Strandhotell i Mykonos

Se på kartan
Strandhotell i Mykonos

Strandhotell i MykonosFrån  674kr

Strandhotell Recommenderade i Mykonos

 • Mykonos Princess Hotel
  Från1.465krPer natt

  Mykonos Princess Hotelstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Agios stefanos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 569 recensioner från resenärerBaserat på 569 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i Aghios Stefanos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna anläggning. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 1. 5 kilometer till hamnen. 40 välkomnande rum finns på anläggningen. Mykonos Princess Hotel totalrenoverades 2015. Wifi finns på boendet i sin helhet. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till detta hotell, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Mykonos Princess Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. De som bor på denna anläggning kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • San Marco
  Från1.338krPer natt

  San Marcostars

  Choulakia, Mykonos , Houlakia bay,mikonos - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 149 recensioner från resenärerBaserat på 149 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Choulakia. Från detta boende som är beläget 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna egendom. Våra besökare har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 1. 5 kilometer till hamnen. De 84 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning genomgick en renovering 2017. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. San Marco tillhandahåller inga babysängar på begäran. På det här hotellet är hudjur tillåtna. Det finns parkeringsplatser på San Marco. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mykonos Palace Beach Hotel
  Från1.132krPer natt

  Mykonos Palace Beach Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , A platis gialos beach - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 466 recensioner från resenärerBaserat på 466 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Platis Yalos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 3. 5 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 10 meter till närmaste strand. 17 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2013. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen under hela dagen. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Mykonos Palace Beach Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Alla som valt detta boende får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Mykonos Palace Beach Hotel. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell. På Mykonos Palace Beach Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Palladium
  Från2.327krPer natt

  Palladiumstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gyalos beach n/a - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1090 recensioner från resenärerBaserat på 1090 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Platis Yalos. Från denna anläggning som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna egendom. Våra gäster har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 2. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har 46 rum. Denna anläggnings byggår är 1994. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta boende tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Palladium. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Palladium. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse.

  Se mer
 • Rocabella Mykonos Art
  Från4.115krPer natt

  Rocabella Mykonos Artstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Agios stefanos beach - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1752 recensioner från resenärerBaserat på 1752 recensioner från resenärer

  The resort is located in the unspoiled beach of Agios Stefanos, in a very short distance from Mykonos town. This small Cycladic island is world famous for its wild nightlife, rich history, its cosmopolitan character, plenty of beautiful sandy beaches and its warm hospitality. Agios Stefanos, which is about 2 km north of Mykonos town, is an spectacular small sandy beach, with turquoise blue waters and always protected from the strong Aegean winds.

  Se mer
 • De Light
  Från5.873krPer natt

  De Lightstars

  Aghios Ioannis, Mykonos , Agios ioannis - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 361 recensioner från resenärerBaserat på 361 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Aghios Ioannis. Från denna egendom som är belägen 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna egendom. Detta boende innefattar 18 trivsamma rum. Detta boende genomgick en renovering 2013. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De Light är inte någon husdjursvänlig anläggning. De Light tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan utforska de olika matställena som De Light erbjuder.

  Se mer
 • Mykonos Dove beach hotel
  Från1.812krPer natt

  Mykonos Dove beach hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platis yialos - Karta
   

  Detta sofistikerade hotell ligger i Platis Yalos. Från den här egendomen som ligger 3. 9 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 100 meter till närmaste strand. Våra kunder har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Mykonos Dove beach hotel är 25. Mykonos Dove beach hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Mykonos Dove beach hotel bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Mykonos Dove beach hotel är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Mykonos Dove beach hotel erbjuder transfer till flygplatsen. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. De som bor på denna anläggning kan på plats njuta av en läcker måltid med flera utsökta kulinariska alternativ. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Mykonos Dove beach hotel är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Mykonos Dove beach hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Archipelagos Luxury Hotel
  Från1.323krPer natt

  Archipelagos Luxury Hotelstars

  Kalo Livadi, Mykonos , Kalo livadi - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 438 recensioner från resenärerBaserat på 438 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Kalo Livadi. Från det här hotellet som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta hotell. Våra besökare har 11. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 10. 0 kilometer till hamnen. Totalt 40 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Archipelagos Luxury Hotel genomgick en totalrenovering 2017. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangen inbjuder alla gästern som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Archipelagos Luxury Hotel. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Archipelagos Luxury Hotel. Gästerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Archipelagos Luxury Hotel. Archipelagos Luxury Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Terra Maltese
  Från712krPer natt

  Terra Maltesestars

  Ftelia, Mykonos , Ftelia mykonos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 72 recensioner från resenärerBaserat på 72 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Ftelia. Från den här anläggningen som ligger 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna egendom. Våra resenärer har 3. 2 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 7. 0 kilometer till hamnen. Totalt 20 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2014. Både fast och trådlöst internet finns på Terra Maltese. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Denna djurvänliga hotell tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Terra Maltese tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bill & Coo Suites and Lounge
  Från3.348krPer natt

  Bill & Coo Suites and Loungestars

  Megali Ammos, Mykonos , Megali amos beach, 600m from mykonos town 32 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 677 recensioner från resenärerBaserat på 677 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Megali Ammos. Från detta hotell som ligger inbäddat 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna egendom. Totalt 30 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  12  Hotell - Mykonos
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här