Hotell i New Delhi NCR

Se på kartan
Hotell - New Delhi NCR

New Delhi NCRFrån  102kr

Aktuella hotellerbjudanden - New Delhi NCR

 • The Suryaa New Delhi
  Från1.268krPer natt

  The Suryaa New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , New friends colony - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3707 recensioner från resenärerBaserat på 3707 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Delhi. Från denna egendom som är belägen 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra besökare har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 245 rum. Detta hotell renoverades 2010. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De gemensamma utrymmena på The Suryaa New Delhi är rullstolsanpassade. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Oberoi, New Delhi
  Från3.496krPer natt

  The Oberoi, New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , Dr.zakir hussain marg. - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2335 recensioner från resenärerBaserat på 2335 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Delhi. Totalt 220 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på The Oberoi, New Delhi. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 1988. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Detta hotell är rullstolsanpassat, och har -1 handikappanpassade rum. The Oberoi, New Delhi är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på The Oberoi, New Delhi. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. De som som bor på denna anläggning kan dra fördel av hälso- och välbefinnandeutbudet. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Claridges
  Från1.269krPer natt

  Claridgesstars

  Delhi, New Delhi NCR , 12 aurangzeb road - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3291 recensioner från resenärerBaserat på 3291 recensioner från resenärer

  Located midst lush and tranquil surroundings in the heart of the city, the hotel is within close proximity of the business district, ministries, diplomatic missions, shopping & cultural centers and historical landmarks. The hotel features 137 rooms & suites, the hotel offers a wide choice of accommodation ranging from well-appointed spacious Deluxe Rooms to Luxury Suites, some with their own private terrace. The rooms are amongst the most spacious in Delhi and are a blend of the classic and contemporary, providing guests with all modern conveniences and facilities.

  Se mer
 • The Lalit New Delhi
  Från1.336krPer natt

  The Lalit New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , Barakhamba avenue, connaught place . - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6777 recensioner från resenärerBaserat på 6777 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Delhi. Från denna anläggning som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 9 kilometer från egendomen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 461 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på The Lalit New Delhi. Anläggningen totalrenoverades 2008. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. The Lalit New Delhi tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. När det handlar om att koppla av, kan alla gäster som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Resenärerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på The Lalit New Delhi. På The Lalit New Delhi kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Trident Gurgaon
  Från1.421krPer natt

  Trident Gurgaonstars

  Gurgaon, New Delhi NCR , 443, udyog vihar, phase v, gurgaon, haryana 443 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1464 recensioner från resenärerBaserat på 1464 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Gurgaon. Detta boende innefattar 136 trivsamma rum. Receptionen på Trident Gurgaon håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Trident Gurgaon är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Gästerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta hotell. Resenärerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn Hotel New Delhi Noida Mayur
  Från864krPer natt

  Holiday Inn Hotel New Delhi Noida Mayurstars

  Delhi, New Delhi NCR , Mayur vihar district center, phase 1 13a - Karta
   

  Detta gulliga hotell finns i Delhi. Det totala antalet rum är 160. Receptionen på Holiday Inn Hotel New Delhi Noida Mayur har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Holiday Inn Hotel New Delhi Noida Mayur är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Holiday Inn Hotel New Delhi Noida Mayur kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Metropolitan Hotel & Spa
  Från1.339krPer natt

  The Metropolitan Hotel & Spastars

  Delhi, New Delhi NCR , Bangla sahib road na - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2295 recensioner från resenärerBaserat på 2295 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Delhi. Från detta boende som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 18. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 187 rum. Detta hotell genomgick en renovering 2011. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Denna anläggning har förbundit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis och är certifierad av internationellt erkända miljöledningssystem såsom ISO/EMAS och/eller har en hållbar turism-certifiering som erkänts av Global Sustainable Tourism Council (GSTC). Gäster som bor på The Metropolitan Hotel & Spa kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Resenärerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på The Metropolitan Hotel & Spa. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på denna charmiga anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Piccadily Janakpuri Hotel
  Från809krPer natt

  The Piccadily Janakpuri Hotelstars

  Delhi, New Delhi NCR , Janakpuri district centre complex na - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1884 recensioner från resenärerBaserat på 1884 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Delhi. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 228 rum. Denna anläggning byggdes 2010. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Resenärerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta hotell har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Royal Plaza New Delhi
  Från1.015krPer natt

  Royal Plaza New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , 19, ashoka road, connaught place 19 - Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3505 recensioner från resenärerBaserat på 3505 recensioner från resenärer

  Detta boende ligger riktigt nära Presidenthuset, Parlamentet samt Indiens högsta domstol och de största sevärdheterna i New Delhi. Hotellet anses som ett av de bästa klassiska boutiqueaffärshotellen med sin välgjorda inredning, sina restauranger som serverar rätter från olika kök och sina lounger.Hotellet erbjuder ett urbant spa och ayurvedabehandlingar, ett modernt gym och fitnesscenter samt en utomhuspool. På grund av hotellets storlek, kapacitet och läge är det en perfekt plats för möten och evenemang. Bröllopspaket anmärkningsvärt organiserada i överdådig och färgstark miljö erbjuds också.De vackert inredda rummen är lyxiga och bekväma, och designade för affärsresenärer, som behöver skrivbord, telefon med röstbrevlåda och elektroniskt värdeskåp. Rummen har fantastiska badrum i marmor, duschkabiner och lyxiga badprodukter, så att gästerna kan koppla av efter en stressig dag.

  Se mer
 • Eros Hotel Nehru Place New Delhi
  Från940krPer natt

  Eros Hotel Nehru Place New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , American plaza, nehru place - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2421 recensioner från resenärerBaserat på 2421 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Delhi. Det totala antalet rum är 218. Wifi-anslutning finns i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Eros Hotel Nehru Place New Delhi tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Eros Hotel Nehru Place New Delhi är rullstolsanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  368  Hotell - New Delhi NCR
Sida  1  av  37
 

Beskrivning av destination

  New Delhi, som ligger i regionen Delhi, är huvudstad i Republiken Indien. Om du tycker om att shoppa är det den idealiska platsen. Du kan hitta konsthantverk och typiska föremål från överallt i Indien, massor av olika tyger, metallföremål och ädelstenar, föremål i olika exotiska träslag, olika sorters kryddor och parfymer. Från New Delhi kan man också göra intressanta utflykter. Man kan ägna sig åt alpinism i Himalaya, olika extremsporter såsom rafting i några av landets floder, som kastar sig ut från världens högsta topp, Mount Everest. Om du tycker om snösporter, kan du åka skidor på de olika skidstationerna som finns i området. Vi rekommenderar också ett besök i reservatet Sariska, som ligger bara några få kilometer från staden. Där finns stora skogsområden med ett mycket varierat växt- och djurliv. Bland annat lever den bengaliska tigern här. New Dehli är en av världens riktigt stora städer och det väntar på dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från New Delhi NCR

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här