4-stjärniga hotell i Mykonos

Se på kartan
4-stjärniga hotell i Mykonos

4-stjärniga hotell i MykonosFrån  539kr

4-stjärniga hotell Recommenderade i Mykonos

 • Kosmoplaz Beach Resort
  Från1.004krPer natt

  Kosmoplaz Beach Resortstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 306 recensioner från resenärerBaserat på 306 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Platis Yalos. Från denna anläggning som är belägen 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Det totala antalet rum på Kosmoplaz Beach Resort är 36. Kosmoplaz Beach Resort genomgick en renovering 2010. Både fast och trådlöst internet finns på Kosmoplaz Beach Resort. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Alla som valt detta boende kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Detta boende erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. De som bor på denna anläggning kan glädjas åt roliga fritidsaktiviteter och upplevelser. På Kosmoplaz Beach Resort kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Yiannaki
  Från1.427krPer natt

  Yiannakistars

  Ornos, Mykonos , Ornos beach - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 864 recensioner från resenärerBaserat på 864 recensioner från resenärer

  This hotel is located in the settlement of Ornos, in a beautiful bay area, on the western side of Mykonos island. The hotel is situated just 200 meters from the beach, far away from the hustle and bustle of traffic.Ornos is a very popular resort that offers all the advantages of a small village while at the same time has a peaceful atmosphere.

  Se mer
 • Three Shades Mykonos
  Från1.394krPer natt

  Three Shades Mykonosstars

  Mykonos stad, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 78 recensioner från resenärerBaserat på 78 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Mykonos Town. Våra kunder har 1. 2 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 25 trivsamma rum. Three Shades Mykonos genomgick en renovering 2017. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Deliades
  Från1.011krPer natt

  Deliadesstars

  Ornos, Mykonos , Ornos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 277 recensioner från resenärerBaserat på 277 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Ornos. Detta boende innefattar 30 trivsamma rum. Denna anläggning byggdes 2001. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser på Deliades. Deliades erbjuder transfer till flygplatsen. Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på denna charmiga anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mykonos Palace Beach Hotel
  Från1.890krPer natt

  Mykonos Palace Beach Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , A platis gialos beach - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 466 recensioner från resenärerBaserat på 466 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Platis Yalos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 5 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 10 meter till närmaste strand. Totalt 17 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Mykonos Palace Beach Hotel. Detta boende genomgick en renovering 2013. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dygnet-runt-servicen på Mykonos Palace Beach Hotel bidrar till gästernas trivsel. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Mykonos Palace Beach Hotel erbjuder. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Mykonos Palace Beach Hotel är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Kunderna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Mykonos Palace Beach Hotel. Gästerna kommer att uppskattar de sportaktiviteter som erbjuds på detta boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Adonis
  Från2.635krPer natt

  Adonisstars

  Mykonos stad, Mykonos , Vida - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 52 recensioner från resenärerBaserat på 52 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Mykonos Town. Från denna anläggning som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Från detta hotell är det 200 meter till närmaste strand. Våra kunder har 2. 2 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 1. 3 kilometer till hamnen. Detta hotell har 24 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2015. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta barnvänliga Adonis är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta hotell tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Adonis erbjuder. Adonis är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra fördel av hälso- och välbefinnandeutbudet. Adonis kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vencia Boutique Hotel
  Från2.726krPer natt

  Vencia Boutique Hotelstars

  Mykonos stad, Mykonos , agios elefterios - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1782 recensioner från resenärerBaserat på 1782 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Mykonos Town. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum på Vencia Boutique Hotel är 33. Detta hotell renoverades 2007. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Vencia Boutique Hotel tillhandahåller babysängar på begäran. Vencia Boutique Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Vencia Boutique Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Vencia Boutique Hotel. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Mykonos Waves
  Från2.766krPer natt

  Mykonos Wavesstars

  Mykonos stad, Mykonos , Korfos beach - Karta
   

  Detta gulliga hotell beläget i Mykonos Town. Från det här boendet som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 10 meter till närmaste strand. Våra besökare har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell med endast 9 rum passar bra för en lugn vistelse. Det här boendet byggdes 2016. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Mykonos Waves. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Mykonos Waves kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Petinos Hotel
  Från1.611krPer natt

  Petinos Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati gialos beach - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Platis Yalos. Från den här anläggningen som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 80 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 3. 4 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 74 trivsamma rum. Denna anläggning totalrenoverades 2007. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga Petinos Hotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Petinos Hotel. Petinos Hotel är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Denna anläggning har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. På Petinos Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Petasos Beach Resort & Spa
  Från3.106krPer natt

  Petasos Beach Resort & Spastars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1167 recensioner från resenärerBaserat på 1167 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Platis Yalos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet ligger 4. 0 kilometer från denna egendom. Från detta boende är det 50 meter till närmaste strand. Våra besökare har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 4. 0 kilometer till hamnen. De 139 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell snyggades upp 2011. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på Petasos Beach Resort & Spa. Husdjur är tillåtna på detta boende. Detta hotell har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På detta hotell med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Petasos Beach Resort & Spa är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  51  Hotell - Mykonos
Sida  1  av  6
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här