Hotell i New Delhi NCR

Se på kartan
Hotell - New Delhi NCR

New Delhi NCRFrån  144kr

Aktuella hotellerbjudanden - New Delhi NCR

 • Holiday Inn Hotel New Delhi Noida Mayur
  Från755krPer natt

  Holiday Inn Hotel New Delhi Noida Mayurstars

  Delhi, New Delhi NCR , Mayur vihar district center, phase 1 13a - Karta
   

  Detta gulliga hotell finns i Delhi. Det totala antalet rum är 160. Receptionen på Holiday Inn Hotel New Delhi Noida Mayur har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Holiday Inn Hotel New Delhi Noida Mayur är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Holiday Inn Hotel New Delhi Noida Mayur kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Lalit New Delhi
  Från1.108krPer natt

  The Lalit New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , Barakhamba avenue, connaught place . - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6777 recensioner från resenärerBaserat på 6777 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Delhi. Från denna anläggning som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 9 kilometer från egendomen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 461 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på The Lalit New Delhi. Anläggningen totalrenoverades 2008. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. The Lalit New Delhi tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. När det handlar om att koppla av, kan alla gäster som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Resenärerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på The Lalit New Delhi. På The Lalit New Delhi kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Piccadily Janakpuri Hotel
  Från686krPer natt

  The Piccadily Janakpuri Hotelstars

  Delhi, New Delhi NCR , Janakpuri district centre complex na - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1884 recensioner från resenärerBaserat på 1884 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Delhi. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 228 rum. Denna anläggning byggdes 2010. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Resenärerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta hotell har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn New Dehli
  Från857krPer natt

  Hilton Garden Inn New Dehlistars

  Delhi, New Delhi NCR , Dlf place saket district centre a4 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1649 recensioner från resenärerBaserat på 1649 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Delhi. Våra gäster har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 114 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Hotellet byggdes år 2009. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Hilton Garden Inn New Dehli har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Hilton Garden Inn New Dehli. Det finns parkeringsplatser på Hilton Garden Inn New Dehli. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Gästerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurangFör några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Jaypee Vasant Continental New Delhi
  Från1.114krPer natt

  Jaypee Vasant Continental New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , Vasant vihar, new delhi - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1006 recensioner från resenärerBaserat på 1006 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Delhi. Våra besökare har 9. 0 kilometer till flygplatsen. De 119 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Jaypee Vasant Continental New Delhi tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Jaypee Vasant Continental New Delhi erbjuder transfer till flygplatsen. Detta Jaypee Vasant Continental New Delhi har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Jaypee Vasant Continental New Delhi erbjuder. Jaypee Vasant Continental New Delhi som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av resenärer. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • The Metropolitan Hotel & Spa
  Från938krPer natt

  The Metropolitan Hotel & Spastars

  Delhi, New Delhi NCR , Bangla sahib road na - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2295 recensioner från resenärerBaserat på 2295 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Delhi. Från detta boende som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 18. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 187 rum. Detta hotell genomgick en renovering 2011. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Denna anläggning har förbundit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis och är certifierad av internationellt erkända miljöledningssystem såsom ISO/EMAS och/eller har en hållbar turism-certifiering som erkänts av Global Sustainable Tourism Council (GSTC). Gäster som bor på The Metropolitan Hotel & Spa kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Resenärerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på The Metropolitan Hotel & Spa. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på denna charmiga anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Doubletree by Hilton Gurgaon
  Från1.798krPer natt

  Doubletree by Hilton Gurgaonstars

  Gurgaon, New Delhi NCR , Sector 56, golf course road 56 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1896 recensioner från resenärerBaserat på 1896 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Gurgaon. Denna anläggning har totalt 184 rum. Doubletree by Hilton Gurgaon byggdes 2012. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta boende tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Doubletree by Hilton Gurgaon. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen. Detta Doubletree by Hilton Gurgaon har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royal Plaza New Delhi
  Från682krPer natt

  Royal Plaza New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , 19, ashoka road, connaught place 19 - Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3505 recensioner från resenärerBaserat på 3505 recensioner från resenärer

  Detta boende ligger riktigt nära Presidenthuset, Parlamentet samt Indiens högsta domstol och de största sevärdheterna i New Delhi. Hotellet anses som ett av de bästa klassiska boutiqueaffärshotellen med sin välgjorda inredning, sina restauranger som serverar rätter från olika kök och sina lounger.Hotellet erbjuder ett urbant spa och ayurvedabehandlingar, ett modernt gym och fitnesscenter samt en utomhuspool. På grund av hotellets storlek, kapacitet och läge är det en perfekt plats för möten och evenemang. Bröllopspaket anmärkningsvärt organiserada i överdådig och färgstark miljö erbjuds också.De vackert inredda rummen är lyxiga och bekväma, och designade för affärsresenärer, som behöver skrivbord, telefon med röstbrevlåda och elektroniskt värdeskåp. Rummen har fantastiska badrum i marmor, duschkabiner och lyxiga badprodukter, så att gästerna kan koppla av efter en stressig dag.

  Se mer
 • Eros Hotel Nehru Place New Delhi
  Från1.200krPer natt

  Eros Hotel Nehru Place New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , American plaza, nehru place - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2421 recensioner från resenärerBaserat på 2421 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Delhi. Detta hotell har totalt 218 rum. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Eros Hotel Nehru Place New Delhi är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. De som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemang Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Gästerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mantra Amaltas
  Från686krPer natt

  Mantra Amaltasstars

  Delhi, New Delhi NCR , 23, friends colony (w) 42 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 248 recensioner från resenärerBaserat på 248 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Delhi. Detta boende har totalt 42 ombonade rum. Mantra Amaltas genomgick en totalrenovering 2014. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Mantra Amaltas några rullstolsanpassade rum. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Gästerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Kunderna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Mantra Amaltas. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  396  Hotell - New Delhi NCR
Sida  1  av  40
 

Beskrivning av destination

  New Delhi, som ligger i regionen Delhi, är huvudstad i Republiken Indien. Om du tycker om att shoppa är det den idealiska platsen. Du kan hitta konsthantverk och typiska föremål från överallt i Indien, massor av olika tyger, metallföremål och ädelstenar, föremål i olika exotiska träslag, olika sorters kryddor och parfymer. Från New Delhi kan man också göra intressanta utflykter. Man kan ägna sig åt alpinism i Himalaya, olika extremsporter såsom rafting i några av landets floder, som kastar sig ut från världens högsta topp, Mount Everest. Om du tycker om snösporter, kan du åka skidor på de olika skidstationerna som finns i området. Vi rekommenderar också ett besök i reservatet Sariska, som ligger bara några få kilometer från staden. Där finns stora skogsområden med ett mycket varierat växt- och djurliv. Bland annat lever den bengaliska tigern här. New Dehli är en av världens riktigt stora städer och det väntar på dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från New Delhi NCR

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här