Hotell i Havanna

Se på kartan
Hotell - Havanna

HavannaFrån  375kr

Aktuella hotellerbjudanden - Havanna

 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Från771krPer natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havanna, Havanna , Calle perseverancia 156 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 79 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 129 recensioner från resenärerBaserat på 129 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Havana. Från detta hotell som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 1. 2 kilometer till hamnen. Detta hotell kan erbjuda totalt 18 rum. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia genomgick en renovering 2016. Gästerna har tillgång till trådlös internetanslutning som är tillgänglig i de allmänna utrymmena i denna anläggning. Receptionen på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nacional de Cuba
  Från1.506krPer natt

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havanna , Calle o esq. 21, vedado - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 84 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6143 recensioner från resenärerBaserat på 6143 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger på några meter från närmaste strand, i centrum av Havanna. Det är ca 7 km till Plaza de la Revolución, medan den gamla stadsdelen och kongresscentret ligger ca 8 km från hotellet. Alla stora turistattraktioner är lätta att nå. Som ett erkännande av dess historiska och ärvda värderingar, förklarades det som ett nationalmonument i Republiken Kuba år 1998. Faciliteter som erbjuds inkluderar säkerhetsbox, en valutaväxlingskassa och tillgång till internet. Dessutom finns rum- och tvättservice, samt konferensmöjligheter. Alla de luftkonditionerade rummen har utsikt över havet eller trädgården. Samtliga rum är fullt utrustade som standard med en satellit-tv, en minibar och ett värdeskåp. Fritidsutbudet inkluderar en swimmingpool, en bastu och massage.

  Se mer
 • Nh Capri
  Från1.517krPer natt

  Nh Capristars

  Havanna, Havanna , Calle 21, entre n y o, vedado - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2029 recensioner från resenärerBaserat på 2029 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Havana. Från detta boende som ligger 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 2. 5 kilometer från detta hotell. Våra kunder har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 8. 0 kilometer till hamnen. Det finns totalt 220 rum på anläggningen. Denna anläggning totalrenoverades 2014. Alla gästerna på Nh Capri kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Nh Capri. De gemensamma utrymmen på Nh Capri är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta hotell en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Kunderna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar alla gäster som bor på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Be Live Havana City Copacabana
  Från773krPer natt

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havanna , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 749 recensioner från resenärerBaserat på 749 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Miramar. Det finns totalt 168 rum på anläggningen. Hotellet totalrenoverades 1992. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Be Live Havana City Copacabana tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta hotell tillåter inte husdjur. Be Live Havana City Copacabana erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov.

  Se mer
 • Vedado – Saint John
  Från487krPer natt

  Vedado – Saint Johnstars

  Havanna, Havanna , Calle 19 esq. a m. vedado, calle 25 . - Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter

  Detta bekväma hotell är beläget i Havana. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 138. Senast detta boende renoverades var 2000. Fast och trådlös internetanslutning finns på Vedado – Saint John. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Vedado – Saint John kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Från381krPer natt

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havanna , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Karta
  2,3/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 484 recensioner från resenärerBaserat på 484 recensioner från resenärer

  Det är en storslagen byggnad som erbjuder en pittoresk utsikt över både Havanna och den karibiska kusten. Hotellet erbjuder sina gäster enkel tillgång till stranden, som ligger bara några meter från lobbyn, medan en promenad i omgivningarna tar en sedan runt flera restauranger, som erbjuder typiska lokala rätter och små butiker med sina handgjorda produkter. För alla som vill informera sig om det kalla kriget, ligger Museo del Ministerio del Interior inom gångavstånd. Lite längre väster om hotellet, efter den trädkantade Fifth Avenue ligger det område där några av Havannas mest lyxiga restauranger och hotell finns. Hotellet erbjuder alla de vanliga faciliteterna - en swimmingpool, en restaurang som serverar internationella rätter, en sportbar med biljardbord, plus några trevliga tillägg såsom kvälls cabaret.

  Se mer
 • Club Acuario
  Från691krPer natt

  Club Acuariostars

  Havanna, Havanna , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 375 recensioner från resenärerBaserat på 375 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Havana. Det totala antalet rum på Club Acuario är 416. Senast detta boende renoverades var 2007. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta barnvänliga Club Acuario är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna på Club Acuario. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta utbudet av matställen. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Club Acuario kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Memories Jibacoa
  Från1.196krPer natt

  Memories Jibacoastars

  Jibacoa, Havanna , Playa arroyo bermejo, santa cruz del norte sn - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2331 recensioner från resenärerBaserat på 2331 recensioner från resenärer

  Denna charmiga resort är beläget i Jibacoa. Det totala antalet rum på Memories Jibacoa är 250. Memories Jibacoa byggdes 1999. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Memories Jibacoa har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Memories Jibacoa erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Inglaterra
  Från1.439krPer natt

  Gran Caribe Hotel Inglaterrastars

  Habana Vieja, Havanna , Prado esquina san rafael 416 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter

  Detta hotell ligger i centrum av Havanna vilket ger gästerna lätt tillgång till Central Parken, Gran Teatro i Havanna, där Kubas Nationalbalett håller till och den imponerande Capitoliumbyggnaden. Hotellet grundades år 1875 och förklarades som statligt byggnadsminne år 1981. Under årens lopp har många kändisar bott här, bland andra Sarah Bernhardt, Luis Mazzantini, Anna Pavlova och Frei Betto. På senare tid har några av de mest framstående kubanska konstnärerna, författarna och kompositörerna bott här och visat upp sina arbeten i denna flotta byggnad. Den magnifika neoklassiska fasaden går i harmoni med den arabiska inredningen. Rummen har moderna bekvämligheter såsom eget badrum och luftkonditionering, som är centralt reglerad.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Från740krPer natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Habana Vieja, Havanna , Ignacio agramante 267 - Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1425 recensioner från resenärerBaserat på 1425 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i La Habana Vieja. Detta hotell har 188 rum. Detta boende genomgick en renovering 1991. För gästernas bekvämlighet har denna anläggning internet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Gran Caribe Hotel Plaza.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  73  Hotell - Havanna
Sida  1  av  8
 

Beskrivning av destination

  La Habana/Havanna eller La Villa de San Cristóbal de La Habana (dess fullständiga namn), är huvudstaden i republiken Kuba. Om det du letar efter är den verkliga karibiska atmosfären är Havanna, som är känt i hela världen för sin musik, sin mat och sitt folk, den idealiska platsen. Arkitekturen är i kolonialstil och till de viktigaste stadsdelarna hör La Habana Vieja, Vedado och Miramar. Stränderna i öster är mycket kända för sin skönhet och där kan man utöva sportdykning förutom många andra fritidssysselsättningar. Kvällarna i Havanna är en unik erfarenhet med många olika rytmer, som går från salsa till jazz, restauranger med typiska rätter från trakten och diskotek där man kan tillbringa en trevlig kväll: det är bara några av de saker man kan göra i staden. Hela den karibiska atmosfären samlad i en enda stad, ett underbart folks konst och kultur, det är Havanna i ett nötskal. Du måste besöka det!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Havanna

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner