Hotell i Santorini

Se på kartan
Hotell - Santorini

SantoriniFrån  333kr

Aktuella hotellerbjudanden - Santorini

 • Caldera Premium Villas
  Från1.122krPer natt

  Caldera Premium Villasstars

  Oia, Santorini , Main street, oía - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 465 recensioner från resenärerBaserat på 465 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Oia. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning som ligger mitt i stadens centrum. Totalt 26 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Caldera Premium Villas. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på Caldera Premium Villas har inte öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder Caldera Premium Villas babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Veggera Hotel
  Från617krPer natt

  Veggera Hotelstars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perissa beach n/a - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 637 recensioner från resenärerBaserat på 637 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Perissa-Perivolos. Från denna egendom är det 10 meter till närmaste strand. Detta boende har 73 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2010. Resenärerna kan använda sig av internetanslutningen för att hålla kontakt med arbete eller hem. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Kunderna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Veggera Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cliffside Suites
  Från2.259krPer natt

  Cliffside Suitesstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 327 recensioner från resenärerBaserat på 327 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Firostefani. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. De 24 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell totalrenoverades 2012. Alla gästerna på Cliffside Suites kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dygnet-runt-servicen på Cliffside Suites bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på Cliffside Suites. Cliffside Suites är inte någon husdjursvänlig anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Epavlis
  Från753krPer natt

  Epavlisstars

  Kamari, Santorini , Main street - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta gulliga hotell är beläget i Kamari. De 45 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Epavlis tillhandahåller inga babysängar på begäran. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • On The Rocks Hotel
  Från1.733krPer natt

  On The Rocks Hotelstars

  Imerovigli, Santorini , Off main street . - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta bekväma hotell är endast för vuxna och ligger i Imerovigli. Från den här egendomen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från detta hotell. Våra resenärer har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 26 rum. Detta boende snyggades upp 2016. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på On The Rocks Hotel. Detta hotell tillåter inte husdjur. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. On The Rocks Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Fomithea
  Från878krPer natt

  Fomitheastars

  Kamari, Santorini , Zoodochou pigis, kamari 847 00 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 165 recensioner från resenärerBaserat på 165 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Kamari. Från detta hotell som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta boende. Det totala antalet rum på Fomithea är 33. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2017. Alla gästerna på Fomithea kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Fomithea är inte någon husdjursvänlig anläggning. Fomithea erbjuder transfer till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Meltemi Village
  Från710krPer natt

  Meltemi Villagestars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perissa p.o. box 24e n/a - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 647 recensioner från resenärerBaserat på 647 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Perissa-Perivolos. 56 välkomnande rum finns på anläggningen. Det här hotellet byggdes 2003. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Scorpios Beach
  Från641krPer natt

  Scorpios Beachstars

  Aghios Paraskevi-Monolithos, Santorini , Monolithos n/a - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta gulliga lägenhetshotell beläget i Aghios Paraskevi-Monolithos. Från denna anläggning är det 15 meter till närmaste strand. Detta boende innefattar 23 trivsamma rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Scorpios Beach kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Suites of the Gods Cave Spa
  Från1.259krPer natt

  Suites of the Gods Cave Spastars

  Megalochori, Santorini , Megalochori - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 526 recensioner från resenärerBaserat på 526 recensioner från resenärer

  Denna sofistikerade resort finns i Megalochori. Från denna anläggning som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. 33 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende genomgick en renovering 2018. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen dygnet runt. Suites of the Gods Cave Spa tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Suites of the Gods Cave Spa. Gästerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Solaris
  Från460krPer natt

  Solarisstars

  Fira, Santorini , Fira - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Denna bekväma lägenhet belägen i Fira. Från detta boende som är beläget 250 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Det totala antalet rum är 18. Denna anläggning grundades år 1999. Solaris är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Solaris. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  217  Hotell - Santorini
Sida  1  av  22
 

Beskrivning av destination

  Santorini är en ö i ögruppen Kykladerna, som ligger i Egeiska havet och tillhör Grekland. Ön är nuförtiden halvmånformig sedan vulkanens caldera kollapsade på 1500-talet f.Kr. och fylldes med vatten. Det är ett av Europas viktigaste turistmål, för sin skönhet, sina intressanta, geologiska utformning och sitt vibrerande nattliv. I den västra delen, som är klippig och har imponerande klippstup, ligger huvudorten Thira och en av öns viktigaste städer, Oia, med sina vita små hus liksom insprängda i klippan. I öster hittar man städer som Kamari och Perissa med stränder med vulkanisk sand, där man kan ägna sig åt vattensporter och delta i det aktiva nattlivet. Detta är det bästa hotellområdet, och här har man en fantastisk utsikt. På Santorinis högsta berg ligger profeten Elias kloster. Från Thirabukten utgår det båtar till Nea Kammeni, en liten ö med varma källor. Du kan besöka ruinerna i Akrotiri och Thiras gamla stad, där fenicier, dorer, romare och bysantiner har lämnat kvar en del av sin historia. Du kan njuta av den utsökta grekiska gastronomin och landets utsökta viner. Santorini kommer att blända dig.

Populäraste zoner från Santorini

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här