Hotell i närheten av Paraportiani Kyrka

Se på kartan
Hotell - Paraportiani Kyrka

Paraportiani KyrkaFrån  676kr

Rekommenderade hotell nära Paraportiani Kyrka

 • Mykonos Venetia Villa
  Från51.921krPer natt

  Mykonos Venetia Villastars

  Hondros Gremos, Mykonos , Chora, mykonos town - Karta
  0.05 km från Paraportiani Kyrka
   

  Detta charmiga hotell finns i Hondros Gremos. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 1 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Mykonos Venetia Villa. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Mykonos Venetia Villa.

  Se mer
 • Terra Maria
  Från48.735krPer natt

  Terra Mariastars

  Mykonos stad, Mykonos , Kalogera street 18n - Karta
  0.18 km från Paraportiani Kyrka
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 148 recensioner från resenärerBaserat på 148 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Mykonos Town. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Terra Maria som har totalt 15 rum. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Terra Maria har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Terra Maria. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Boho Suites Mykonos
  Från1.257krPer natt

  Boho Suites Mykonosstars

  Mykonos stad, Mykonos , Mykonos town - Karta
  0.26 km från Paraportiani Kyrka
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8 recensioner från resenärerBaserat på 8 recensioner från resenärer

  Situated at the centre of Mykonos town, the apartments are ideal for those who want to access easily all the shops, bars and restaurants at the area of Mykonos town.

  Se mer
 • Elena
  Från997krPer natt

  Elenastars

  Mykonos stad, Mykonos , Rohari str. - Karta
  0.43 km från Paraportiani Kyrka
  1,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 189 recensioner från resenärerBaserat på 189 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Mykonos Town. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 1000 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Elena är 30. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2001. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Små husdjur är tillåtna på Elena. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Elena. På Elena kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Harmony
  Från1.080krPer natt

  Harmonystars

  Mykonos stad, Mykonos , Museio mykonou, mykonos town - Karta
  0.47 km från Paraportiani Kyrka
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 695 recensioner från resenärerBaserat på 695 recensioner från resenärer

  Situated in the heart of Mykonos town, just by its main port, its location is ideal for guests to experience the mythical and cosmopolitan aura of Mykonos, enjoy the shopping, dining and nightlife for which Mykonos is famous.

  Se mer
 • Semeli
  Från1.603krPer natt

  Semelistars

  Mykonos stad, Mykonos , Rochari area n/a - Karta
  0.51 km från Paraportiani Kyrka
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 744 recensioner från resenärerBaserat på 744 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Mykonos Town. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell innefattar 45 trivsamma rum. Detta boendes byggår är 1995. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Detta husdjursvänliga boende tillåter husdjur i alla storlekar. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta boende. På Semeli kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Melangel
  Från1.592krPer natt

  Melangelstars

  Mykonos stad, Mykonos , Chora, downtown 84600 - Karta
  0.53 km från Paraportiani Kyrka
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell är beläget i Mykonos Town. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Melangel som har totalt 2 rum. Melangel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Detta djurvänliga boende tillåter husdjur som väger högst 5 kg. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser.

  Se mer
 • Adonis
  Från1.232krPer natt

  Adonisstars

  Mykonos stad, Mykonos , Vida - Karta
  0.62 km från Paraportiani Kyrka
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 52 recensioner från resenärerBaserat på 52 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Mykonos Town. Från denna anläggning som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Från detta hotell är det 200 meter till närmaste strand. Våra kunder har 2. 2 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 1. 3 kilometer till hamnen. Detta hotell har 24 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2015. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta barnvänliga Adonis är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta hotell tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Adonis erbjuder. Adonis är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra fördel av hälso- och välbefinnandeutbudet. Adonis kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Adel Private Suites
  Från2.243krPer natt

  Adel Private Suitesstars

  Mykonos stad, Mykonos , Evagelistraki, new ring road - Karta
  0.82 km från Paraportiani Kyrka
   

  Detta gulliga hotell är beläget i Mykonos Town. Detta hotell med endast 9 rum passar bra för en lugn vistelse. Babysängar tillhandahålls inte på Adel Private Suites.

  Se mer
 • Apanema Resort
  Från2.027krPer natt

  Apanema Resortstars

  Tagoo, Mykonos , Tagoo, p.o. box 612 n/a - Karta
  0.89 km från Paraportiani Kyrka
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 400 recensioner från resenärerBaserat på 400 recensioner från resenärer

  The resort is located in a walking distance just 10 minutes away from the centre of Mykonos town on the island of Mykonos in the south Aegean sea. Situated in a idyllic beach offering a wonderful seaview with breathtaking sunrises and sunsets .

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  39  Hotell - Paraportiani Kyrka
Sida  1  av  4
 

Hotell i närheten av  Paraportiani Kyrka

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här