Hotell i New Delhi NCR

Se på kartan
Hotell - New Delhi NCR

New Delhi NCRFrån  94kr

Aktuella hotellerbjudanden - New Delhi NCR

 • Park Plaza Gurgaon
  Från1.408krPer natt

  Park Plaza Gurgaonstars

  Gurgaon, New Delhi NCR , B'block, sushant lok, phase i, gurgaon 45 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 591 recensioner från resenärerBaserat på 591 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Gurgaon. Totalt 45 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Park Plaza Gurgaon. Detta boendes byggår är 2005. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Park Plaza Gurgaon. Park Plaza Gurgaon förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Park Plaza Gurgaon. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. Detta hotell är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Park Plaza Gurgaon erbjuder en mängd olika matupplevelser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan på plats njuta av en läcker måltid med flera utsökta kulinariska alternativ. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place
  Från1.709krPer natt

  Radisson Blu Marina Hotel Connaught PlacestarsGreenProgram Icon

  Delhi, New Delhi NCR , G-59 connaught circus new delhi g-59 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1354 recensioner från resenärerBaserat på 1354 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Delhi. Det totala antalet rum är 90. Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place totalrenoverades 2010. Receptionen är öppen under hela dagen. Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Denna anläggning är miljövänlig. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge kunderna ny energi inför dagen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Park Inn By Radisson Gurgaon Bilaspur
  Från619krPer natt

  Park Inn By Radisson Gurgaon Bilaspurstars

  Gurgaon, New Delhi NCR , Nh-8, village bilaspur 8 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 321 recensioner från resenärerBaserat på 321 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Gurgaon. Detta hotell kan erbjuda totalt 98 rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Park Inn By Radisson Gurgaon Bilaspur. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Park Inn By Radisson Gurgaon Bilaspur tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta boende en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crowne Plaza Okhla New Delhi
  Från815krPer natt

  Crowne Plaza Okhla New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , Plot 1 community centre phase -1 okhla - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1176 recensioner från resenärerBaserat på 1176 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Delhi. Denna anläggning kan erbjuda totalt 208 rum. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Crowne Plaza Okhla New Delhi tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser på Crowne Plaza Okhla New Delhi. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crowne Plaza Gurgaon
  Från1.109krPer natt

  Crowne Plaza Gurgaonstars

  Gurgaon, New Delhi NCR , Site 2 sector 29, new delhi, gurgaon, haryana - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1221 recensioner från resenärerBaserat på 1221 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Gurgaon. Anläggningen har totalt 234 rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Crowne Plaza Gurgaon kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Lalit New Delhi
  Från1.056krPer natt

  The Lalit New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , Barakhamba avenue, connaught place . - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6777 recensioner från resenärerBaserat på 6777 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Delhi. Från denna anläggning som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 9 kilometer från egendomen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 461 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på The Lalit New Delhi. Anläggningen totalrenoverades 2008. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. The Lalit New Delhi tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. När det handlar om att koppla av, kan alla gäster som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Resenärerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på The Lalit New Delhi. På The Lalit New Delhi kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crowne Plaza Greater Noida
  Från853krPer natt

  Crowne Plaza Greater Noidastars

  Noida, New Delhi NCR , Surajpur chowk, institutional green-i, - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 599 recensioner från resenärerBaserat på 599 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Noida. Crowne Plaza Greater Noida har totalt 398 rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Crowne Plaza Greater Noida tillhandahåller inga babysängar på begäran. Crowne Plaza Greater Noida är inte någon husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. När det handlar om att koppla av, kan alla som valt detta boende få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Hans Hotel New Delhi
  Från673krPer natt

  The Hans Hotel New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , 15 barakhamba road, connaught place 77 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 811 recensioner från resenärerBaserat på 811 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Delhi. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell med ett läge mitt i stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 1 kilometer från den här egendomen. Inte långt bort hittar våra gäster transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 77 rum på anläggningen. Hotellet totalrenoverades 2007. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. The Hans Hotel New Delhi tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på The Hans Hotel New Delhi är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på The Hans Hotel New Delhi. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på The Hans Hotel New Delhi. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Svelte Personal Suites
  Från860krPer natt

  Svelte Personal Suitesstars

  Delhi, New Delhi NCR , District centre, select citywalk, saket a-3 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 529 recensioner från resenärerBaserat på 529 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Delhi. Våra resenärer har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 83 trivsamma rum. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på Svelte Personal Suites. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Svelte Personal Suites. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Svelte Personal Suites. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Suryaa New Delhi
  Från829krPer natt

  The Suryaa New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , New friends colony - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3707 recensioner från resenärerBaserat på 3707 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Delhi. Från denna egendom som är belägen 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra besökare har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 245 rum. Detta hotell renoverades 2010. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De gemensamma utrymmena på The Suryaa New Delhi är rullstolsanpassade. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  259  Hotell - New Delhi NCR
Sida  1  av  26
 

Beskrivning av destination

  New Delhi, som ligger i regionen Delhi, är huvudstad i Republiken Indien. Om du tycker om att shoppa är det den idealiska platsen. Du kan hitta konsthantverk och typiska föremål från överallt i Indien, massor av olika tyger, metallföremål och ädelstenar, föremål i olika exotiska träslag, olika sorters kryddor och parfymer. Från New Delhi kan man också göra intressanta utflykter. Man kan ägna sig åt alpinism i Himalaya, olika extremsporter såsom rafting i några av landets floder, som kastar sig ut från världens högsta topp, Mount Everest. Om du tycker om snösporter, kan du åka skidor på de olika skidstationerna som finns i området. Vi rekommenderar också ett besök i reservatet Sariska, som ligger bara några få kilometer från staden. Där finns stora skogsområden med ett mycket varierat växt- och djurliv. Bland annat lever den bengaliska tigern här. New Dehli är en av världens riktigt stora städer och det väntar på dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från New Delhi NCR

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här