Hotell för affärsresor i Mykonos

Se på kartan
Hotell för affärsresor i Mykonos

Hotell för affärsresor i MykonosFrån  676kr

Hotell för affärsresor Recommenderade i Mykonos

 • Tharroe of Mykonos
  Från1.442krPer natt

  Tharroe of Mykonosstars

  Vryssi, Mykonos , Angelika mykonos 84600 greece - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 395 recensioner från resenärerBaserat på 395 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Vryssi. Från detta boende som ligger 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 1. 2 kilometer från denna egendom. 26 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning totalrenoverades 2010. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Tharroe of Mykonos. Gäster som bor på Tharroe of Mykonos kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Kunder som bor på detta hotell kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • San Marco
  Från1.342krPer natt

  San Marcostars

  Choulakia, Mykonos , Houlakia bay,mikonos - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 149 recensioner från resenärerBaserat på 149 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Choulakia. Från detta boende som är beläget 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna egendom. Våra besökare har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 1. 5 kilometer till hamnen. De 84 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning genomgick en renovering 2017. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. San Marco tillhandahåller inga babysängar på begäran. På det här hotellet är hudjur tillåtna. Det finns parkeringsplatser på San Marco. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Semeli
  Från1.603krPer natt

  Semelistars

  Mykonos stad, Mykonos , Rochari area n/a - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 744 recensioner från resenärerBaserat på 744 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Mykonos Town. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell innefattar 45 trivsamma rum. Detta boendes byggår är 1995. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Detta husdjursvänliga boende tillåter husdjur i alla storlekar. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta boende. På Semeli kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mykonian Mare Boutique Hotel
  Från1.237krPer natt

  Mykonian Mare Boutique Hotelstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Aghios stefanos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 202 recensioner från resenärerBaserat på 202 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Aghios Stefanos. Från denna anläggning som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 2. 0 kilometer från detta hotell. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 500 meter till närmaste strand. Våra kunder har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 1000 meter till hamnen. De 39 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende renoverades 2018. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Mykonian Mare Boutique Hotel. Mykonian Mare Boutique Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Gästerna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i anläggningens restauranger. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Elena
  Från997krPer natt

  Elenastars

  Mykonos stad, Mykonos , Rohari str. - Karta
  1,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 189 recensioner från resenärerBaserat på 189 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Mykonos Town. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 1000 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Elena är 30. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2001. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Små husdjur är tillåtna på Elena. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Elena. På Elena kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Branco Mykonos
  Från54.150krPer natt

  Branco Mykonosstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platis yialos beach 21 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 289 recensioner från resenärerBaserat på 289 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Platis Yalos. Från detta hotell som är beläget 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum på Branco Mykonos är 20. Detta boende grundades år 2017. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Branco Mykonos är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. De som bor på denna miljövänliga anläggning är välkomna. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. På Branco Mykonos kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Rocabella Mykonos Art
  Från4.126krPer natt

  Rocabella Mykonos Artstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Agios stefanos beach - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1752 recensioner från resenärerBaserat på 1752 recensioner från resenärer

  The resort is located in the unspoiled beach of Agios Stefanos, in a very short distance from Mykonos town. This small Cycladic island is world famous for its wild nightlife, rich history, its cosmopolitan character, plenty of beautiful sandy beaches and its warm hospitality. Agios Stefanos, which is about 2 km north of Mykonos town, is an spectacular small sandy beach, with turquoise blue waters and always protected from the strong Aegean winds.

  Se mer
 • Adonis
  Från1.232krPer natt

  Adonisstars

  Mykonos stad, Mykonos , Vida - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 52 recensioner från resenärerBaserat på 52 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Mykonos Town. Från denna anläggning som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Från detta hotell är det 200 meter till närmaste strand. Våra kunder har 2. 2 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 1. 3 kilometer till hamnen. Detta hotell har 24 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2015. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta barnvänliga Adonis är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta hotell tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Adonis erbjuder. Adonis är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra fördel av hälso- och välbefinnandeutbudet. Adonis kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Petasos Beach Resort & Spa
  Från2.816krPer natt

  Petasos Beach Resort & Spastars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1167 recensioner från resenärerBaserat på 1167 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Platis Yalos. Från detta boende som är beläget 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det 4. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Från denna anläggning är det 50 meter till närmaste strand. Våra besökare har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 4. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell innefattar 139 trivsamma rum. Senast detta boende renoverades var 2011. Petasos Beach Resort & Spa är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Petasos Beach Resort & Spa. Detta boende tillåter inte husdjur. Detta boende har parkering och garage. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. De som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Kunderna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning med dess stora utbud av nöjen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bill & Coo Coast Suites
  Från53.305krPer natt

  Bill & Coo Coast Suitesstars

  Aghios Ioannis, Mykonos , Agios ioannis - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 75 recensioner från resenärerBaserat på 75 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Aghios Ioannis är detta enastående hotell endast avsett för vuxna. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 4. 5 kilometer från stadens centrum. Detta hotell ligger 4. 5 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 4. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 4. 5 kilometer till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Den här anläggningen byggdes 2016. Bill & Coo Coast Suites har wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser. Bill & Coo Coast Suites erbjuder transfer till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge de som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här