Hotell i Santorini

Se på kartan
Hotell - Santorini

SantoriniFrån  438kr

Aktuella hotellerbjudanden - Santorini

 • Dana Villas Hotel
  Från2.532krPer natt

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1116 recensioner från resenärerBaserat på 1116 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Firostefani. Totalt 30 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Dana Villas Hotel. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Alta Mare By Andronis
  Från10.287krPer natt

  Alta Mare By Andronisstars

  Oia, Santorini , Pedestrian promenade oia . - Karta
   

  The hotel is located at the heart of Oia town near the Orthodox cathedral and the blue dome churches. It is accessible only by steps 200 m above the sea level view to the Aegean sea and the Volcano.

  Se mer
 • Andronis Boutique
  Från15.004krPer natt

  Andronis Boutiquestars

  Oia, Santorini , Oia - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 941 recensioner från resenärerBaserat på 941 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är endast för vuxna och ligger i Oia. Från denna egendom som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Detta boende ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 18. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 17. 0 kilometer till hamnen. Med sina totalt 14 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Det här boendet byggdes 2012. Både fast och trådlöst internet finns på Andronis Boutique. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. De som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. På Andronis Boutique kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Andronis Luxury Suites
  Från15.617krPer natt

  Andronis Luxury Suitesstars

  Oia, Santorini , Oia n/a - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell är endast för vuxna och ligger i Oia. Det totala antalet rum på Andronis Luxury Suites är 22. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen dygnet runt. Andronis Luxury Suites tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Andronis Luxury Suites. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Andronis Concept Wellness Resort
  Från9.619krPer natt

  Andronis Concept Wellness Resortstars

  Imerovigli, Santorini , Eparchiaki odos firon-ias n/a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 104 recensioner från resenärerBaserat på 104 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Imerovigli. Totalt 25 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Andronis Concept Wellness Resort är från år 2017. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Andronis Concept Wellness Resort har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Andronis Concept Wellness Resort kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Greco
  Från2.417krPer natt

  El Grecostars

  Fira, Santorini , Fira - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1850 recensioner från resenärerBaserat på 1850 recensioner från resenärer

  This hotel is located on the Greek island of Santorini in the Aegean Sea. The centre of the town of Fira is roughly 500 m from the hotel and offers various numerous shopping and cultural opportunities. It is merely 6 kilometres to Kamari and convenient bus links are available from the hotel. The island's airport is roughly 7 km from the hotel.Further information will be coming soon.

  Se mer
 • Kamari Beach
  Från1.544krPer natt

  Kamari Beachstars

  Kamari, Santorini , Kamari beach - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 50 recensioner från resenärerBaserat på 50 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Kamari. Från detta boende som är beläget 9. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta boende. Boendet har totalt 106 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 1998. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Kamari Beach håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Kamari Beach är rullstolsanpassade. Detta hotell tillåter inte husdjur. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Santorini Palace
  Från2.694krPer natt

  Santorini Palacestars

  Firostefani, Santorini , firostefani - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 501 recensioner från resenärerBaserat på 501 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Firostefani. Från denna egendom som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. 106 välkomnande rum finns på anläggningen. Hotellet byggdes år 1989. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar.

  Se mer
 • Makarios
  Från1.390krPer natt

  Makariosstars

  Kamari, Santorini , Kamari - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 271 recensioner från resenärerBaserat på 271 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Kamari. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 9. 0 kilometer från stadens centrum. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. Detta boende har totalt 68 ombonade rum. Detta boende grundades år 1985. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Detta barnvänliga Makarios är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Makarios är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Makarios kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Splendour Resort
  Från2.724krPer natt

  Splendour Resortstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 24 recensioner från resenärerBaserat på 24 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger på sluttningen av byn Santorini, en kort 10 minuters promenad från centrum. Det är 7 km från flygplatsen och 7 km från Athinios Port. The Resort består av sex separata byggnader utformade i de lokala arkitektoniska traditionerna. Det finns åtta olika typer av boende enheter, inklusive sviter med egen pool. Alla enheter är inredda på ett sätt att blanda moderna bekvämligheter vilka strävar efter enkelheten i de lokala traditionerna. Hotellet erbjuder också en två-nivå utomhuspool, privat strand, en bar och en restaurang. Det finns gratis WiFi tillgängligt i hela denna luftkonditionerade anläggning.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  187  Hotell - Santorini
Sida  1  av  19
 

Beskrivning av destination

  Santorini är en ö i ögruppen Kykladerna, som ligger i Egeiska havet och tillhör Grekland. Ön är nuförtiden halvmånformig sedan vulkanens caldera kollapsade på 1500-talet f.Kr. och fylldes med vatten. Det är ett av Europas viktigaste turistmål, för sin skönhet, sina intressanta, geologiska utformning och sitt vibrerande nattliv. I den västra delen, som är klippig och har imponerande klippstup, ligger huvudorten Thira och en av öns viktigaste städer, Oia, med sina vita små hus liksom insprängda i klippan. I öster hittar man städer som Kamari och Perissa med stränder med vulkanisk sand, där man kan ägna sig åt vattensporter och delta i det aktiva nattlivet. Detta är det bästa hotellområdet, och här har man en fantastisk utsikt. På Santorinis högsta berg ligger profeten Elias kloster. Från Thirabukten utgår det båtar till Nea Kammeni, en liten ö med varma källor. Du kan besöka ruinerna i Akrotiri och Thiras gamla stad, där fenicier, dorer, romare och bysantiner har lämnat kvar en del av sin historia. Du kan njuta av den utsökta grekiska gastronomin och landets utsökta viner. Santorini kommer att blända dig.

Populäraste zoner från Santorini

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här