Sovrum:

Rummets storlek:

Inkluderar

  Inkluderar ej

   • * Extratjänster som inte ingår i priset

   Kyriad Perpignan Nord Aéroport 3 STARS

     CL  mas de la garrigue, peage perpignan nord, 66600  Rivesaltes, Perpignan, frankrikeSe kartaCLmas de la garrigue, peage perpignan nord, perpignan, 66600, frankrike Latitude: 42.779379; Longitude: 2.898702

   Betyg av resenärer på TripAdvisor

   Baserat på 171 recensioner från resenärer
   Baserat på 171 recensioner från resenärer
    
    
   512krPer natt
   InternetRestaurangSpaParkeringsplatsFaciliteter för personer med rörelsehinderTVGymLuftkonditioneringPool
   Bästa pris-garanti
   På Hotelopia är vi övertygade om att kunna erbjuda dig de allra konkurrenskraftigaste priserna. Därför lovar vi följande: om du hittar ett billigare alternativ på samma hotell på samma ort och samma datum på någon annan hemsida än Hotelopia så betalar vi tillbaka mellanskillnaden. För att denna garanti ska gälla måste du följa   Bästa-pris-garantivillkoren

   Beskrivning Kyriad Perpignan Nord Aéroport

   Detta bekväma hotell ligger i Perpignan. 20 välkomnande rum finns på anläggningen. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta hotell tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Kyriad Perpignan Nord Aéroport.

   Hotel type

   • • hotell

   Hotell i närheten av Kyriad Perpignan Nord Aéroport

   • 74 meter
    Campanile Perpignan- Aéroport3 STARS
    Campanile Perpignan- Aéroport

    Detta charmiga hotell återfinns i Perpignan. Campanile Perpignan- Aéroport har totalt 76 rum. Boendet totalrenoverades 2010. Campanile Perpignan- Aéroport är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna.

     

    Från643kr
    Se mer

   • 617 meter
    Novotel Perpignan3 STARS
    Novotel Perpignan

    Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Perpignan. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 13 meter från denna egendom. Denna anläggning innefattar 86 trivsamma rum. Detta boende byggdes 1974. Gästerna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Novotel Perpignan. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Både stora och små husdjur är tillåtna på Novotel Perpignan. Novotel Perpignan tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

     

    Från1.180kr
    Se mer

   • 8,63 Km
    Best Western Hotel Windsor3 STARS
    Best Western Hotel Windsor

    Detta charmiga hotell återfinns i Perpignan. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 11. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från denna egendom. Våra gäster har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 49 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Best Western Hotel Windsor. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Best Western Hotel Windsor. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till denna anläggning?Best Western Hotel Windsor tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemangFör några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

    Kundomdömen
    3,7/5
    av  4 Åsikter

    Från983kr
    Se mer