Hotell i närheten av Väderkvarnar

Se på kartan
Hotell - Väderkvarnar

VäderkvarnarFrån  674kr

Rekommenderade hotell nära Väderkvarnar

 • Terra Maria
  Från48.600krPer natt

  Terra Mariastars

  Mykonos stad, Mykonos , Kalogera street 18n - Karta
  0.26 km från Väderkvarnar
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 148 recensioner från resenärerBaserat på 148 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Mykonos Town. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Terra Maria som har totalt 15 rum. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Terra Maria har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Terra Maria. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Melangel
  Från1.588krPer natt

  Melangelstars

  Mykonos stad, Mykonos , Chora, downtown 84600 - Karta
  0.27 km från Väderkvarnar
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell är beläget i Mykonos Town. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Melangel som har totalt 2 rum. Melangel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Detta djurvänliga boende tillåter husdjur som väger högst 5 kg. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser.

  Se mer
 • Mykonos Venetia Villa
  Från51.777krPer natt

  Mykonos Venetia Villastars

  Hondros Gremos, Mykonos , Chora, mykonos town - Karta
  0.29 km från Väderkvarnar
   

  Detta charmiga hotell finns i Hondros Gremos. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 1 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Mykonos Venetia Villa. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Mykonos Venetia Villa.

  Se mer
 • Adonis
  Från1.229krPer natt

  Adonisstars

  Mykonos stad, Mykonos , Vida - Karta
  0.35 km från Väderkvarnar
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 52 recensioner från resenärerBaserat på 52 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Mykonos Town. Från denna anläggning som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Från detta hotell är det 200 meter till närmaste strand. Våra kunder har 2. 2 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 1. 3 kilometer till hamnen. Detta hotell har 24 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2015. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta barnvänliga Adonis är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta hotell tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Adonis erbjuder. Adonis är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra fördel av hälso- och välbefinnandeutbudet. Adonis kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Elena
  Från994krPer natt

  Elenastars

  Mykonos stad, Mykonos , Rohari str. - Karta
  0.37 km från Väderkvarnar
  1,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 189 recensioner från resenärerBaserat på 189 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Mykonos Town. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 1000 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Elena är 30. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2001. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Små husdjur är tillåtna på Elena. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Elena. På Elena kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Boho Suites Mykonos
  Från1.254krPer natt

  Boho Suites Mykonosstars

  Mykonos stad, Mykonos , Mykonos town - Karta
  0.37 km från Väderkvarnar
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8 recensioner från resenärerBaserat på 8 recensioner från resenärer

  Situated at the centre of Mykonos town, the apartments are ideal for those who want to access easily all the shops, bars and restaurants at the area of Mykonos town.

  Se mer
 • Semeli
  Från1.598krPer natt

  Semelistars

  Mykonos stad, Mykonos , Rochari area n/a - Karta
  0.4 km från Väderkvarnar
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 744 recensioner från resenärerBaserat på 744 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Mykonos Town. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell innefattar 45 trivsamma rum. Detta boendes byggår är 1995. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Detta husdjursvänliga boende tillåter husdjur i alla storlekar. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta boende. På Semeli kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mykonos Bay Resort & Villas
  Från3.988krPer natt

  Mykonos Bay Resort & Villasstars

  Megali Ammos, Mykonos , Megali ammos beach - Karta
  0.66 km från Väderkvarnar
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Denna bekväma resort är beläget i Megali Ammos. Detta boende kan erbjuda totalt 47 rum. Anläggningen totalrenoverades 2018. Mykonos Bay Resort & Villas är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta barnvänliga Mykonos Bay Resort & Villas är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta boende har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Mykonos Bay Resort & Villas erbjuder transfer till flygplatsen. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. På Mykonos Bay Resort & Villas kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mykonos Beach
  Från866krPer natt

  Mykonos Beachstars

  Megali Ammos, Mykonos , Megali ammos beach p.o. box 97 - Karta
  0.67 km från Väderkvarnar
  3,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 521 recensioner från resenärerBaserat på 521 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Megali Ammos. Från detta boende som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De 43 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Mykonos Beach totalrenoverades 1995. Alla gästerna på Mykonos Beach kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dygnet-runt-servicen på Mykonos Beach bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta hotell. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Livin Mykonos Boutique Hotel
  Från1.469krPer natt

  Livin Mykonos Boutique Hotelstars

  Mykonos stad, Mykonos , Drafaki, mykonos, 84600, grecia 84600 - Karta
  0.7 km från Väderkvarnar
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 123 recensioner från resenärerBaserat på 123 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Mykonos Town. 26 välkomnande rum finns på anläggningen. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Kunderna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Livin Mykonos Boutique Hotel. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  40  Hotell - Väderkvarnar
Sida  1  av  4
 

Hotell i närheten av  Väderkvarnar

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här