Sovrum:

Rummets storlek:

Inkluderar

  Inkluderar ej

   • * Extratjänster som inte ingår i priset

   Golf Boavista 1 KEY

     CL  boavista, Lagos, Algarve, portugalSe kartaCLboavista, algarve, portugal Latitude: 37.09569659273612; Longitude: -8.703397750476597
   Golf Boavista
   Bästa pris-garanti
   På Hotelopia är vi övertygade om att kunna erbjuda dig de allra konkurrenskraftigaste priserna. Därför lovar vi följande: om du hittar ett billigare alternativ på samma hotell på samma ort och samma datum på någon annan hemsida än Hotelopia så betalar vi tillbaka mellanskillnaden. För att denna garanti ska gälla måste du följa   Bästa-pris-garantivillkoren

   InternetRestaurangSpaParkeringsplatsFaciliteter för personer med rörelsehinderTVGymLuftkonditioneringPool
    

   Beskrivning Golf Boavista

   Denna enkla lägenhet är belägen i Lagos. Denna anläggning har 17 rum. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

   Beskrivning Golf Boavista

   • • Antal rum totalt: 17

   Hotel type

   • • lägenhet

   Facilities

   • Bilparkering
   • Garage
   • Små husdjur (under 5 kg) tillåtna
   • Stora husdjur (mer än 5 kg) tillåtna
   • Tillgängligt för rullstolsburna

   Hotell i närheten av Golf Boavista

   • 1,32 Km
    Lagos Bay Plaza1 KEY
    Lagos Bay Plaza

    Detta mysiga lägenhetshotell återfinns i Lagos. Totalt 24 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Lagos Bay Plaza. Lagos Bay Plaza totalrenoverades 2018. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Lagos Bay Plaza. Gäster som bor på Lagos Bay Plaza kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

     

    Från1.445kr
    Se mer

   • 1,44 Km
    Orbitur Valverde1 KEY
    Orbitur Valverde

    Denna anspråkslösa camping är perfekt för familjer och ligger i Lagos. Från detta boende som är beläget 7 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från denna anläggning är det 3 meter till närmaste strand. För våra gäster är det bara 89 meter till flygplatsen. Från denna camping är promenadavståndet till hamnen 3 meter. Detta boende med endast 5 rum passar bra för en lugn vistelse. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De gemensamma utrymmena på Orbitur Valverde är rullstolsanpassade. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på denna anläggning eftersom den är husdjursvänlig. Det finns parkeringsplatser. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Orbitur Valverde kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

     

    Från1.095kr
    Se mer

   • 2,81 Km
    Lagosmar1 KEY
    Lagosmar

    Detta enkla hotell är beläget i Lagos. Från denna anläggning är det 750 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 45. Hotellet totalrenoverades 2009. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Lagosmar. Denna anläggning tillåter inte husdjur.

    Kundomdömen
    3,6/5
    av  12 Åsikter

    Från669kr
    Se mer