Hotell i Santorini

Se på kartan
Hotell - Santorini

SantoriniFrån  265kr

Aktuella hotellerbjudanden - Santorini

 • Dana Villas Hotel
  Från2.027krPer natt

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1291 recensioner från resenärerBaserat på 1291 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Firostefani. Från detta boende som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 2 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Detta boende ligger 6. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 6. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 8. 5 kilometer till hamnen. Detta hotell har 32 rum. Senast detta boende renoverades var 2019. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Denna anläggning är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Dana Villas Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Athina Luxury Suites
  Från2.114krPer natt

  Athina Luxury Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 529 recensioner från resenärerBaserat på 529 recensioner från resenärer

  The Suites are located at Fira, the capital of Santorini island, a short walk's distance from downtown. Mounted on a rock top the Suites offers a panoramic view of the Caldera cliff and the volcano.

  Se mer
 • Andronis Boutique
  Från3.686krPer natt

  Andronis Boutiquestars

  Oia, Santorini , Oia - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1099 recensioner från resenärerBaserat på 1099 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är endast för vuxna och ligger i Oia. Från detta hotell som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från detta hotell. Våra gäster har 18. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 17. 0 kilometer till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Detta hotell grundades år 2012. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Andronis Boutique håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Gäster som bor på Andronis Boutique kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. Andronis Boutique kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Splendour Resort
  Från1.055krPer natt

  Splendour Resortstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 147 recensioner från resenärerBaserat på 147 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger på sluttningen av byn Santorini, en kort 10 minuters promenad från centrum. Det är 7 km från flygplatsen och 7 km från Athinios Port. The Resort består av sex separata byggnader utformade i de lokala arkitektoniska traditionerna. Det finns åtta olika typer av boende enheter, inklusive sviter med egen pool. Alla enheter är inredda på ett sätt att blanda moderna bekvämligheter vilka strävar efter enkelheten i de lokala traditionerna. Hotellet erbjuder också en två-nivå utomhuspool, privat strand, en bar och en restaurang. Det finns gratis WiFi tillgängligt i hela denna luftkonditionerade anläggning.

  Se mer
 • Amelie Santorini Hotel
  Från581krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 380 recensioner från resenärerBaserat på 380 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell för adults-only är lokaliserat i Perissa-Perivolos. Anläggningen har totalt 18 rum. Amelie Santorini Hotel genomgick en totalrenovering 2014. Amelie Santorini Hotel har wifi-anslutning. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Amelie Santorini Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Amelie Santorini Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sienna Eco Resort
  Från1.129krPer natt

  Sienna Eco Resortstars

  Fira, Santorini , Fira - exo gialos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 35 recensioner från resenärerBaserat på 35 recensioner från resenärer

  Denna bekväma resort ligger i Fira. Från denna resort som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna egendom. Våra kunder har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna resort är det 9. 0 kilometer till hamnen. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Sienna Eco Resort som har totalt 7 rum. Boendet totalrenoverades 2018. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Dessutom erbjuder Sienna Eco Resort babysängar på begäran. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är tillåtna på Sienna Eco Resort. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Neptune Luxury Spa Suites
  Från1.890krPer natt

  Neptune Luxury Spa Suitesstars

  Akrotiri, Santorini , Akrotiri - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 93 recensioner från resenärerBaserat på 93 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Akrotiri. Från det här boendet som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 3. 5 kilometer från denna egendom. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta hotell. Våra resenärer har 11. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 8. 5 kilometer till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta hotell. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Neptune Luxury Spa Suites har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. När det handlar om att koppla av, kan resenärerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bella Santorini
  Från835krPer natt

  Bella Santorinistars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perivolos - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 394 recensioner från resenärerBaserat på 394 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet ligger i Perissa-Perivolos. Från denna lägenhet som är belägen 8. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. Det totala antalet rum på Bella Santorini är 22. Denna anläggning byggdes 2007. Både fast och trådlöst internet finns på Bella Santorini. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Kunderna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kalestesia Suites
  Från1.138krPer natt

  Kalestesia Suitesstars

  Akrotiri, Santorini , Akrotiri caldera, p.o. box 1166 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 204 recensioner från resenärerBaserat på 204 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Akrotiri. Från denna anläggning är det 3. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 3. 7 kilometer från detta boende. Våra besökare har 13. 3 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 10. 5 kilometer till hamnen. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Kalestesia Suites som har totalt 10 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2012. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Kalestesia Suites har inte öppet dygnet runt. Kalestesia Suites tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Kalestesia Suites erbjuder en mängd olika matupplevelser. Detta hotell är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar sportfaciliteterna och fritidsaktiviteterna som erbjuds. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Kalestesia Suites kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Imperial Med
  Från556krPer natt

  Imperial Medstars

  Aghios Paraskevi-Monolithos, Santorini , ayja paraskevi - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 600 recensioner från resenärerBaserat på 600 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Aghios Paraskevi-Monolithos. 47 välkomnande rum finns på anläggningen. Imperial Med genomgick en totalrenovering 2007. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Imperial Med tillhandahåller inga babysängar på begäran. Imperial Med är inte någon husdjursvänlig anläggning. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Om de som bor på denna anläggning behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Alla gäster som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. Imperial Med kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  198  Hotell - Santorini
Sida  1  av  20
 

Beskrivning av destination

  Santorini är en ö i ögruppen Kykladerna, som ligger i Egeiska havet och tillhör Grekland. Ön är nuförtiden halvmånformig sedan vulkanens caldera kollapsade på 1500-talet f.Kr. och fylldes med vatten. Det är ett av Europas viktigaste turistmål, för sin skönhet, sina intressanta, geologiska utformning och sitt vibrerande nattliv. I den västra delen, som är klippig och har imponerande klippstup, ligger huvudorten Thira och en av öns viktigaste städer, Oia, med sina vita små hus liksom insprängda i klippan. I öster hittar man städer som Kamari och Perissa med stränder med vulkanisk sand, där man kan ägna sig åt vattensporter och delta i det aktiva nattlivet. Detta är det bästa hotellområdet, och här har man en fantastisk utsikt. På Santorinis högsta berg ligger profeten Elias kloster. Från Thirabukten utgår det båtar till Nea Kammeni, en liten ö med varma källor. Du kan besöka ruinerna i Akrotiri och Thiras gamla stad, där fenicier, dorer, romare och bysantiner har lämnat kvar en del av sin historia. Du kan njuta av den utsökta grekiska gastronomin och landets utsökta viner. Santorini kommer att blända dig.

Populäraste zoner från Santorini

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här