Hotell i New Delhi NCR

Se på kartan
Hotell - New Delhi NCR

New Delhi NCRFrån  120kr

Aktuella hotellerbjudanden - New Delhi NCR

 • Royal Plaza New Delhi
  Från932krPer natt

  Royal Plaza New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , 19, ashoka road, connaught place 19 - Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3257 recensioner från resenärerBaserat på 3257 recensioner från resenärer

  Detta boende ligger riktigt nära Presidenthuset, Parlamentet samt Indiens högsta domstol och de största sevärdheterna i New Delhi. Hotellet anses som ett av de bästa klassiska boutiqueaffärshotellen med sin välgjorda inredning, sina restauranger som serverar rätter från olika kök och sina lounger.Hotellet erbjuder ett urbant spa och ayurvedabehandlingar, ett modernt gym och fitnesscenter samt en utomhuspool. På grund av hotellets storlek, kapacitet och läge är det en perfekt plats för möten och evenemang. Bröllopspaket anmärkningsvärt organiserada i överdådig och färgstark miljö erbjuds också.De vackert inredda rummen är lyxiga och bekväma, och designade för affärsresenärer, som behöver skrivbord, telefon med röstbrevlåda och elektroniskt värdeskåp. Rummen har fantastiska badrum i marmor, duschkabiner och lyxiga badprodukter, så att gästerna kan koppla av efter en stressig dag.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn New Dehli
  Från1.187krPer natt

  Hilton Garden Inn New Dehlistars

  Delhi, New Delhi NCR , A4 dlf place saket district centre - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1556 recensioner från resenärerBaserat på 1556 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Delhi. Våra kunder har 16. 0 kilometer till flygplatsen. 114 välkomnande rum finns på anläggningen. Boendet byggdes år 2009. Kunderna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Hilton Garden Inn New Dehli tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Hilton Garden Inn New Dehli tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Konferensfaciliteter finns på detta boende. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge resenärerna ny energi inför dagen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Eros Hotel Nehru Place New Delhi
  Från1.256krPer natt

  Eros Hotel Nehru Place New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , American plaza, nehru place - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1947 recensioner från resenärerBaserat på 1947 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Delhi. Detta hotell har totalt 218 rum. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Eros Hotel Nehru Place New Delhi. De gemensamma utrymmena på Eros Hotel Nehru Place New Delhi är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Gästerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. De som bor på denna anläggning kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Eros Hotel Nehru Place New Delhi som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av gäster. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lemon Tree Premier - Delhi Aerocity
  Från861krPer natt

  Lemon Tree Premier - Delhi Aerocitystars

  Delhi, New Delhi NCR , Asset, aerocity hospitality district 6 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3227 recensioner från resenärerBaserat på 3227 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Delhi. 280 välkomnande rum finns på anläggningen. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på Lemon Tree Premier - Delhi Aerocity. Gästerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurangExtra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Metropolitan Hotel & Spa
  Från1.350krPer natt

  The Metropolitan Hotel & Spastars

  Delhi, New Delhi NCR , Bangla sahib road na - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2157 recensioner från resenärerBaserat på 2157 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Delhi. Det totala antalet rum på The Metropolitan Hotel & Spa är 187. Detta boende renoverades 2011. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. The Metropolitan Hotel & Spa erbjuder transfer till flygplatsen. Kunderna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hyatt Regency Delhi
  Från2.360krPer natt

  Hyatt Regency Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , Bhikaiji cama place, ring road - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2975 recensioner från resenärerBaserat på 2975 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Delhi. Hyatt Regency Delhi har totalt 507 rum. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Hyatt Regency Delhi. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Vid behov kan gästerna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande.

  Se mer
 • The Leela Ambience Convention Hotel Delhi
  Från789krPer natt

  The Leela Ambience Convention Hotel Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , 1 cbd maharaja surajmal road near yamuna s complex 1 - Karta
   

  Detta lyxiga hotell ligger i Delhi. Detta boende har totalt 480 rum. Detta hotell grundades år 2015. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser. Gäster som bor på The Leela Ambience Convention Hotel Delhi kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta hotell med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Alla gäster som bor på denna anläggning kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Airport Hotel Grand
  Från261krPer natt

  Airport Hotel Grandstars

  Delhi, New Delhi NCR , Mahipalpur, near airport, new delhi 37 l-73 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 65 recensioner från resenärerBaserat på 65 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Delhi. Detta boende har 95 rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Airport Hotel Grand är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På detta hotell är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar de som bor på denna anläggning. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Pride Hotel Aerocity New Delhi
  Från1.918krPer natt

  The Pride Hotel Aerocity New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , Asset 5 a, hospitality district, delhi aerocity - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2070 recensioner från resenärerBaserat på 2070 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Delhi. Denna anläggning har totalt 385 ombonade rum. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. The Pride Hotel Aerocity New Delhi tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. The Pride Hotel Aerocity New Delhi erbjuder transfer till flygplatsen. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på The Pride Hotel Aerocity New Delhi som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla gäster som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. The Pride Hotel Aerocity New Delhi kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Roxy Deluxe
  Från191krPer natt

  Roxy Deluxestars

  Delhi, New Delhi NCR , 2262 & 64, chuna mandi, raiguru road, pahar ganj 24 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1 recensioner från resenärerBaserat på 1 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Delhi. Totalt 18 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Roxy Deluxe genomgick en renovering 2009. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Roxy Deluxe tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Roxy Deluxe. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  274  Hotell - New Delhi NCR
Sida  1  av  28
 

Beskrivning av destination

  New Delhi, som ligger i regionen Delhi, är huvudstad i Republiken Indien. Om du tycker om att shoppa är det den idealiska platsen. Du kan hitta konsthantverk och typiska föremål från överallt i Indien, massor av olika tyger, metallföremål och ädelstenar, föremål i olika exotiska träslag, olika sorters kryddor och parfymer. Från New Delhi kan man också göra intressanta utflykter. Man kan ägna sig åt alpinism i Himalaya, olika extremsporter såsom rafting i några av landets floder, som kastar sig ut från världens högsta topp, Mount Everest. Om du tycker om snösporter, kan du åka skidor på de olika skidstationerna som finns i området. Vi rekommenderar också ett besök i reservatet Sariska, som ligger bara några få kilometer från staden. Där finns stora skogsområden med ett mycket varierat växt- och djurliv. Bland annat lever den bengaliska tigern här. New Dehli är en av världens riktigt stora städer och det väntar på dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från New Delhi NCR

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här