Sovrum:

Rummets storlek:

Inkluderar

  Inkluderar ej

   • * Extratjänster som inte ingår i priset

   Travelodge Kew Bridge . 3 STARS

     CL  north road, high street, brentford, TW8 0BD  London, London, storbritannienSe kartaCLnorth road, high street, brentford, london, TW8 0BD, storbritannien Latitude: 51.4867; Longitude: -0.2961
   Travelodge Kew Bridge .
   Bästa pris-garanti
   På Hotelopia är vi övertygade om att kunna erbjuda dig de allra konkurrenskraftigaste priserna. Därför lovar vi följande: om du hittar ett billigare alternativ på samma hotell på samma ort och samma datum på någon annan hemsida än Hotelopia så betalar vi tillbaka mellanskillnaden. För att denna garanti ska gälla måste du följa   Bästa-pris-garantivillkoren

   InternetRestaurangSpaParkeringsplatsFaciliteter för personer med rörelsehinderTVGymLuftkonditioneringPool

   Betyg av resenärer på TripAdvisor

   Baserat på 1287 recensioner från resenärer
   Baserat på 1287 recensioner från resenärer
    

   Beskrivning Travelodge Kew Bridge .

   Detta bekväma hotell är beläget i Brentford. Det totala antalet rum på Travelodge Kew Bridge . är 307. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell.

   Beskrivning Travelodge Kew Bridge .

   • • Antal rum totalt: 307

   Hotel type

   • • hotell

   Facilities

   • Bilparkering
   • Garage
   • Små husdjur (under 5 kg) tillåtna
   • Stora husdjur (mer än 5 kg) tillåtna
   • Tillgängligt för rullstolsburna

   Hotell i närheten av Travelodge Kew Bridge .

   • 633 meter
    Novotel London Brentford3 STARS
    Novotel London Brentford

    Detta gulliga hotell återfinns i Brentford. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från denna egendom. 202 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Dessutom kan gästerna bo på Novotel London Brentford med sina husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Novotel London Brentford erbjuder en mängd olika matupplevelser. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla som valt detta boende. Novotel London Brentford kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

    Kundomdömen
    4,3/5
    av  1 Åsikter

    Från780kr
    Se mer

   • 666 meter
    Lägenhetshotell Adagio London Brentford3 STARS
    Lägenhetshotell Adagio London Brentford

    Med sitt idealiska läge är Adagio London Brentford perfekt för både affärs- och semesterresor. Lägenhetshotellet ligger nära Londons stadskärna och alla platser av intresse med direkt transport. Londons flygplats Heathrow ligger bara 15 minuter bort med bil. Denna fastighet erbjuder 100 lägenheter med fullt utrustade kök, en stor balkong, platt-TV och kostnadsfritt trådlöst internet. För ännu mer komfort erbjuder lägenhetshotellet ett gym och en privat inomhusparkering.

    Kundomdömen
    5,0/5
    av  1 Åsikter

    Från699kr
    Se mer

   • 1,23 Km
    Holiday Inn London Brentford Lock3 STARS
    Holiday Inn London Brentford Lock

    Detta charmiga hotell återfinns i Brentford. Från detta hotell som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra resenärer är det bara 300 meter till flygplatsen. 134 välkomnande rum finns på anläggningen. Holiday Inn London Brentford Lock är från år 2005. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Holiday Inn London Brentford Lock är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

    Kundomdömen
    4,2/5
    av  4 Åsikter

    Från552kr
    Se mer