Hotell i New Delhi NCR

Se på kartan
Hotell - New Delhi NCR

New Delhi NCRFrån  127kr

Aktuella hotellerbjudanden - New Delhi NCR

 • Holiday Inn New Delhi International Airport
  Från1.181krPer natt

  Holiday Inn New Delhi International Airportstars

  Delhi, New Delhi NCR , Asset area 12 hospitality, bilaspur - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2438 recensioner från resenärerBaserat på 2438 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Delhi. Totalt 265 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Holiday Inn New Delhi International Airport tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Holiday Inn New Delhi International Airport. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Alla som valt detta boende kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Holiday Inn New Delhi International Airport kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eros Hotel Nehru Place New Delhi
  Från968krPer natt

  Eros Hotel Nehru Place New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , American plaza, nehru place - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2090 recensioner från resenärerBaserat på 2090 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Delhi. Detta hotell har totalt 218 rum. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Eros Hotel Nehru Place New Delhi. De gemensamma utrymmena på Eros Hotel Nehru Place New Delhi är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Gästerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. De som bor på denna anläggning kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Eros Hotel Nehru Place New Delhi som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av gäster. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Leela Ambience Convention Hotel Delhi
  Från837krPer natt

  The Leela Ambience Convention Hotel Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , 1 cbd maharaja surajmal road near yamuna s complex 1 - Karta
   

  Detta lyxiga hotell ligger i Delhi. Detta boende har totalt 480 rum. Detta hotell grundades år 2015. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser. Gäster som bor på The Leela Ambience Convention Hotel Delhi kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta hotell med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Alla gäster som bor på denna anläggning kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royal Plaza New Delhi
  Från1.233krPer natt

  Royal Plaza New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , 19, ashoka road, connaught place 19 - Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3322 recensioner från resenärerBaserat på 3322 recensioner från resenärer

  Detta boende ligger riktigt nära Presidenthuset, Parlamentet samt Indiens högsta domstol och de största sevärdheterna i New Delhi. Hotellet anses som ett av de bästa klassiska boutiqueaffärshotellen med sin välgjorda inredning, sina restauranger som serverar rätter från olika kök och sina lounger.Hotellet erbjuder ett urbant spa och ayurvedabehandlingar, ett modernt gym och fitnesscenter samt en utomhuspool. På grund av hotellets storlek, kapacitet och läge är det en perfekt plats för möten och evenemang. Bröllopspaket anmärkningsvärt organiserada i överdådig och färgstark miljö erbjuds också.De vackert inredda rummen är lyxiga och bekväma, och designade för affärsresenärer, som behöver skrivbord, telefon med röstbrevlåda och elektroniskt värdeskåp. Rummen har fantastiska badrum i marmor, duschkabiner och lyxiga badprodukter, så att gästerna kan koppla av efter en stressig dag.

  Se mer
 • The Metropolitan Hotel & Spa
  Från1.105krPer natt

  The Metropolitan Hotel & Spastars

  Delhi, New Delhi NCR , Bangla sahib road na - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2200 recensioner från resenärerBaserat på 2200 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Delhi. Det totala antalet rum på The Metropolitan Hotel & Spa är 187. Detta boende renoverades 2011. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. The Metropolitan Hotel & Spa erbjuder transfer till flygplatsen. Kunderna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Pride Hotel Aerocity New Delhi
  Från2.018krPer natt

  The Pride Hotel Aerocity New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , Asset 5 a, hospitality district, delhi aerocity - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2160 recensioner från resenärerBaserat på 2160 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Delhi. Denna anläggning har totalt 385 rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. De gemensamma utrymmena på The Pride Hotel Aerocity New Delhi är rullstolsanpassade. The Pride Hotel Aerocity New Delhi är inte någon husdjursvänlig anläggning. The Pride Hotel Aerocity New Delhi tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Gästerna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på The Pride Hotel Aerocity New Delhi som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Airport Hotel Grand
  Från266krPer natt

  Airport Hotel Grandstars

  Delhi, New Delhi NCR , Mahipalpur, near airport, new delhi 37 l-73 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 67 recensioner från resenärerBaserat på 67 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Delhi. Det totala antalet rum är 95. Receptionen är öppen under hela dagen. Airport Hotel Grand tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på denna charmiga anläggning. På Airport Hotel Grand kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Signature Grand
  Från423krPer natt

  Signature Grandstars

  Delhi, New Delhi NCR , A sub distt. centre hari nagar 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 58 recensioner från resenärerBaserat på 58 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Delhi. 32 välkomnande rum finns på anläggningen. Signature Grand är från år 2010. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Capitol O 4051 La Sapphire
  Från395krPer natt

  Capitol O 4051 La Sapphirestars

  Delhi, New Delhi NCR , A 23, nh 8, block b, mahipalpur extension - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 90 recensioner från resenärerBaserat på 90 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Delhi. Detta hotell har 45 rum. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på Capitol O 4051 La Sapphire. Husdjur är tillåtna på detta boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • The Imperial Delhi
  Från2.612krPer natt

  The Imperial Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , Janpath - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3514 recensioner från resenärerBaserat på 3514 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Delhi. Från denna anläggning som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende kan erbjuda totalt 235 rum. Detta hotell snyggades upp 1991. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. The Imperial Delhi tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på The Imperial Delhi som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  194  Hotell - New Delhi NCR
Sida  1  av  20
 

Beskrivning av destination

  New Delhi, som ligger i regionen Delhi, är huvudstad i Republiken Indien. Om du tycker om att shoppa är det den idealiska platsen. Du kan hitta konsthantverk och typiska föremål från överallt i Indien, massor av olika tyger, metallföremål och ädelstenar, föremål i olika exotiska träslag, olika sorters kryddor och parfymer. Från New Delhi kan man också göra intressanta utflykter. Man kan ägna sig åt alpinism i Himalaya, olika extremsporter såsom rafting i några av landets floder, som kastar sig ut från världens högsta topp, Mount Everest. Om du tycker om snösporter, kan du åka skidor på de olika skidstationerna som finns i området. Vi rekommenderar också ett besök i reservatet Sariska, som ligger bara några få kilometer från staden. Där finns stora skogsområden med ett mycket varierat växt- och djurliv. Bland annat lever den bengaliska tigern här. New Dehli är en av världens riktigt stora städer och det väntar på dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från New Delhi NCR

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här