Hotell i New Delhi NCR

Se på kartan
Hotell - New Delhi NCR

New Delhi NCRFrån  102kr

Aktuella hotellerbjudanden - New Delhi NCR

 • Hilton Garden Inn New Dehli
  Från1.434krPer natt

  Hilton Garden Inn New Dehlistars

  Delhi, New Delhi NCR , A4 dlf place saket district centre - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1497 recensioner från resenärerBaserat på 1497 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Delhi. Våra gäster har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Hilton Garden Inn New Dehli är 114. Hilton Garden Inn New Dehli byggdes 2009. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Hilton Garden Inn New Dehli tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Hilton Garden Inn New Dehli är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemang Kunderna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta hotell. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • The Metropolitan Hotel & Spa
  Från932krPer natt

  The Metropolitan Hotel & Spastars

  Delhi, New Delhi NCR , Bangla sahib road na - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2045 recensioner från resenärerBaserat på 2045 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Delhi. De 187 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2011. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. The Metropolitan Hotel & Spa förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. The Metropolitan Hotel & Spa är inte någon husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Gäster som bor på The Metropolitan Hotel & Spa kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna som bor på detta boende kan dra fördel av boendets hälso- och väbefinnandeutbud. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Royal Plaza New Delhi
  Från640krPer natt

  Royal Plaza New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , 19, ashoka road, connaught place 19 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3012 recensioner från resenärerBaserat på 3012 recensioner från resenärer

  Detta boende ligger riktigt nära Presidenthuset, Parlamentet samt Indiens högsta domstol och de största sevärdheterna i New Delhi. Hotellet anses som ett av de bästa klassiska boutiqueaffärshotellen med sin välgjorda inredning, sina restauranger som serverar rätter från olika kök och sina lounger.Hotellet erbjuder ett urbant spa och ayurvedabehandlingar, ett modernt gym och fitnesscenter samt en utomhuspool. På grund av hotellets storlek, kapacitet och läge är det en perfekt plats för möten och evenemang. Bröllopspaket anmärkningsvärt organiserada i överdådig och färgstark miljö erbjuds också.De vackert inredda rummen är lyxiga och bekväma, och designade för affärsresenärer, som behöver skrivbord, telefon med röstbrevlåda och elektroniskt värdeskåp. Rummen har fantastiska badrum i marmor, duschkabiner och lyxiga badprodukter, så att gästerna kan koppla av efter en stressig dag.

  Se mer
 • Golden Tulip Essential
  Från346krPer natt

  Golden Tulip Essentialstars

  Delhi, New Delhi NCR , 1c sub distt centre near deen d hospital hari naga 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 93 recensioner från resenärerBaserat på 93 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Delhi. Denna anläggning har 70 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2013. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. På detta hotell med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Eros Hotel Nehru Place New Delhi
  Från807krPer natt

  Eros Hotel Nehru Place New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , American plaza, nehru place - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1607 recensioner från resenärerBaserat på 1607 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Delhi. Totalt 218 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Eros Hotel Nehru Place New Delhi. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta hotell skämma bort sig under sin vistelse där. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Alla som valt detta boende kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Resenärerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurangNågra av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Sunstar Heritage
  Från481krPer natt

  Sunstar Heritagestars

  Delhi, New Delhi NCR , 8a/43, w.e.a. channa market,karol bagh 8a/50 - Karta
   

  Detta anspråkslösa hotell ligger i Delhi. Detta boende har totalt 18 rum. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Sunstar Heritage tillhandahåller inga babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Sunstar Heritage kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ivory Palace
  Från139krPer natt

  Ivory Palacestars

  Delhi, New Delhi NCR , W.e.a. channa market, karol bagh 14a/27 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 130 recensioner från resenärerBaserat på 130 recensioner från resenärer

  Detta mysiga Guest House återfinns i Delhi. Våra resenärer har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 19 ombonade rum. Den här anläggningen byggdes 2010. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Jivitesh
  Från446krPer natt

  Jiviteshstars

  Delhi, New Delhi NCR , Pusa road, opposite to metro pillar no 87, delhi 11 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 421 recensioner från resenärerBaserat på 421 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Delhi. Totalt 42 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna på Jivitesh. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Jivitesh. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla gäster som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Rupam Kingston Park
  Från307krPer natt

  Rupam Kingston Parkstars

  Delhi, New Delhi NCR , 8/5 w.e.a karol bagh 8 8 - Karta
   

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Delhi. Totalt 24 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Rupam Kingston Park är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Justa, Panchsheel Park, New Delhi
  Från466krPer natt

  Justa, Panchsheel Park, New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , Panchsheel park, new delhi s-362 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 791 recensioner från resenärerBaserat på 791 recensioner från resenärer

  The hotel is situated in Panchsheel Park in New Delhi. It is located on the Outer Ring Road. Indira Gandhi International Airport is the nearest major airport. The international airport is located 16 kilometers away or 30 minutes from the hotel. Business places like Okla, Nehru Place, and Saket are close to the hotel.The hotel provides excellent accommodation for all types of guests. The accommodation units are equipped with modern amenities to ensure guests have a comfortable stay. There are well appointed and tastefully furnished rooms and suites.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  275  Hotell - New Delhi NCR
Sida  1  av  28
 

Beskrivning av destination

  New Delhi, som ligger i regionen Delhi, är huvudstad i Republiken Indien. Om du tycker om att shoppa är det den idealiska platsen. Du kan hitta konsthantverk och typiska föremål från överallt i Indien, massor av olika tyger, metallföremål och ädelstenar, föremål i olika exotiska träslag, olika sorters kryddor och parfymer. Från New Delhi kan man också göra intressanta utflykter. Man kan ägna sig åt alpinism i Himalaya, olika extremsporter såsom rafting i några av landets floder, som kastar sig ut från världens högsta topp, Mount Everest. Om du tycker om snösporter, kan du åka skidor på de olika skidstationerna som finns i området. Vi rekommenderar också ett besök i reservatet Sariska, som ligger bara några få kilometer från staden. Där finns stora skogsområden med ett mycket varierat växt- och djurliv. Bland annat lever den bengaliska tigern här. New Dehli är en av världens riktigt stora städer och det väntar på dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från New Delhi NCR

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Red Fox Hotel Aerocity
  Red Fox Hotel Aerocity
  5,0/5
  Kundomdömenav  1 Åsikter

  very good hotel,resonably comfortable clean and close to the airport.last 12 months stayed on four occasion-that says a LOT

  Anonym
  Hotelopias kund, 13/11/2016

  Från834krSe mer