5-stjärniga hotell i Mykonos

Se på kartan
5-stjärniga hotell i Mykonos

5-stjärniga hotell i MykonosFrån  675kr

5-stjärniga hotell Recommenderade i Mykonos

 • Tharroe of Mykonos
  Från2.483krPer natt

  Tharroe of Mykonosstars

  Vryssi, Mykonos , Angelika mykonos 84600 greece - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 395 recensioner från resenärerBaserat på 395 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Vryssi. Från denna egendom som ligger 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 1. 2 kilometer från denna anläggning. Detta hotell har totalt 26 rum. Tharroe of Mykonos genomgick en totalrenovering 2010. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tharroe of Mykonos tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är en husdjursvänligt anläggning. Det finns parkeringsplatser på Tharroe of Mykonos. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta utbudet av matställen. Detta Tharroe of Mykonos har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är denna anläggning perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Cavo Tagoo
  Från9.632krPer natt

  Cavo Tagoostars

  Tagoo, Mykonos , Mykonos chora - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 985 recensioner från resenärerBaserat på 985 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Tagoo. Från denna egendom som ligger inbäddad 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 2. 5 kilometer från detta hotell. Våra besökare har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 80 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Cavo Tagoo. Detta hotell snyggades upp 2009. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Cavo Tagoo tillhandahåller inga babysängar på begäran. Små husdjur är tillåtna på Cavo Tagoo. Det finns parkeringsplatser på Cavo Tagoo. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Greco Philia - Luxury Suites & Villas
  Från4.402krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 290 recensioner från resenärerBaserat på 290 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Elia. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. Våra besökare har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 13. 3 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 36. Detta boende genomgick en renovering 2012. Alla gästerna på Greco Philia - Luxury Suites & Villas kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Greco Philia - Luxury Suites & Villas är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta boende ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling.

  Se mer
 • Aletro Cottage Houses
  Från2.154krPer natt

  Aletro Cottage Housesstars

  Mykonos stad, Mykonos , Agia sofia - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 34 recensioner från resenärerBaserat på 34 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Mykonos Town. Boendet har totalt 18 rum. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Aletro Cottage Houses har inte öppet dygnet runt. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Husdjur är välkomna på detta hotell. Det finns parkeringsplatser på Aletro Cottage Houses. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen.

  Se mer
 • Palladium
  Från3.528krPer natt

  Palladiumstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gyalos beach n/a - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1090 recensioner från resenärerBaserat på 1090 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Platis Yalos. Från denna egendom som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Från detta boende är det 300 meter till närmaste strand. Våra kunder har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 2. 0 kilometer till hamnen. Palladium har totalt 46 rum. Palladium är från år 1994. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Kunderna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse.

  Se mer
 • Legacy suites
  Från3.529krPer natt

  Legacy suitesstars

  Mykonos stad, Mykonos , Despotika mykonos - Karta
   

  Detta lyxiga hotell återfinns i Mykonos Town. Detta trivsamma hotell garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 7 rum. Alla gästerna på Legacy suites kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på Legacy suites. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mykonos Panormos Villas
  Från5.548krPer natt
   

  Denna lyxiga resort ligger i Mykonos Town. Från den här anläggningen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 300 meter till närmaste strand. Detta boende innefattar 30 trivsamma rum. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Mykonos Panormos Villas har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Mykonos Panormos Villas. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Mykonos Panormos Villas. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. På Mykonos Panormos Villas kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mykonos Theoxenia
  Från5.863krPer natt

  Mykonos Theoxeniastars

  Mykonos stad, Mykonos , Kato mili 1 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 546 recensioner från resenärerBaserat på 546 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Mykonos Town. Från detta hotell som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. Totalt 52 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Mykonos Theoxenia. Boendet totalrenoverades 2014. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder Mykonos Theoxenia babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på Mykonos Theoxenia. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Branco Mykonos
  Från7.622krPer natt

  Branco Mykonosstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platis gialos beach - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 289 recensioner från resenärerBaserat på 289 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Platis Yalos. Från denna egendom som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum är 20. Denna anläggnings byggår är 2017. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Branco Mykonos tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta hotell är certifierat av internationellt erkända miljöledningssystem såsom ISO/EMAS och/eller har en hållbar turism-certifiering som erkänts av Global Sustainable Tourism Council (GSTC). Gästerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Resenärerna kan utforska de olika matställena som Branco Mykonos erbjuder. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Semeli
  Från4.382krPer natt

  Semelistars

  Mykonos stad, Mykonos , Rochari area n/a - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 744 recensioner från resenärerBaserat på 744 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Mykonos Town. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. 45 välkomnande rum finns på anläggningen. Semeli byggdes 1995. Semeli är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Semeli tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är välkomna på detta boende. Semeli tillhandahåller parkering och garage. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Resenärerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  46  Hotell - Mykonos
Sida  1  av  5
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här