
   

  Detta gulliga hotell finns i Mykonos Town. Albatros har totalt 25 rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Denna anläggning tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Loukas Pension
  Från632krPer natt

  Loukas Pensionstars

  Mykonos stad, Mykonos , Mykonos town - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 60 recensioner från resenärerBaserat på 60 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Mykonos Town. Från denna egendom som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Loukas Pension garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 13 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2012. Husdjur är tillåtna på detta hotell.

  Se mer
 • Despotiko
  Från1.985krPer natt

  Despotikostars

  Mykonos stad, Mykonos , Mykonos town - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 285 recensioner från resenärerBaserat på 285 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Mykonos Town. Detta boende har 40 rum. Despotiko totalrenoverades 2011. Tillgång till internet gör gästernas vistelse ännu trevligare. Husdjur är inte tillåtna på Despotiko. På Despotiko kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  33  Hotell - Mykonos
Sida  1  av  4
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här