Hotell i New Delhi NCR

Se på kartan
Hotell - New Delhi NCR

New Delhi NCRFrån  129kr

Aktuella hotellerbjudanden - New Delhi NCR

 • The Lalit New Delhi
  Från1.072krPer natt

  The Lalit New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , Barakhamba avenue, connaught place . - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6236 recensioner från resenärerBaserat på 6236 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Delhi. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 9 kilometer från den här anläggningen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. 461 välkomnande rum finns på anläggningen. Boendet totalrenoverades 2008. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. The Lalit New Delhi tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på The Lalit New Delhi. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De som bor på detta hotell kan med fördel dra nytta av det stora hälso-och välbefinnandeutbudet. Resenärerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. På The Lalit New Delhi kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn New Delhi International Airport
  Från803krPer natt

  Holiday Inn New Delhi International Airportstars

  Delhi, New Delhi NCR , Asset area 12 hospitality, bilaspur - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2509 recensioner från resenärerBaserat på 2509 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Delhi. Totalt 265 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Holiday Inn New Delhi International Airport tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Holiday Inn New Delhi International Airport. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Alla som valt detta boende kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Holiday Inn New Delhi International Airport kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Piccadily Janakpuri Hotel
  Från816krPer natt

  The Piccadily Janakpuri Hotelstars

  Delhi, New Delhi NCR , Janakpuri district centre complex na - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1766 recensioner från resenärerBaserat på 1766 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Delhi. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 228 rum på anläggningen. The Piccadily Janakpuri Hotel är från år 2010. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på The Piccadily Janakpuri Hotel. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell har affärsfaciliteter. Resenärerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags gäster. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta boende ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Claridges
  Från1.094krPer natt

  Claridgesstars

  Delhi, New Delhi NCR , 12 aurangzeb road - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3158 recensioner från resenärerBaserat på 3158 recensioner från resenärer

  Located midst lush and tranquil surroundings in the heart of the city, the hotel is within close proximity of the business district, ministries, diplomatic missions, shopping & cultural centers and historical landmarks. The hotel features 137 rooms & suites, the hotel offers a wide choice of accommodation ranging from well-appointed spacious Deluxe Rooms to Luxury Suites, some with their own private terrace. The rooms are amongst the most spacious in Delhi and are a blend of the classic and contemporary, providing guests with all modern conveniences and facilities.

  Se mer
 • The Leela Ambience Convention Hotel Delhi
  Från925krPer natt

  The Leela Ambience Convention Hotel Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , 1 cbd maharaja surajmal road near yamuna s complex 1 - Karta
   

  Detta lyxiga hotell ligger i Delhi. Detta boende har totalt 480 rum. Detta hotell grundades år 2015. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser. Gäster som bor på The Leela Ambience Convention Hotel Delhi kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta hotell med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Alla gäster som bor på denna anläggning kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royal Plaza New Delhi
  Från825krPer natt

  Royal Plaza New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , 19, ashoka road, connaught place 19 - Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3456 recensioner från resenärerBaserat på 3456 recensioner från resenärer

  Detta boende ligger riktigt nära Presidenthuset, Parlamentet samt Indiens högsta domstol och de största sevärdheterna i New Delhi. Hotellet anses som ett av de bästa klassiska boutiqueaffärshotellen med sin välgjorda inredning, sina restauranger som serverar rätter från olika kök och sina lounger.Hotellet erbjuder ett urbant spa och ayurvedabehandlingar, ett modernt gym och fitnesscenter samt en utomhuspool. På grund av hotellets storlek, kapacitet och läge är det en perfekt plats för möten och evenemang. Bröllopspaket anmärkningsvärt organiserada i överdådig och färgstark miljö erbjuds också.De vackert inredda rummen är lyxiga och bekväma, och designade för affärsresenärer, som behöver skrivbord, telefon med röstbrevlåda och elektroniskt värdeskåp. Rummen har fantastiska badrum i marmor, duschkabiner och lyxiga badprodukter, så att gästerna kan koppla av efter en stressig dag.

  Se mer
 • Eros Hotel Nehru Place New Delhi
  Från998krPer natt

  Eros Hotel Nehru Place New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , American plaza, nehru place - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2334 recensioner från resenärerBaserat på 2334 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Delhi. Detta hotell har totalt 218 rum. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Eros Hotel Nehru Place New Delhi. De gemensamma utrymmena på Eros Hotel Nehru Place New Delhi är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Gästerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. De som bor på denna anläggning kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Eros Hotel Nehru Place New Delhi som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av gäster. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Metropolitan Hotel & Spa
  Från900krPer natt

  The Metropolitan Hotel & Spastars

  Delhi, New Delhi NCR , Bangla sahib road na - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2265 recensioner från resenärerBaserat på 2265 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Delhi. Totalt 187 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på The Metropolitan Hotel & Spa. The Metropolitan Hotel & Spa genomgick en renovering 2011. Dygnet-runt-servicen på The Metropolitan Hotel & Spa bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Alla badrum på The Metropolitan Hotel & Spa är handikappanpassadeThe Metropolitan Hotel & Spa är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. The Metropolitan Hotel & Spa har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Detta The Metropolitan Hotel & Spa har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Resenärerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Le Roi
  Från316krPer natt

  Le Roistars

  Delhi, New Delhi NCR , 2206, chuna mandi, paharganj, - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 847 recensioner från resenärerBaserat på 847 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är beläget i Delhi. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Le Roi är 24. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Le Roi tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • The Pride Hotel Aerocity New Delhi
  Från953krPer natt

  The Pride Hotel Aerocity New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , Asset 5 a, hospitality district, delhi aerocity - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2373 recensioner från resenärerBaserat på 2373 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Delhi. Denna anläggning har totalt 385 rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. De gemensamma utrymmena på The Pride Hotel Aerocity New Delhi är rullstolsanpassade. The Pride Hotel Aerocity New Delhi är inte någon husdjursvänlig anläggning. The Pride Hotel Aerocity New Delhi tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Gästerna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på The Pride Hotel Aerocity New Delhi som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  231  Hotell - New Delhi NCR
Sida  1  av  24
 

Beskrivning av destination

  New Delhi, som ligger i regionen Delhi, är huvudstad i Republiken Indien. Om du tycker om att shoppa är det den idealiska platsen. Du kan hitta konsthantverk och typiska föremål från överallt i Indien, massor av olika tyger, metallföremål och ädelstenar, föremål i olika exotiska träslag, olika sorters kryddor och parfymer. Från New Delhi kan man också göra intressanta utflykter. Man kan ägna sig åt alpinism i Himalaya, olika extremsporter såsom rafting i några av landets floder, som kastar sig ut från världens högsta topp, Mount Everest. Om du tycker om snösporter, kan du åka skidor på de olika skidstationerna som finns i området. Vi rekommenderar också ett besök i reservatet Sariska, som ligger bara några få kilometer från staden. Där finns stora skogsområden med ett mycket varierat växt- och djurliv. Bland annat lever den bengaliska tigern här. New Dehli är en av världens riktigt stora städer och det väntar på dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från New Delhi NCR

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här