Hotell i New Delhi NCR

Se på kartan
Hotell - New Delhi NCR

New Delhi NCRFrån  101kr

Aktuella hotellerbjudanden - New Delhi NCR

 • The Imperial Delhi
  Från3.177krPer natt

  The Imperial Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , Janpath - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3610 recensioner från resenärerBaserat på 3610 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Delhi. Från den här egendomen som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Totalt 235 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast detta boende renoverades var 1991. Dygnet-runt-servicen på The Imperial Delhi bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på The Imperial Delhi. Detta hotell tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta hotell skämma bort sig under sin vistelse där. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta boende en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Alla som valt detta boende kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Gästerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom denna anläggning har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Lalit New Delhi
  Från1.561krPer natt

  The Lalit New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , Barakhamba avenue, connaught place . - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6777 recensioner från resenärerBaserat på 6777 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Delhi. Från denna anläggning som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 9 kilometer från egendomen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 461 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på The Lalit New Delhi. Anläggningen totalrenoverades 2008. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. The Lalit New Delhi tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. När det handlar om att koppla av, kan alla gäster som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Resenärerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på The Lalit New Delhi. På The Lalit New Delhi kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Trident Gurgaon
  Från1.787krPer natt

  Trident Gurgaonstars

  Gurgaon, New Delhi NCR , 443, udyog vihar, phase v, gurgaon, haryana 443 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1464 recensioner från resenärerBaserat på 1464 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Gurgaon. Detta boende har 136 rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Trident Gurgaon tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. De som som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell har affärsfaciliteter. Trident Gurgaon erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta hotell. Resenärerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Trident Gurgaon. På Trident Gurgaon kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn Hotel New Delhi Noida Mayur
  Från1.280krPer natt

  Holiday Inn Hotel New Delhi Noida Mayurstars

  Delhi, New Delhi NCR , Mayur vihar district center, phase 1 13a - Karta
   

  Detta gulliga hotell finns i Delhi. Det totala antalet rum är 160. Receptionen på Holiday Inn Hotel New Delhi Noida Mayur har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Holiday Inn Hotel New Delhi Noida Mayur är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Holiday Inn Hotel New Delhi Noida Mayur kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn New Delhi International Airport
  Från1.440krPer natt

  Holiday Inn New Delhi International Airportstars

  Delhi, New Delhi NCR , Asset area 12 hospitality, bilaspur - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2555 recensioner från resenärerBaserat på 2555 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Delhi. Holiday Inn New Delhi International Airport har totalt 265 rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Kunderna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Holiday Inn New Delhi International Airport. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Welcom Dwarka
  Från1.949krPer natt

  Welcom Dwarkastars

  Delhi, New Delhi NCR , Plot 3, dwarka city centre, new dwarka sector 10 - Karta
  2,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2788 recensioner från resenärerBaserat på 2788 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Delhi. Detta boende kan erbjuda totalt 393 rum. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Welcom Dwarka är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Kunderna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Welcom Dwarka kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eros Hotel Nehru Place New Delhi
  Från1.178krPer natt

  Eros Hotel Nehru Place New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , American plaza, nehru place - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2421 recensioner från resenärerBaserat på 2421 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Delhi. Det totala antalet rum är 218. Wifi-anslutning finns i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Eros Hotel Nehru Place New Delhi tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Eros Hotel Nehru Place New Delhi är rullstolsanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Jivitesh
  Från505krPer natt

  Jiviteshstars

  Delhi, New Delhi NCR , Pusa road, opposite to metro pillar no 87, delhi 11 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 449 recensioner från resenärerBaserat på 449 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Delhi. De 42 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Jivitesh. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Kunderna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Claridges
  Från1.109krPer natt

  Claridgesstars

  Delhi, New Delhi NCR , 12 aurangzeb road - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3291 recensioner från resenärerBaserat på 3291 recensioner från resenärer

  Located midst lush and tranquil surroundings in the heart of the city, the hotel is within close proximity of the business district, ministries, diplomatic missions, shopping & cultural centers and historical landmarks. The hotel features 137 rooms & suites, the hotel offers a wide choice of accommodation ranging from well-appointed spacious Deluxe Rooms to Luxury Suites, some with their own private terrace. The rooms are amongst the most spacious in Delhi and are a blend of the classic and contemporary, providing guests with all modern conveniences and facilities.

  Se mer
 • Royal Plaza New Delhi
  Från1.010krPer natt

  Royal Plaza New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , 19, ashoka road, connaught place 19 - Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3505 recensioner från resenärerBaserat på 3505 recensioner från resenärer

  Detta boende ligger riktigt nära Presidenthuset, Parlamentet samt Indiens högsta domstol och de största sevärdheterna i New Delhi. Hotellet anses som ett av de bästa klassiska boutiqueaffärshotellen med sin välgjorda inredning, sina restauranger som serverar rätter från olika kök och sina lounger.Hotellet erbjuder ett urbant spa och ayurvedabehandlingar, ett modernt gym och fitnesscenter samt en utomhuspool. På grund av hotellets storlek, kapacitet och läge är det en perfekt plats för möten och evenemang. Bröllopspaket anmärkningsvärt organiserada i överdådig och färgstark miljö erbjuds också.De vackert inredda rummen är lyxiga och bekväma, och designade för affärsresenärer, som behöver skrivbord, telefon med röstbrevlåda och elektroniskt värdeskåp. Rummen har fantastiska badrum i marmor, duschkabiner och lyxiga badprodukter, så att gästerna kan koppla av efter en stressig dag.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  364  Hotell - New Delhi NCR
Sida  1  av  37
 

Beskrivning av destination

  New Delhi, som ligger i regionen Delhi, är huvudstad i Republiken Indien. Om du tycker om att shoppa är det den idealiska platsen. Du kan hitta konsthantverk och typiska föremål från överallt i Indien, massor av olika tyger, metallföremål och ädelstenar, föremål i olika exotiska träslag, olika sorters kryddor och parfymer. Från New Delhi kan man också göra intressanta utflykter. Man kan ägna sig åt alpinism i Himalaya, olika extremsporter såsom rafting i några av landets floder, som kastar sig ut från världens högsta topp, Mount Everest. Om du tycker om snösporter, kan du åka skidor på de olika skidstationerna som finns i området. Vi rekommenderar också ett besök i reservatet Sariska, som ligger bara några få kilometer från staden. Där finns stora skogsområden med ett mycket varierat växt- och djurliv. Bland annat lever den bengaliska tigern här. New Dehli är en av världens riktigt stora städer och det väntar på dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från New Delhi NCR

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här