Hotell i Santorini

Se på kartan
Hotell - Santorini

SantoriniFrån  346kr

Aktuella hotellerbjudanden - Santorini

 • Dana Villas Hotel
  Från1.245krPer natt

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1249 recensioner från resenärerBaserat på 1249 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Firostefani. Från denna egendom som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 2 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra resenärer har 6. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 8. 5 kilometer till hamnen. Denna anläggning innefattar 32 trivsamma rum. Denna anläggning snyggades upp 2019. Wifi finns på boendet i sin helhet. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Volcano's View Villas Apts
  Från1.322krPer natt

  Volcano's View Villas Aptsstars

  Fira, Santorini , Fira, thira - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter

  Detta lyxiga hotell är endast för vuxna och ligger i Fira. Från denna egendom som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Det finns totalt 73 rum på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2016. Volcano's View Villas Apts är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Volcano's View Villas Apts har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Kunderna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. Detta boende erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Athina Luxury Suites
  Från2.468krPer natt

  Athina Luxury Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 501 recensioner från resenärerBaserat på 501 recensioner från resenärer

  The Suites are located at Fira, the capital of Santorini island, a short walk's distance from downtown. Mounted on a rock top the Suites offers a panoramic view of the Caldera cliff and the volcano.

  Se mer
 • Milos Villas
  Från1.353krPer natt

  Milos Villasstars

  Fira, Santorini , Main street, fira - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 199 recensioner från resenärerBaserat på 199 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Fira. Från denna egendom som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra besökare har 3. 7 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 4. 1 kilometer till hamnen. Totalt 30 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Milos Villas. Milos Villas byggdes 2000. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Milos Villas. Detta djurvänliga boende tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Milos Villas. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Aqua Luxury Suites
  Från1.897krPer natt

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 335 recensioner från resenärerBaserat på 335 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger bara 20 minuters bilresa från de berömda stränderna Perivolos och Perissa, och har panoramautsikt över Egeiska havet, calderan samt vulkanen. Det livliga Fira ligger 3 km bort, medan den vackra byn Oia ligger endast 9 km från boendet. Detta hotell erbjuder eleganta boendeenheter för sina gäster, vissa med en bubbelpool eller avsvalkningspool utomhus. Alla sviter är unikt inredda med handplockad inredning och öppnar upp mot en privat möblerad balkong eller terrass. Du kan starta dagen med frukost på rummet. Därefter kan du välja att lära dig att laga grekiska rätter under en matlagningskurs eller gå vinprovning där viner från Santorini provas. Seglingsutflykter kan också ordnas på begäran.

  Se mer
 • Andronis Concept Wellness Resort
  Från4.215krPer natt

  Andronis Concept Wellness Resortstars

  Imerovigli, Santorini , Eparchiaki odos firon-ias - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 149 recensioner från resenärerBaserat på 149 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Imerovigli. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 5 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 3. 9 kilometer från denna egendom. Våra gäster har 5. 9 kilometer till flygplatsen. 25 välkomnande rum finns på anläggningen. Andronis Concept Wellness Resort är från år 2017. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen på Andronis Concept Wellness Resort har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Denna anläggning har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Andronis Boutique
  Från4.001krPer natt

  Andronis Boutiquestars

  Oia, Santorini , Oia - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1044 recensioner från resenärerBaserat på 1044 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Oia är detta enastående hotell endast avsett för vuxna. Från denna anläggning som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer har 18. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 17. 0 kilometer till hamnen. Andronis Boutique garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 14 rum. Detta hotell byggdes 2012. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är inte tillåtna på Andronis Boutique. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som Andronis Boutique erbjuder. På Andronis Boutique kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Alesahne Beach
  Från536krPer natt

  Alesahne Beachstars

  Kamari, Santorini , Kamari - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 244 recensioner från resenärerBaserat på 244 recensioner från resenärer

  The hotel is located on the black beach of Kamari, 5 km from the airport, 12 km from the port and 7 km from fira - the capital of Santorini.

  Se mer
 • Andronis Luxury Suites
  Från5.615krPer natt

  Andronis Luxury Suitesstars

  Oia, Santorini , Oia - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Där det är beläget i Oia är detta sofistikerade hotell endast avsett för vuxna. Andronis Luxury Suites har totalt 22 rum. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Andronis Luxury Suites tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Alta Mare By Andronis
  Från4.985krPer natt

  Alta Mare By Andronisstars

  Oia, Santorini , Pedestrian promenade oia . - Karta
   

  The hotel is located at the heart of Oia town near the Orthodox cathedral and the blue dome churches. It is accessible only by steps 200 m above the sea level view to the Aegean sea and the Volcano.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  133  Hotell - Santorini
Sida  1  av  14
 

Beskrivning av destination

  Santorini är en ö i ögruppen Kykladerna, som ligger i Egeiska havet och tillhör Grekland. Ön är nuförtiden halvmånformig sedan vulkanens caldera kollapsade på 1500-talet f.Kr. och fylldes med vatten. Det är ett av Europas viktigaste turistmål, för sin skönhet, sina intressanta, geologiska utformning och sitt vibrerande nattliv. I den västra delen, som är klippig och har imponerande klippstup, ligger huvudorten Thira och en av öns viktigaste städer, Oia, med sina vita små hus liksom insprängda i klippan. I öster hittar man städer som Kamari och Perissa med stränder med vulkanisk sand, där man kan ägna sig åt vattensporter och delta i det aktiva nattlivet. Detta är det bästa hotellområdet, och här har man en fantastisk utsikt. På Santorinis högsta berg ligger profeten Elias kloster. Från Thirabukten utgår det båtar till Nea Kammeni, en liten ö med varma källor. Du kan besöka ruinerna i Akrotiri och Thiras gamla stad, där fenicier, dorer, romare och bysantiner har lämnat kvar en del av sin historia. Du kan njuta av den utsökta grekiska gastronomin och landets utsökta viner. Santorini kommer att blända dig.

Populäraste zoner från Santorini

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här