Sovrum:

Rummets storlek:

Inkluderar

  Inkluderar ej

   • * Extratjänster som inte ingår i priset

   OYO The King William Hotel 2 STARS

     CL  155-157 trafalgar road, greenwich peninsula  155-157, SE109TX  London, London, storbritannienSe kartaCL155-157 trafalgar road, greenwich peninsula, 155-157, london, SE109TX, storbritannien Latitude: 51.484987; Longitude: 0.003276
   OYO The King William Hotel
   Bästa pris-garanti
   På Hotelopia är vi övertygade om att kunna erbjuda dig de allra konkurrenskraftigaste priserna. Därför lovar vi följande: om du hittar ett billigare alternativ på samma hotell på samma ort och samma datum på någon annan hemsida än Hotelopia så betalar vi tillbaka mellanskillnaden. För att denna garanti ska gälla måste du följa   Bästa-pris-garantivillkoren

   InternetRestaurangSpaParkeringsplatsFaciliteter för personer med rörelsehinderTVGymLuftkonditioneringPool
    

   Hotell i närheten av OYO The King William Hotel

   • 1,04 Km
    ibis London Greenwich2 STARS
    ibis London Greenwich

    Koppla av med en drink i vår eleganta dygnet-runt-öppna lobbybar, håll dig uppkopplad med kostnadsfritt wifi i hela hotellet och njut av en stadig frukost (välj mellan lagad frukost med flera alternativ eller en fräsch kontinental buffé) varje morgon på intilliggande Café Rouge. Ibis London Greenwich har ett perfekt läge och alla bekvämligheter för en avkopplande vistelse till budgetvänliga priser.

    Kundomdömen
    4,1/5
    av  2 Åsikter

    Från663kr
    Se mer

   • 1,89 Km
    The Clarendon 2 STARS
    The Clarendon

    Detta charmiga hotell finns i Greenwich. Detta hotell innefattar 175 trivsamma rum. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Dygnet-runt-servicen på The Clarendon bidrar till gästernas trivsel. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

     

    Från1.560kr
    Se mer

   • 2,18 Km
    Lincoln Plaza London, Curio Collection by Hilton2 STARS
    Lincoln Plaza London, Curio Collection by Hilton

    Detta gulliga hotell finns i Docklands. Det totala antalet rum på Lincoln Plaza London, Curio Collection by Hilton är 129.

    Kundomdömen
    4,0/5
    av  2 Åsikter

    Från1.098kr
    Se mer