Strandhotell i Mykonos

Se på kartan
Strandhotell i Mykonos

Strandhotell i MykonosFrån  535kr

Strandhotell Recommenderade i Mykonos

 • Greco Philia - Luxury Suites & Villas
  Från1.176krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 290 recensioner från resenärerBaserat på 290 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Elia. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. Våra besökare har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 13. 3 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 36. Detta boende genomgick en renovering 2012. Alla gästerna på Greco Philia - Luxury Suites & Villas kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Greco Philia - Luxury Suites & Villas är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta boende ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling.

  Se mer
 • Myconian Ambassador Hotel Relais & Chateaux
  Från7.087krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1769 recensioner från resenärerBaserat på 1769 recensioner från resenärer

  At the hotel traditional island hospitality is combined with the highest standards of personalised service and supreme comfort. It has been completely renovated and redecorated on 2004 and features an exclusive Thalasso Centre (opened in 2003). It is situated a few minutes walk from the fabulous beach at Platis Yialos and just 4km from the airport and port. Mykonos town is also 4km away where you can take full advantage of the resorts facilities including traditional and fine dining, trendy bars, designer shops and the famous Myconian nightlife.

  Se mer
 • Mykonos Palace Beach Hotel
  Från1.876krPer natt

  Mykonos Palace Beach Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , A platis gialos beach - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 466 recensioner från resenärerBaserat på 466 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Platis Yalos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 5 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 10 meter till närmaste strand. Totalt 17 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Mykonos Palace Beach Hotel. Detta boende genomgick en renovering 2013. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dygnet-runt-servicen på Mykonos Palace Beach Hotel bidrar till gästernas trivsel. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Mykonos Palace Beach Hotel erbjuder. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Mykonos Palace Beach Hotel är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Kunderna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Mykonos Palace Beach Hotel. Gästerna kommer att uppskattar de sportaktiviteter som erbjuds på detta boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort
  Från3.595krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 126 recensioner från resenärerBaserat på 126 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Mykonos Town. Från denna egendom som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 20 meter från detta boende. Med sina totalt 11 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Detta boende totalrenoverades 2012. Både fast och trådlöst internet finns på Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla som valt detta boende kan ta med sig sina små husdjur under vistelsen. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort. Gäster som bor på Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärer som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Detta boende har affärsfaciliteter. Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Petasos Beach Resort & Spa
  Från3.083krPer natt

  Petasos Beach Resort & Spastars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1167 recensioner från resenärerBaserat på 1167 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Platis Yalos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet ligger 4. 0 kilometer från denna egendom. Från detta boende är det 50 meter till närmaste strand. Våra besökare har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 4. 0 kilometer till hamnen. De 139 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell snyggades upp 2011. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på Petasos Beach Resort & Spa. Husdjur är tillåtna på detta boende. Detta hotell har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På detta hotell med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Petasos Beach Resort & Spa är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Royal Myconian - Leading Hotels of the World
  Från4.055krPer natt
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1142 recensioner från resenärerBaserat på 1142 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Elia, är ett bra alternativ för familjer. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna anläggning. Detta hotell innefattar 149 trivsamma rum. Detta hotells byggår är 2000. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Detta boende tillåter små husdjur. Det finns parkeringsplatser på Royal Myconian - Leading Hotels of the World. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Royal Myconian - Leading Hotels of the World. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta hotell. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Det finns ett utbud av sport- och fritidsaktiviteter på detta boende. Resenärerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Palladium
  Från4.383krPer natt

  Palladiumstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gyalos beach n/a - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1090 recensioner från resenärerBaserat på 1090 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Platis Yalos. Från denna egendom som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Från detta boende är det 300 meter till närmaste strand. Våra kunder har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 2. 0 kilometer till hamnen. Palladium har totalt 46 rum. Palladium är från år 1994. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Kunderna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse.

  Se mer
 • Mykonos Dove beach hotel
  Från2.756krPer natt

  Mykonos Dove beach hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platis yialos - Karta
   

  Detta enastående hotell är beläget i Platis Yalos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 3. 9 kilometer från stadens centrum. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna anläggning. Våra besökare har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 25 rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Mykonos Dove beach hotel är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Mykonos Dove beach hotel. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Mykonos Dove beach hotel. Detta Mykonos Dove beach hotel har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Resenärerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Archipelagos Luxury Hotel
  Från2.449krPer natt

  Archipelagos Luxury Hotelstars

  Kalo Livadi, Mykonos , Kalo livadi - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 438 recensioner från resenärerBaserat på 438 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Kalo Livadi. Från det här hotellet som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta hotell. Våra besökare har 11. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 10. 0 kilometer till hamnen. Totalt 40 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Archipelagos Luxury Hotel genomgick en totalrenovering 2017. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangen inbjuder alla gästern som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Archipelagos Luxury Hotel. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Archipelagos Luxury Hotel. Gästerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Archipelagos Luxury Hotel. Archipelagos Luxury Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Absolute Mykonos Suites & More
  Från3.929krPer natt

  Absolute Mykonos Suites & Morestars

  Mykonos stad, Mykonos , Despotika area town - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Mykonos Town. Från detta boende som är beläget 150 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 20 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. Våra besökare har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 4. 0 kilometer till hamnen. De 33 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Absolute Mykonos Suites & More byggdes 2017. Både fast och trådlöst internet finns på Absolute Mykonos Suites & More. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Absolute Mykonos Suites & More tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. När det handlar om att koppla av, kan kunderna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Absolute Mykonos Suites & More är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Detta Absolute Mykonos Suites & More har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Absolute Mykonos Suites & More är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  34  Hotell - Mykonos
Sida  1  av  4
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här