Hotell med spa i Mykonos

Se på kartan
Hotell med spa i Mykonos

Hotell med spa i MykonosFrån  539kr

Hotell med spa Recommenderade i Mykonos

 • Myconian Ambassador Hotel Relais & Chateaux
  Från7.141krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1769 recensioner från resenärerBaserat på 1769 recensioner från resenärer

  At the hotel traditional island hospitality is combined with the highest standards of personalised service and supreme comfort. It has been completely renovated and redecorated on 2004 and features an exclusive Thalasso Centre (opened in 2003). It is situated a few minutes walk from the fabulous beach at Platis Yialos and just 4km from the airport and port. Mykonos town is also 4km away where you can take full advantage of the resorts facilities including traditional and fine dining, trendy bars, designer shops and the famous Myconian nightlife.

  Se mer
 • Anax Resort And Spa
  Från4.117krPer natt

  Anax Resort And Spastars

  Aghios Ioannis, Mykonos , Ag ioannis - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 371 recensioner från resenärerBaserat på 371 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Mykonos Town. 49 välkomnande rum finns på anläggningen. Anax Resort And Spa byggdes 2016. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Anax Resort And Spa. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen. Om kunderna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Denna anläggning har affärsfaciliteter. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort
  Från3.622krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 126 recensioner från resenärerBaserat på 126 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Mykonos Town. Från denna egendom som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 20 meter från detta boende. Med sina totalt 11 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Detta boende totalrenoverades 2012. Både fast och trådlöst internet finns på Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla som valt detta boende kan ta med sig sina små husdjur under vistelsen. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort. Gäster som bor på Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärer som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Detta boende har affärsfaciliteter. Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Petasos Beach Resort & Spa
  Från3.106krPer natt

  Petasos Beach Resort & Spastars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1167 recensioner från resenärerBaserat på 1167 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Platis Yalos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet ligger 4. 0 kilometer från denna egendom. Från detta boende är det 50 meter till närmaste strand. Våra besökare har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 4. 0 kilometer till hamnen. De 139 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell snyggades upp 2011. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på Petasos Beach Resort & Spa. Husdjur är tillåtna på detta boende. Detta hotell har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På detta hotell med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Petasos Beach Resort & Spa är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Royal Myconian - Leading Hotels of the World
  Från4.086krPer natt
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1142 recensioner från resenärerBaserat på 1142 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Elia, är ett bra alternativ för familjer. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna anläggning. Detta hotell innefattar 149 trivsamma rum. Detta hotells byggår är 2000. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Detta boende tillåter små husdjur. Det finns parkeringsplatser på Royal Myconian - Leading Hotels of the World. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Royal Myconian - Leading Hotels of the World. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta hotell. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Det finns ett utbud av sport- och fritidsaktiviteter på detta boende. Resenärerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Absolute Mykonos Suites & More
  Från3.959krPer natt

  Absolute Mykonos Suites & Morestars

  Mykonos stad, Mykonos , Despotika area town - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Mykonos Town. Från detta boende som är beläget 150 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 20 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. Våra besökare har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 4. 0 kilometer till hamnen. De 33 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Absolute Mykonos Suites & More byggdes 2017. Både fast och trådlöst internet finns på Absolute Mykonos Suites & More. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Absolute Mykonos Suites & More tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. När det handlar om att koppla av, kan kunderna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Absolute Mykonos Suites & More är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Detta Absolute Mykonos Suites & More har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Absolute Mykonos Suites & More är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Myconian Korali Relais & Chateaux
  Från3.667krPer natt

  Myconian Korali Relais & Chateauxstars

  Vryssi, Mykonos , Mykonos town, p.o. box 64 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell finns i Vryssi. Från denna egendom som ligger 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning kan erbjuda totalt 40 rum. Myconian Korali Relais & Chateaux genomgick en totalrenovering 2016. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Myconian Korali Relais & Chateaux är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på denna anläggning skämma bort sig under sin vistelse där. På detta hotell med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Myconian Korali Relais & Chateaux kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Myconian Imperial - Leading Hotels of the World
  Från5.452krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1014 recensioner från resenärerBaserat på 1014 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett enastående hotell som är lokaliserat i Elia. Från denna egendom är det 2. 4 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Från detta hotell är det 200 meter till närmaste strand. Våra besökare har 4. 3 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 118 rum. Detta boende snyggades upp 2015. Myconian Imperial - Leading Hotels of the World är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Resenärerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Myconian Imperial - Leading Hotels of the World. Gästerna utlovas en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. Myconian Imperial - Leading Hotels of the World erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla måltider som serveras i dess restaurang. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kivotos Mykonos
  Från5.686krPer natt

  Kivotos Mykonosstars

  Ornos, Mykonos , ornos beach - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta lyxiga hotell ligger i Ornos. Denna anläggning kan erbjuda totalt 41 rum. Detta hotell totalrenoverades 2011. Kivotos Mykonos är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till detta hotell, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Kivotos Mykonos. Resenärerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Kivotos Mykonos har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Ftelia Bay
  Från2.790krPer natt

  Ftelia Baystars

  Ftelia, Mykonos , Ftelia - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 68 recensioner från resenärerBaserat på 68 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Ftelia. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 700 meter till närmaste strand. Våra gäster har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 6. 5 kilometer till hamnen. Detta hotell innefattar 26 trivsamma rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2004. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Ftelia Bay. Gäster som bor på Ftelia Bay kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På Ftelia Bay kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  22  Hotell - Mykonos
Sida  1  av  3
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här