Sovrum:

Rummets storlek:

Inkluderar

  Inkluderar ej

   • * Extratjänster som inte ingår i priset

   Golf Boavista 1 KEY

     CL  boavista, Lagos, Algarve, portugalSe kartaCLboavista, algarve, portugal Latitude: 37.09569659273612; Longitude: -8.703397750476597
   Golf Boavista
   Bästa pris-garanti
   På Hotelopia är vi övertygade om att kunna erbjuda dig de allra konkurrenskraftigaste priserna. Därför lovar vi följande: om du hittar ett billigare alternativ på samma hotell på samma ort och samma datum på någon annan hemsida än Hotelopia så betalar vi tillbaka mellanskillnaden. För att denna garanti ska gälla måste du följa   Bästa-pris-garantivillkoren

   InternetRestaurangSpaParkeringsplatsFaciliteter för personer med rörelsehinderTVGymLuftkonditioneringPool
    

   Beskrivning Golf Boavista

   Denna enkla lägenhet är belägen i Lagos. Denna anläggning har 17 rum. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

   Beskrivning Golf Boavista

   • • Antal rum totalt: 17

   Hotel type

   • • lägenhet

   Facilities

   • Bilparkering
   • Garage
   • Små husdjur (under 5 kg) tillåtna
   • Stora husdjur (mer än 5 kg) tillåtna
   • Tillgängligt för rullstolsburna

   Hotell i närheten av Golf Boavista

   • 1,44 Km
    Orbitur Valverde1 KEY
    Orbitur Valverde

    Perfekt för familjer och en mysig camping som är lokaliserad i Lagos. Från detta boende som ligger inbäddat 7 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 3 meter från denna anläggning. För våra kunder är det bara 89 meter till flygplatsen. Från denna egendom är det 3 meter till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Orbitur Valverde har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Orbitur Valverde håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Dessutom erbjuder Orbitur Valverde babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Både stora och små husdjur är tillåtna på Orbitur Valverde. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

     

    Från474kr
    Se mer

   • 12,03 Km
    Alto Fairways1 KEY
    Alto Fairways

    Denna charmiga lägenhet ligger i Alvor. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. För våra gäster är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boende. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på 2. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna anläggning. Från detta boende är det 5. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Alto Fairways är 52. Detta boende byggdes 2013. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Parkering och garage finns att tillgå. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

    Kundomdömen
    4,2/5
    av  1 Åsikter

    Från405kr
    Se mer

   • 14,4 Km
    Mirachoro II1 KEY
    Mirachoro II

    Denna lägenhetsanläggning ligger i semesterområdet Praia da Rocha, bara några få minuter från stranden, som ligger på andra sidan gatan. Mängder av butiker och nöjen och allmänna kommunikationer finns ungefär 1 kilometer från hotellet. Det är 3 km till den närmaste golfbanan.Anläggningen byggdes 1988 och renoverades 2004. Den består av en huvudbyggnad och ett annex, vart och ett med 7 våningar och totalt 157 lägenheter. Anläggningen har också en stor trädgård. Hotellfaciliteterna inkluderar en lobby med 24h reception, kassafack, valutaväxling och hissar. Dessutom har hotellet sitt eget spelrum, TV-rum, cykeluthyrning och bilparkering.De välkomnande rummen har badrum och direktvalstelefon, matlagningsyta, kyl, sällskapsrum och balkong.i hotellets trädgård finns en pool, snackbar, solstolar och parasoller. Dessutom har hotellet cykeluthyrning, biljard/snooker och ett årstidsbundet aktivitetsprogram.

    Kundomdömen
    3,8/5
    av  95 Åsikter

    Från327kr
    Se mer