Hotell i Havanna

Se på kartan
Hotell - Havanna

HavannaFrån  344kr

Aktuella hotellerbjudanden - Havanna

 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Från965krPer natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havanna, Havanna , Calle perseverancia 156 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 79 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 139 recensioner från resenärerBaserat på 139 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Havana. Från detta hotell som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 1. 2 kilometer till hamnen. Detta hotell kan erbjuda totalt 18 rum. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia genomgick en renovering 2016. Gästerna har tillgång till trådlös internetanslutning som är tillgänglig i de allmänna utrymmena i denna anläggning. Receptionen på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nacional de Cuba
  Från2.177krPer natt

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havanna , Calle o esq. 21, vedado - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 84 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6424 recensioner från resenärerBaserat på 6424 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger på några meter från närmaste strand, i centrum av Havanna. Det är ca 7 km till Plaza de la Revolución, medan den gamla stadsdelen och kongresscentret ligger ca 8 km från hotellet. Alla stora turistattraktioner är lätta att nå. Som ett erkännande av dess historiska och ärvda värderingar, förklarades det som ett nationalmonument i Republiken Kuba år 1998. Faciliteter som erbjuds inkluderar säkerhetsbox, en valutaväxlingskassa och tillgång till internet. Dessutom finns rum- och tvättservice, samt konferensmöjligheter. Alla de luftkonditionerade rummen har utsikt över havet eller trädgården. Samtliga rum är fullt utrustade som standard med en satellit-tv, en minibar och ett värdeskåp. Fritidsutbudet inkluderar en swimmingpool, en bastu och massage.

  Se mer
 • Club Acuario
  Från880krPer natt

  Club Acuariostars

  Havanna, Havanna , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 382 recensioner från resenärerBaserat på 382 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Havana. Våra kunder har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 416 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Club Acuario totalrenoverades 2007. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Dygnet-runt-servicen på Club Acuario bidrar till gästernas trivsel. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. De som bor på denna anläggning får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Iberostar Parque Central
  Från3.048krPer natt

  Iberostar Parque Centralstars

  Habana Vieja, Havanna , Neptuno prado y zulueta - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7819 recensioner från resenärerBaserat på 7819 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i La Habana Vieja. Totalt 427 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast detta hotell renoverades var 2017. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Iberostar Parque Central tillhandahåller babysängar på begäran. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Iberostar Parque Central har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casa Osmel
  Från564krPer natt

  Casa Osmelstars

  Havanna, Havanna , Calle lagunas entre campanario y perseverancia 160 160 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta charmiga hotell ligger i Havana. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 3 rum. Casa Osmel totalrenoverades 2016. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är inte tillåtna på Casa Osmel. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • H10 Habana Panorama
  Från1.421krPer natt

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havanna , Avenida 3a y calle 70, miramar - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1812 recensioner från resenärerBaserat på 1812 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Miramar. Våra besökare har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 317 rum. Detta boendes byggår är 2002. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gästerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta hotell. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Från873krPer natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Habana Vieja, Havanna , Ignacio agramante 267 - Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1492 recensioner från resenärerBaserat på 1492 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i La Habana Vieja. Detta hotell har 188 rum. Detta boende genomgick en renovering 1991. För gästernas bekvämlighet har denna anläggning internet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Gran Caribe Hotel Plaza.

  Se mer
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Från431krPer natt

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havanna , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Karta
  2,2/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 502 recensioner från resenärerBaserat på 502 recensioner från resenärer

  Det är en storslagen byggnad som erbjuder en pittoresk utsikt över både Havanna och den karibiska kusten. Hotellet erbjuder sina gäster enkel tillgång till stranden, som ligger bara några meter från lobbyn, medan en promenad i omgivningarna tar en sedan runt flera restauranger, som erbjuder typiska lokala rätter och små butiker med sina handgjorda produkter. För alla som vill informera sig om det kalla kriget, ligger Museo del Ministerio del Interior inom gångavstånd. Lite längre väster om hotellet, efter den trädkantade Fifth Avenue ligger det område där några av Havannas mest lyxiga restauranger och hotell finns. Hotellet erbjuder alla de vanliga faciliteterna - en swimmingpool, en restaurang som serverar internationella rätter, en sportbar med biljardbord, plus några trevliga tillägg såsom kvälls cabaret.

  Se mer
 • Vedado – Saint John
  Från587krPer natt

  Vedado – Saint Johnstars

  Havanna, Havanna , Calle 19 esq. a m. vedado, calle 25 . - Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter

  Detta bekväma hotell är beläget i Havana. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 138. Senast detta boende renoverades var 2000. Fast och trådlös internetanslutning finns på Vedado – Saint John. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Vedado – Saint John kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Collection Victoria La Habana
  Från1.948krPer natt

  NH Collection Victoria La Habanastars

  Havanna, Havanna , Calle 19 y m. la habana - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 185 recensioner från resenärerBaserat på 185 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Havana. Våra kunder har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 31 rum. NH Collection Victoria La Habana genomgick en renovering 2015. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. NH Collection Victoria La Habana tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  68  Hotell - Havanna
Sida  1  av  7
 

Beskrivning av destination

  La Habana/Havanna eller La Villa de San Cristóbal de La Habana (dess fullständiga namn), är huvudstaden i republiken Kuba. Om det du letar efter är den verkliga karibiska atmosfären är Havanna, som är känt i hela världen för sin musik, sin mat och sitt folk, den idealiska platsen. Arkitekturen är i kolonialstil och till de viktigaste stadsdelarna hör La Habana Vieja, Vedado och Miramar. Stränderna i öster är mycket kända för sin skönhet och där kan man utöva sportdykning förutom många andra fritidssysselsättningar. Kvällarna i Havanna är en unik erfarenhet med många olika rytmer, som går från salsa till jazz, restauranger med typiska rätter från trakten och diskotek där man kan tillbringa en trevlig kväll: det är bara några av de saker man kan göra i staden. Hela den karibiska atmosfären samlad i en enda stad, ett underbart folks konst och kultur, det är Havanna i ett nötskal. Du måste besöka det!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Havanna

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner