Hotell i närheten av Lilla Venedig

Se på kartan
Hotell - Lilla Venedig

Lilla VenedigFrån  540kr

Rekommenderade hotell nära Lilla Venedig

 • Petasos Town Hotel
  Från1.688krPer natt

  Petasos Town Hotelstars

  Mykonos stad, Mykonos , Mykonos town - Karta
  0.04 km från Lilla Venedig
  4,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 281 recensioner från resenärerBaserat på 281 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Mykonos Town. Från detta hotell som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från denna egendom. De 18 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning renoverades 2005. Alla gästerna på Petasos Town Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Petasos Town Hotel. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Paolas Town
  Från2.084krPer natt

  Paolas Townstars

  Mykonos stad, Mykonos , Mykonos city - Karta
  0.15 km från Lilla Venedig
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 126 recensioner från resenärerBaserat på 126 recensioner från resenärer

  The hotel is situated in Drafaki area, 700 metres away from Mykonos centre and on the main road to all near beaches. The surrounding environment offers choices of restaurants, shops, local tavernas and bars.

  Se mer
 • Madres Houses
  Från1.053krPer natt

  Madres Housesstars

  Mykonos stad, Mykonos , Mykonos town - Karta
  0.16 km från Lilla Venedig
  2,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5 recensioner från resenärerBaserat på 5 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa lägenhet återfinns i Mykonos Town. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Madres Houses som har totalt 10 rum. Detta boende totalrenoverades 2012. Receptionen på Madres Houses har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Madres Houses. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Chora House
  Från3.482krPer natt

  Chora Housestars

  Hondros Gremos, Mykonos , Poseidonos street - Karta
  0.16 km från Lilla Venedig
   

  Denna bekväma semesterbostad eller villa ligger i Hondros Gremos. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 1 rum. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Chora House håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Boho Suites Mykonos
  Från1.896krPer natt

  Boho Suites Mykonosstars

  Mykonos stad, Mykonos , Mykonos town - Karta
  0.24 km från Lilla Venedig
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8 recensioner från resenärerBaserat på 8 recensioner från resenärer

  Situated at the centre of Mykonos town, the apartments are ideal for those who want to access easily all the shops, bars and restaurants at the area of Mykonos town.

  Se mer
 • Anagram Boutique Hotel
  Från1.780krPer natt

  Anagram Boutique Hotelstars

  Mykonos stad, Mykonos , Mykonos town sn - Karta
  0.25 km från Lilla Venedig
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 32 recensioner från resenärerBaserat på 32 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell som återfinns i Mykonos Town, är endast för vuxna. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 10 rum. Anagram Boutique Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Domna
  Från931krPer natt

  Domnastars

  Petinaros, Mykonos , Petinaros area - Karta
  0.26 km från Lilla Venedig
  3,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 86 recensioner från resenärerBaserat på 86 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i Petinaros. Från denna egendom som är belägen 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från denna anläggning. Detta boende har totalt 16 ombonade rum. Domna genomgick en totalrenovering 2011. Receptionen på Domna har inte öppet dygnet runt. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Vencia Boutique Hotel
  Från2.731krPer natt

  Vencia Boutique Hotelstars

  Mykonos stad, Mykonos , agios elefterios - Karta
  0.28 km från Lilla Venedig
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1782 recensioner från resenärerBaserat på 1782 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Mykonos Town. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum på Vencia Boutique Hotel är 33. Detta hotell renoverades 2007. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Vencia Boutique Hotel tillhandahåller babysängar på begäran. Vencia Boutique Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Vencia Boutique Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Vencia Boutique Hotel. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Fresh Boutique hotel
  Från1.150krPer natt

  Fresh Boutique hotelstars

  Mykonos stad, Mykonos , 31, nik. kalogera st. 31 - Karta
  0.33 km från Lilla Venedig
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 186 recensioner från resenärerBaserat på 186 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell för adults-only är lokaliserat i Mykonos Town. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. Våra kunder har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 2. 0 kilometer till hamnen. Alla som valt detta boende, som har totalt 10 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Denna anläggning totalrenoverades 2011. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på Fresh Boutique hotel har inte öppet dygnet runt. Fresh Boutique hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta hotell tillåter inte husdjur. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Elena
  Från1.289krPer natt

  Elenastars

  Mykonos stad, Mykonos , Rohari str. - Karta
  0.35 km från Lilla Venedig
  1,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 189 recensioner från resenärerBaserat på 189 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Mykonos Town. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta boende. Det totala antalet rum är 30. Elena genomgick en renovering 2001. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta boende. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Elena kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  93  Hotell - Lilla Venedig
Sida  1  av  10
 

Hotell i närheten av  Lilla Venedig

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här