Lägenheter och lägenhetshotell i Mykonos

Se på kartan
Lägenheter och lägenhetshotell i Mykonos

Lägenheter och lägenhetshotell i MykonosFrån  540kr

Lägenheter och lägenhetshotell Recommenderade i Mykonos

 • Edem Garden Residence
  Från917krPer natt

  Edem Garden Residencestars

  Mykonos stad, Mykonos , Platis gialos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 15 recensioner från resenärerBaserat på 15 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet finns i Mykonos Town. Alla som valt detta boende, som har totalt 9 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Edem Garden Residence tillhandahåller babysängar på begäran. Edem Garden Residence är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gäster som bor på Edem Garden Residence kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Edem Garden Residence kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ammos Villas In Houlakia
  Från15.720krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4 recensioner från resenärerBaserat på 4 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet finns i Mykonos Town. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Ammos Villas In Houlakia är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Black Cactus
  Från2.279krPer natt

  Black Cactusstars

  Mykonos stad, Mykonos , Eparchiaki odos agios ioannis diakoftis 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2 recensioner från resenärerBaserat på 2 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet ligger i Mykonos Town. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Black Cactus som har totalt 1 rum. Denna anläggning byggdes 2016. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på Black Cactus har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Black Cactus. Black Cactus är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil.

  Se mer
 • Aegean Pearl Villas Kanalia
  Från8.567krPer natt

  Aegean Pearl Villas Kanaliastars

  Mykonos stad, Mykonos , Kanalia mykonos na - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3 recensioner från resenärerBaserat på 3 recensioner från resenärer

  Denna gulliga semesterbostad eller villa ligger i Mykonos Town. De som bor på denna anläggning, som har totalt 5 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Aegean Pearl Villas Kanalia är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Aletro Cottage Houses
  Från2.022krPer natt

  Aletro Cottage Housesstars

  Mykonos stad, Mykonos , Agia sofia - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 34 recensioner från resenärerBaserat på 34 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Mykonos Town. Boendet har totalt 18 rum. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Aletro Cottage Houses har inte öppet dygnet runt. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Husdjur är välkomna på detta hotell. Det finns parkeringsplatser på Aletro Cottage Houses. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen.

  Se mer
 • Atlantis Beach Residence
  Från1.490krPer natt

  Atlantis Beach Residencestars

  Mykonos stad, Mykonos , Super paradise 0 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 26 recensioner från resenärerBaserat på 26 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Mykonos Town. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 6. 0 kilometer från stadens centrum. Från denna anläggning är det 50 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 3. 5 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 16. De som bor på detta boende kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. Resenärerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Arcs Boutique Hotel & Vilas
  Från5.292krPer natt
   

  Detta charmiga hotell återfinns i Mykonos Town. Med sina totalt 7 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Det här hotellet byggdes 2019. Arcs Boutique Hotel & Vilas har wifi-anslutning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder Arcs Boutique Hotel & Vilas babysängar på begäran. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Arcs Boutique Hotel & Vilas kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Yakinthos Residence
  Från1.614krPer natt

  Yakinthos Residencestars

  Unknown zone, Unknown destination , Panormos n/a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 315 recensioner från resenärerBaserat på 315 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet ligger i Panormos. Från denna egendom som är belägen 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 600 meter från detta boende. Våra resenärer har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 12 rum. Yakinthos Residence totalrenoverades 2015. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Detta barnvänliga Yakinthos Residence är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Madres Houses
  Från1.053krPer natt

  Madres Housesstars

  Mykonos stad, Mykonos , Mykonos town - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5 recensioner från resenärerBaserat på 5 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa lägenhet återfinns i Mykonos Town. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Madres Houses som har totalt 10 rum. Detta boende totalrenoverades 2012. Receptionen på Madres Houses har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Madres Houses. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Mykonos Nº5
  Från2.247krPer natt

  Mykonos Nº5stars

  Aghios Ioannis, Mykonos , Kanalia, mykonos 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 187 recensioner från resenärerBaserat på 187 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Aghios Ioannis. Från detta hotell som är beläget 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från detta hotell är det 1000 meter till närmaste strand. Våra gäster har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 5. 5 kilometer till hamnen. 21 välkomnande rum finns på anläggningen. Mykonos Nº5 genomgick en totalrenovering 2017. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen under hela dagen. Mykonos Nº5 har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras. Mykonos Nº5 kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  21  Hotell - Mykonos
Sida  1  av  3
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här