Hotell i närheten av Väderkvarnar

Se på kartan
Hotell - Väderkvarnar

VäderkvarnarFrån  535kr

Rekommenderade hotell nära Väderkvarnar

 • Mykonos Theoxenia
  Från5.392krPer natt

  Mykonos Theoxeniastars

  Mykonos stad, Mykonos , Kato mili 1 - Karta
  0.14 km från Väderkvarnar
  3,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 546 recensioner från resenärerBaserat på 546 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Mykonos Town. Från detta hotell som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. Totalt 52 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Mykonos Theoxenia. Boendet totalrenoverades 2014. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder Mykonos Theoxenia babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på Mykonos Theoxenia. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Terra Maria
  Från1.401krPer natt

  Terra Mariastars

  Mykonos stad, Mykonos , Kalogera street 18n - Karta
  0.26 km från Väderkvarnar
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 148 recensioner från resenärerBaserat på 148 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell ligger i Mykonos Town. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Terra Maria som har totalt 15 rum. Wifi-anslutning finns i de allmänna utrymmena. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Melangel
  Från1.737krPer natt

  Melangelstars

  Mykonos stad, Mykonos , Chora, downtown 84600 - Karta
  0.27 km från Väderkvarnar
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta gulliga hotell ligger i Mykonos Town. Detta boende med endast 2 rum passar bra för en lugn vistelse. Alla gästerna på Melangel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Melangel håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Denna anläggning tillåter endast små husdjur. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser.

  Se mer
 • Fresh Boutique hotel
  Från1.139krPer natt

  Fresh Boutique hotelstars

  Mykonos stad, Mykonos , 31, nik. kalogera st. 31 - Karta
  0.28 km från Väderkvarnar
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 186 recensioner från resenärerBaserat på 186 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell för adults-only är lokaliserat i Mykonos Town. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. Våra kunder har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 2. 0 kilometer till hamnen. Alla som valt detta boende, som har totalt 10 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Denna anläggning totalrenoverades 2011. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på Fresh Boutique hotel har inte öppet dygnet runt. Fresh Boutique hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta hotell tillåter inte husdjur. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Mykonos Venetia Villa
  Från5.010krPer natt

  Mykonos Venetia Villastars

  Hondros Gremos, Mykonos , Chora, mykonos town - Karta
  0.29 km från Väderkvarnar
   

  Detta charmiga hotell finns i Hondros Gremos. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 1 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Mykonos Venetia Villa. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Mykonos Venetia Villa.

  Se mer
 • Adonis
  Från2.615krPer natt

  Adonisstars

  Mykonos stad, Mykonos , Vida - Karta
  0.35 km från Väderkvarnar
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 52 recensioner från resenärerBaserat på 52 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Mykonos Town. Från denna anläggning som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Från detta hotell är det 200 meter till närmaste strand. Våra kunder har 2. 2 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 1. 3 kilometer till hamnen. Detta hotell har 24 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2015. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta barnvänliga Adonis är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta hotell tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Adonis erbjuder. Adonis är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra fördel av hälso- och välbefinnandeutbudet. Adonis kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Elena
  Från1.277krPer natt

  Elenastars

  Mykonos stad, Mykonos , Rohari str. - Karta
  0.37 km från Väderkvarnar
  1,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 189 recensioner från resenärerBaserat på 189 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Mykonos Town. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta boende. Det totala antalet rum är 30. Elena genomgick en renovering 2001. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta boende. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Elena kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Domna
  Från922krPer natt

  Domnastars

  Petinaros, Mykonos , Petinaros area - Karta
  0.37 km från Väderkvarnar
  3,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 86 recensioner från resenärerBaserat på 86 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i Petinaros. Från denna egendom som är belägen 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från denna anläggning. Detta boende har totalt 16 ombonade rum. Domna genomgick en totalrenovering 2011. Receptionen på Domna har inte öppet dygnet runt. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Boho Suites Mykonos
  Från1.878krPer natt

  Boho Suites Mykonosstars

  Mykonos stad, Mykonos , Mykonos town - Karta
  0.37 km från Väderkvarnar
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8 recensioner från resenärerBaserat på 8 recensioner från resenärer

  Situated at the centre of Mykonos town, the apartments are ideal for those who want to access easily all the shops, bars and restaurants at the area of Mykonos town.

  Se mer
 • Semeli
  Från3.292krPer natt

  Semelistars

  Mykonos stad, Mykonos , Rochari area n/a - Karta
  0.4 km från Väderkvarnar
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 744 recensioner från resenärerBaserat på 744 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Mykonos Town. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. 45 välkomnande rum finns på anläggningen. Semeli byggdes 1995. Semeli är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Semeli tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är välkomna på detta boende. Semeli tillhandahåller parkering och garage. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Resenärerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  101  Hotell - Väderkvarnar
Sida  1  av  11
 

Hotell i närheten av  Väderkvarnar

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här