Hotell i Havanna

Se på kartan
Hotell - Havanna

HavannaFrån  339kr

Aktuella hotellerbjudanden - Havanna

 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Från1.123krPer natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havanna, Havanna , Calle perseverancia 156 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 79 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 144 recensioner från resenärerBaserat på 144 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Havana. Från detta hotell som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta boende. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 1. 2 kilometer till hamnen. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia har totalt 18 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2016. Resenärerna har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Nacional de Cuba
  Från1.636krPer natt

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havanna , Calle o esq. 21, vedado - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 84 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6575 recensioner från resenärerBaserat på 6575 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger på några meter från närmaste strand, i centrum av Havanna. Det är ca 7 km till Plaza de la Revolución, medan den gamla stadsdelen och kongresscentret ligger ca 8 km från hotellet. Alla stora turistattraktioner är lätta att nå. Som ett erkännande av dess historiska och ärvda värderingar, förklarades det som ett nationalmonument i Republiken Kuba år 1998. Faciliteter som erbjuds inkluderar säkerhetsbox, en valutaväxlingskassa och tillgång till internet. Dessutom finns rum- och tvättservice, samt konferensmöjligheter. Alla de luftkonditionerade rummen har utsikt över havet eller trädgården. Samtliga rum är fullt utrustade som standard med en satellit-tv, en minibar och ett värdeskåp. Fritidsutbudet inkluderar en swimmingpool, en bastu och massage.

  Se mer
 • Iberostar Parque Central
  Från4.187krPer natt

  Iberostar Parque Centralstars

  Habana Vieja, Havanna , Neptuno prado y zulueta - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7925 recensioner från resenärerBaserat på 7925 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i La Habana Vieja. Det totala antalet rum är 427. Detta hotell totalrenoverades 2017. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Iberostar Parque Central bidrar till gästernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla badrum på Iberostar Parque Central är handikappanpassadeKunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. De som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Iberostar Parque Central kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Club Acuario
  Från1.013krPer natt

  Club Acuariostars

  Havanna, Havanna , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 385 recensioner från resenärerBaserat på 385 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Havana. Våra gäster har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 416. Denna anläggning totalrenoverades 2007. Fast och trådlös internetanslutning finns på Club Acuario. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Club Acuario. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Club Acuario är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casa Osmel
  Från565krPer natt

  Casa Osmelstars

  Havanna, Havanna , Calle lagunas entre campanario y perseverancia 160 160 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta gulliga hotell finns i Havana. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Denna anläggning totalrenoverades 2016. Receptionen på Casa Osmel håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Casa Osmel. Husdjur är tillåtna på detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Comodoro
  Från1.011krPer natt

  Comodorostars

  Miramar, Havanna , Av. 3ra y calle 84 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 732 recensioner från resenärerBaserat på 732 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i bostadsområdet Miramar. Det är nära till Palacio de Convenciones och bara några minuter från gamla stan. Den internationella flygplatsen José Marti ligger 15 km från fastigheten. Detta historiska hotell totalrenoverades år 2006, den har en trädgård och en terrass. Den består av två byggnader med totalt 460 rum varav 18 är lägenheter och 318 är bungalows. Detta luftkonditionerade hotell erbjuder ett brett utbud av faciliteter till exempel en restaurang, ett internetkafé och en frisörsalong. Ytterligare faciliteter inkluderar konferensfaciliteter, tvätt- och rumservice. Rummen är fullt utrustade, som standard med balkong eller terrass. 58 av boendeenheter har havsutsikt och 58 har utsikt över trädgården. Fritidsaktiviteter inkluderar ett varierat poolområde, ett hälso-och fitnesskomplex och en tennisbana.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Från1.088krPer natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Habana Vieja, Havanna , Ignacio agramante 267 - Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1513 recensioner från resenärerBaserat på 1513 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i La Habana Vieja. Denna anläggning har totalt 188 ombonade rum. Boendet totalrenoverades 1991. För att göra gästernas vistelse ännu trevligare ingår tillgång till internet på Gran Caribe Hotel Plaza. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Nh Capri
  Från2.370krPer natt

  Nh Capristars

  Havanna, Havanna , Calle 21, entre n y o, vedado - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2284 recensioner från resenärerBaserat på 2284 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Havana. Från detta hotell som ligger 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Detta hotell ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 8. 0 kilometer till hamnen. Boendet har totalt 220 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2014. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Nh Capri har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Nh Capri. De gemensamma utrymmena på Nh Capri är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Nh Capri som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Collection Victoria La Habana
  Från2.126krPer natt

  NH Collection Victoria La Habanastars

  Havanna, Havanna , Calle 19 y m. la habana - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 214 recensioner från resenärerBaserat på 214 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Havana. Våra resenärer har 15. 0 kilometer till flygplatsen. De 31 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning totalrenoverades 2015. Wifi-anslutning finns i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. NH Collection Victoria La Habana kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • MarAzul Hotel
  Från1.172krPer natt

  MarAzul Hotelstars

  Playas del Este, Havanna , Banderas y las terrazas - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 694 recensioner från resenärerBaserat på 694 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell för adults-only är lokaliserat i Playas del Este. Detta boende innefattar 188 trivsamma rum. Anläggningen byggdes 1976. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Husdjur är tillåtna på detta hotell.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  79  Hotell - Havanna
Sida  1  av  8
 

Beskrivning av destination

  La Habana/Havanna eller La Villa de San Cristóbal de La Habana (dess fullständiga namn), är huvudstaden i republiken Kuba. Om det du letar efter är den verkliga karibiska atmosfären är Havanna, som är känt i hela världen för sin musik, sin mat och sitt folk, den idealiska platsen. Arkitekturen är i kolonialstil och till de viktigaste stadsdelarna hör La Habana Vieja, Vedado och Miramar. Stränderna i öster är mycket kända för sin skönhet och där kan man utöva sportdykning förutom många andra fritidssysselsättningar. Kvällarna i Havanna är en unik erfarenhet med många olika rytmer, som går från salsa till jazz, restauranger med typiska rätter från trakten och diskotek där man kan tillbringa en trevlig kväll: det är bara några av de saker man kan göra i staden. Hela den karibiska atmosfären samlad i en enda stad, ett underbart folks konst och kultur, det är Havanna i ett nötskal. Du måste besöka det!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Havanna

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner