Företaget

Hotelopia är med i Hotelbeds, ett europeiskt ledande företag inom resebranchen som levererar sina tjänster till över 30 miljoner kunder i 180 länder genom sina olika varumärken.

Hotelopias mål är att hjälpa självständiga resenärer på affärsresa eller semesterresa med att hitta och boka ett hotell på det enklaste och säkraste sättet och till det lämpligaste priset. Vi erbjuder ett stort sortiment av hotell och lägenheter, från de enklaste till de lyxigaste femstjärniga.

Vi erbjuder de populäraste turistresorterna i olika världens hörn och jobbar vidare dag efter dag på att utvidga sortimentet på vår webbplats med nya resmål. Våra kunder kan välja bland fler än 94000 hotell, på fler än 7500 resmål i Europa, Nordamerika, Sydamerika Karibien och Asien.

Vår kundtjänst ska hjälpa och ge tips till alla våra kunder om allt som de kan behöva.

Varför Hotelopia?

Du är i trygga händer. Vi är en del av Hotelbeds, ett europeiskt ledande företag inom resebranchen som levererar sina tjänster till över 30 miljoner kunder i 180 länder genom sina olika varumärken. Säker e-handel. Intygad av Thwate och Worldpay. Vad betyder det? Det betyder att du kan göra din bokning och utföra betalningen i en säker miljö. All information som du knappar in på webbsidan överförs krypterat för att garantera att transaktionen är säker. I din webbläsare visas en adress som börjar med https.
Lägsta pris garanti. Ingen betalningsavgift eller tillägsavgifter för beltaningar med kort. Och inga sura överraskningar, våra priser är de som du ser. Slutpriset som visas är beloppet som dras från ditt kort utan extra avgift. Online-betalning. Du kan betala vid bokningen på ett enkelt och säkert sätt.

Denna hemsida tillhör Hotelopia S.L.U., med registrerad adress i Palma de Mallorca (Spanien), Complejo Mirall Balear, Camí de Son Fangos 100, Torre A, 5ª planta, CP 07007, resebyrå med grossistverksamhet, med registreringsnummer B-57218356 med licens BAL-481 M/D, inskriven i handelsregistret på Mallorca, sida PM-44857, band 2007, ark 148.