Lägenheter och lägenhetshotell i Mykonos

Se på kartan
Lägenheter och lägenhetshotell i Mykonos

Lägenheter och lägenhetshotell i MykonosFrån  676kr

Lägenheter och lägenhetshotell Recommenderade i Mykonos

 • Edem Garden Residence
  Från886krPer natt

  Edem Garden Residencestars

  Mykonos stad, Mykonos , Platis gialos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 15 recensioner från resenärerBaserat på 15 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet finns i Mykonos Town. Alla som valt detta boende, som har totalt 9 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Edem Garden Residence tillhandahåller babysängar på begäran. Edem Garden Residence är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gäster som bor på Edem Garden Residence kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Edem Garden Residence kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lavish Suites
  Från720krPer natt

  Lavish Suitesstars

  Mykonos stad, Mykonos , Korfos 84600, grecia 84600 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 94 recensioner från resenärerBaserat på 94 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet återfinns i Mykonos Town. Denna anläggning med endast 3 rum passar bra för en lugn vistelse. Denna anläggning totalrenoverades 2019. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på Lavish Suites håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Dessutom erbjuder Lavish Suites babysängar på begäran. Lavish Suites tillåter små husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Lavish Suites. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Villa del Sol
  Från1.547krPer natt

  Villa del Solstars

  Ornos, Mykonos , Ornos beach, mykonos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 100 recensioner från resenärerBaserat på 100 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Ornos. Från denna egendom som är belägen 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 30 meter till närmaste strand. Våra gäster har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 5. 0 kilometer till hamnen. De som bor på denna anläggning, som har totalt 12 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Det här hotellet byggdes 2012. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Villa del Sol tillhandahåller babysängar på begäran. Detta hotell tillåter små husdjur. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mykonos Nº5
  Från2.154krPer natt

  Mykonos Nº5stars

  Aghios Ioannis, Mykonos , Kanalia, mykonos 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 187 recensioner från resenärerBaserat på 187 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Aghios Ioannis. Från denna anläggning som är belägen 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar många allmänna kommunikationsförbindelserinom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta hotell. Våra kunder har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 5. 5 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 21. Mykonos Nº5 genomgick en renovering 2017. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Mykonos Nº5. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Aeri Villas
  Från53.305krPer natt

  Aeri Villasstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Tourlos - Karta
   

  Detta gulliga hotell är beläget i Aghios Stefanos. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 13 rum. Aeri Villas har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Dessutom erbjuder Aeri Villas babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Adikri Villas
  Från53.305krPer natt

  Adikri Villasstars

  Tourlos, Mykonos , Tourlos - Karta
   

  Detta bekväma lägenhetshotell är beläget i Tourlos. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 13 rum. Adikri Villas tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. På Adikri Villas kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nama Villas
  Från1.065krPer natt

  Nama Villasstars

  Super Paradise, Mykonos , Super paradise - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 13 recensioner från resenärerBaserat på 13 recensioner från resenärer

  Denna charmiga semesterbostad eller villa är belägen i Super Paradise. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna semesterbostad eller villa. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 8 rum. Denna anläggning snyggades upp 2014. Wifi finns på boendet i sin helhet. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser.

  Se mer
 
[x]
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här