Hotell i New Delhi NCR

Se på kartan
Hotell - New Delhi NCR

New Delhi NCRFrån  129kr

Aktuella hotellerbjudanden - New Delhi NCR

 • Holiday Inn New Delhi International Airport
  Från821krPer natt

  Holiday Inn New Delhi International Airportstars

  Delhi, New Delhi NCR , Asset area 12 hospitality, bilaspur - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2555 recensioner från resenärerBaserat på 2555 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Delhi. Holiday Inn New Delhi International Airport har totalt 265 rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Kunderna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Holiday Inn New Delhi International Airport. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Claridges
  Från938krPer natt

  Claridgesstars

  Delhi, New Delhi NCR , 12 aurangzeb road - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3291 recensioner från resenärerBaserat på 3291 recensioner från resenärer

  Located midst lush and tranquil surroundings in the heart of the city, the hotel is within close proximity of the business district, ministries, diplomatic missions, shopping & cultural centers and historical landmarks. The hotel features 137 rooms & suites, the hotel offers a wide choice of accommodation ranging from well-appointed spacious Deluxe Rooms to Luxury Suites, some with their own private terrace. The rooms are amongst the most spacious in Delhi and are a blend of the classic and contemporary, providing guests with all modern conveniences and facilities.

  Se mer
 • The Leela Ambience Convention Hotel Delhi
  Från791krPer natt

  The Leela Ambience Convention Hotel Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , 1 cbd maharaja surajmal road near yamuna s complex 1 - Karta
   

  Detta enastående hotell återfinns i Delhi. The Leela Ambience Convention Hotel Delhi har totalt 480 rum. Denna anläggning grundades år 2015. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. The Leela Ambience Convention Hotel Delhi tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på The Leela Ambience Convention Hotel Delhi. Det finns parkeringsplatser på The Leela Ambience Convention Hotel Delhi. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. The Leela Ambience Convention Hotel Delhi som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av gäster. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • The Lalit New Delhi
  Från1.075krPer natt

  The Lalit New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , Barakhamba avenue, connaught place . - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6777 recensioner från resenärerBaserat på 6777 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Delhi. Från denna anläggning som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 9 kilometer från egendomen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 461 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på The Lalit New Delhi. Anläggningen totalrenoverades 2008. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. The Lalit New Delhi tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. När det handlar om att koppla av, kan alla gäster som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Resenärerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på The Lalit New Delhi. På The Lalit New Delhi kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn New Dehli
  Från941krPer natt

  Hilton Garden Inn New Dehlistars

  Delhi, New Delhi NCR , Dlf place saket district centre a4 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1649 recensioner från resenärerBaserat på 1649 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Delhi. Våra gäster har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 114 rum. Hotellet byggdes år 2009. Hilton Garden Inn New Dehli har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. De som bor på denna anläggning kan på plats njuta av en läcker måltid med flera utsökta kulinariska alternativ. Hilton Garden Inn New Dehli kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Metropolitan Hotel & Spa
  Från860krPer natt

  The Metropolitan Hotel & Spastars

  Delhi, New Delhi NCR , Bangla sahib road na - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2295 recensioner från resenärerBaserat på 2295 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Delhi. Från detta boende som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 18. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 187 rum. Detta hotell genomgick en renovering 2011. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Denna anläggning har förbundit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis och är certifierad av internationellt erkända miljöledningssystem såsom ISO/EMAS och/eller har en hållbar turism-certifiering som erkänts av Global Sustainable Tourism Council (GSTC). Gäster som bor på The Metropolitan Hotel & Spa kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Resenärerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på The Metropolitan Hotel & Spa. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på denna charmiga anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eros Hotel Nehru Place New Delhi
  Från860krPer natt

  Eros Hotel Nehru Place New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , American plaza, nehru place - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2421 recensioner från resenärerBaserat på 2421 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Delhi. Denna anläggning har totalt 218 ombonade rum. Kunderna har tillgång till trådlös internetanslutning som är tillgänglig i de allmänna utrymmena i detta boende. Receptionen är öppen dygnet runt. Eros Hotel Nehru Place New Delhi tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta hotell är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta hotell. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • The Piccadily Janakpuri Hotel
  Från567krPer natt

  The Piccadily Janakpuri Hotelstars

  Delhi, New Delhi NCR , Janakpuri district centre complex na - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1884 recensioner från resenärerBaserat på 1884 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Delhi. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 228 rum. Denna anläggning byggdes 2010. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Resenärerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta hotell har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Royal Plaza New Delhi
  Från653krPer natt

  Royal Plaza New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , 19, ashoka road, connaught place 19 - Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3505 recensioner från resenärerBaserat på 3505 recensioner från resenärer

  Detta boende ligger riktigt nära Presidenthuset, Parlamentet samt Indiens högsta domstol och de största sevärdheterna i New Delhi. Hotellet anses som ett av de bästa klassiska boutiqueaffärshotellen med sin välgjorda inredning, sina restauranger som serverar rätter från olika kök och sina lounger.Hotellet erbjuder ett urbant spa och ayurvedabehandlingar, ett modernt gym och fitnesscenter samt en utomhuspool. På grund av hotellets storlek, kapacitet och läge är det en perfekt plats för möten och evenemang. Bröllopspaket anmärkningsvärt organiserada i överdådig och färgstark miljö erbjuds också.De vackert inredda rummen är lyxiga och bekväma, och designade för affärsresenärer, som behöver skrivbord, telefon med röstbrevlåda och elektroniskt värdeskåp. Rummen har fantastiska badrum i marmor, duschkabiner och lyxiga badprodukter, så att gästerna kan koppla av efter en stressig dag.

  Se mer
 • Corus
  Från602krPer natt

  Corusstars

  Delhi, New Delhi NCR , B-49, connaught place - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 313 recensioner från resenärerBaserat på 313 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Delhi. Våra kunder har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 30 rum. Receptionen på Corus har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Corus. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Corus kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. På Corus kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  294  Hotell - New Delhi NCR
Sida  1  av  30
 

Beskrivning av destination

  New Delhi, som ligger i regionen Delhi, är huvudstad i Republiken Indien. Om du tycker om att shoppa är det den idealiska platsen. Du kan hitta konsthantverk och typiska föremål från överallt i Indien, massor av olika tyger, metallföremål och ädelstenar, föremål i olika exotiska träslag, olika sorters kryddor och parfymer. Från New Delhi kan man också göra intressanta utflykter. Man kan ägna sig åt alpinism i Himalaya, olika extremsporter såsom rafting i några av landets floder, som kastar sig ut från världens högsta topp, Mount Everest. Om du tycker om snösporter, kan du åka skidor på de olika skidstationerna som finns i området. Vi rekommenderar också ett besök i reservatet Sariska, som ligger bara några få kilometer från staden. Där finns stora skogsområden med ett mycket varierat växt- och djurliv. Bland annat lever den bengaliska tigern här. New Dehli är en av världens riktigt stora städer och det väntar på dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från New Delhi NCR

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här