Hotell i Santorini

Se på kartan
Hotell - Santorini

SantoriniFrån  320kr

Aktuella hotellerbjudanden - Santorini

 • Mediterranean White
  Från659krPer natt

  Mediterranean Whitestars

  Aghios Paraskevi-Monolithos, Santorini , Kamari beach 58272 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 537 recensioner från resenärerBaserat på 537 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Aghios Paraskevi-Monolithos. Från detta boende som är beläget 9. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 200 meter till närmaste strand. De 66 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2017. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på Mediterranean White har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Denna anläggning tillämpar en hållbar policy. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags gäster. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Villa Olympia
  Från985krPer natt

  Villa Olympiastars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perivolos - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 330 recensioner från resenärerBaserat på 330 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Perissa-Perivolos. Totalt 29 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet.Både fast och trådlöst internet finns på Villa Olympia. Receptionen på Villa Olympia har inte öppet dygnet runt. Villa Olympia tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Villa Olympia tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Villa Olympia kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Fenix Collection
  Från730krPer natt

  Fenix Collectionstars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perissa perissa - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 80 recensioner från resenärerBaserat på 80 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Perissa-Perivolos. Från denna anläggning som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 800 meter till närmaste strand. Våra gäster har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 7. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell innefattar 33 trivsamma rum. Boendet totalrenoverades 2013. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på Fenix Collection har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Fenix Collection erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Fenix Collection. Det finns parkeringsplatser.

  Se mer
 • Splendour Resort
  Från2.310krPer natt

  Splendour Resortstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 147 recensioner från resenärerBaserat på 147 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger på sluttningen av byn Santorini, en kort 10 minuters promenad från centrum. Det är 7 km från flygplatsen och 7 km från Athinios Port. The Resort består av sex separata byggnader utformade i de lokala arkitektoniska traditionerna. Det finns åtta olika typer av boende enheter, inklusive sviter med egen pool. Alla enheter är inredda på ett sätt att blanda moderna bekvämligheter vilka strävar efter enkelheten i de lokala traditionerna. Hotellet erbjuder också en två-nivå utomhuspool, privat strand, en bar och en restaurang. Det finns gratis WiFi tillgängligt i hela denna luftkonditionerade anläggning.

  Se mer
 • Dana Villas Hotel
  Från3.423krPer natt

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1291 recensioner från resenärerBaserat på 1291 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Firostefani. Från detta boende som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 2 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Detta boende ligger 6. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 6. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 8. 5 kilometer till hamnen. Detta hotell har 32 rum. Senast detta boende renoverades var 2019. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Denna anläggning är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Dana Villas Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Athina Luxury Suites
  Från7.727krPer natt

  Athina Luxury Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 529 recensioner från resenärerBaserat på 529 recensioner från resenärer

  The Suites are located at Fira, the capital of Santorini island, a short walk's distance from downtown. Mounted on a rock top the Suites offers a panoramic view of the Caldera cliff and the volcano.

  Se mer
 • Neptune Luxury Spa Suites
  Från3.701krPer natt

  Neptune Luxury Spa Suitesstars

  Akrotiri, Santorini , Akrotiri - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 93 recensioner från resenärerBaserat på 93 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Akrotiri. Från det här boendet som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 3. 5 kilometer från denna egendom. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta hotell. Våra resenärer har 11. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 8. 5 kilometer till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta hotell. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Neptune Luxury Spa Suites har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. När det handlar om att koppla av, kan resenärerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kouros Village
  Från2.730krPer natt

  Kouros Villagestars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perissa beach - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 372 recensioner från resenärerBaserat på 372 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Perissa-Perivolos. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från detta boende är det 50 meter till närmaste strand. Detta hotell innefattar 35 trivsamma rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De gemensamma utrymmena på Kouros Village är rullstolsanpassade. Detta boende har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en -certifiering. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Caldera View Resort
  Från579krPer natt

  Caldera View Resortstars

  Megalochori, Santorini , Megalochori fira - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta gulliga hotell ligger i Megalochori. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 6. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 4. 0 kilometer till hamnen. Det finns totalt 33 rum på anläggningen. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Caldera View Resort håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Det finns parkeringsplatser. Detta hotell har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en -certifiering.

  Se mer
 • Sienna Eco Resort
  Från2.208krPer natt

  Sienna Eco Resortstars

  Fira, Santorini , Fira - exo gialos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 35 recensioner från resenärerBaserat på 35 recensioner från resenärer

  Denna bekväma resort ligger i Fira. Från denna resort som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna egendom. Våra kunder har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna resort är det 9. 0 kilometer till hamnen. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Sienna Eco Resort som har totalt 7 rum. Boendet totalrenoverades 2018. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Dessutom erbjuder Sienna Eco Resort babysängar på begäran. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är tillåtna på Sienna Eco Resort. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  332  Hotell - Santorini
Sida  1  av  34
 

Beskrivning av destination

  Santorini är en ö i ögruppen Kykladerna, som ligger i Egeiska havet och tillhör Grekland. Ön är nuförtiden halvmånformig sedan vulkanens caldera kollapsade på 1500-talet f.Kr. och fylldes med vatten. Det är ett av Europas viktigaste turistmål, för sin skönhet, sina intressanta, geologiska utformning och sitt vibrerande nattliv. I den västra delen, som är klippig och har imponerande klippstup, ligger huvudorten Thira och en av öns viktigaste städer, Oia, med sina vita små hus liksom insprängda i klippan. I öster hittar man städer som Kamari och Perissa med stränder med vulkanisk sand, där man kan ägna sig åt vattensporter och delta i det aktiva nattlivet. Detta är det bästa hotellområdet, och här har man en fantastisk utsikt. På Santorinis högsta berg ligger profeten Elias kloster. Från Thirabukten utgår det båtar till Nea Kammeni, en liten ö med varma källor. Du kan besöka ruinerna i Akrotiri och Thiras gamla stad, där fenicier, dorer, romare och bysantiner har lämnat kvar en del av sin historia. Du kan njuta av den utsökta grekiska gastronomin och landets utsökta viner. Santorini kommer att blända dig.

Populäraste zoner från Santorini

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här