Sovrum:

Rummets storlek:

Inkluderar

  Inkluderar ej

   • * Extratjänster som inte ingår i priset

   Du Prieure 3 STARS

     CL  74 rue auguste rey, 95390  Saint prix, Paris , frankrikeSe kartaCL74 rue auguste rey, paris , 95390, frankrike Latitude: 49.016122; Longitude: 2.265895
   Du Prieure
   Bästa pris-garanti
   På Hotelopia är vi övertygade om att kunna erbjuda dig de allra konkurrenskraftigaste priserna. Därför lovar vi följande: om du hittar ett billigare alternativ på samma hotell på samma ort och samma datum på någon annan hemsida än Hotelopia så betalar vi tillbaka mellanskillnaden. För att denna garanti ska gälla måste du följa   Bästa-pris-garantivillkoren

   InternetRestaurangSpaParkeringsplatsFaciliteter för personer med rörelsehinderTVGymLuftkonditioneringPool

   Betyg av resenärer på TripAdvisor

   Baserat på 118 recensioner från resenärer
   Baserat på 118 recensioner från resenärer
    

   Beskrivning Du Prieure

   Detta charmiga hotell finns i North-France Stadium area. Detta hotell med endast 8 rum passar bra för en lugn vistelse. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

   Betalningssätt:
   Visa

   Beskrivning Du Prieure

   • • Antal rum totalt: 8

   Hotel type

   • • hotell

   Facilities

   • Bilparkering
   • Garage
   • Små husdjur (under 5 kg) tillåtna
   • Stora husdjur (mer än 5 kg) tillåtna
   • Tillgängligt för rullstolsburna

   Hotell i närheten av Du Prieure

   • 3,41 Km
    Campanile Taverny3 STARS
    Campanile Taverny

    Detta gulliga hotell är beläget i France's Island. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Boendet har totalt 77 rum. Campanile Taverny genomgick en renovering 2012. Både affärs- och semesterresenärer kommer att uppskatta tillgången till internet. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell.

     

    Från723kr
    Se mer

   • 4,12 Km
    Campanile Sannois Ermont3 STARS
    Campanile Sannois Ermont

    Detta bekväma hotell beläget i North-France Stadium area. Totalt 45 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Campanile Sannois Ermont. Campanile Sannois Ermont har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Campanile Sannois Ermont håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Dessutom erbjuder Campanile Sannois Ermont babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

     

    Från723kr
    Se mer

   • 7,1 Km
    Novotel Chateau De Maffliers3 STARS
    Novotel Chateau De Maffliers

    Detta bekväma hotell, som återfinns i France's Island, är ett bra alternativ för familjer. Det finns totalt 99 rum på anläggningen. Novotel Chateau De Maffliers har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på detta hotell eftersom det är husdjursvänligt. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Detta är en miljövänlig anläggning. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

     

    Från1.100kr
    Se mer