Hotell i Havanna

Se på kartan
Hotell - Havanna

HavannaFrån  241kr

Aktuella hotellerbjudanden - Havanna

 • MarAzul Hotel
  Från750krPer natt

  MarAzul Hotelstars

  Playas del Este, Havanna , Banderas y las terrazas - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 718 recensioner från resenärerBaserat på 718 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell för adults-only är lokaliserat i Playas del Este. Det finns totalt 188 rum på anläggningen. Det här boendet byggdes 1976. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. MarAzul Hotel har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Comodoro
  Från757krPer natt

  Comodorostars

  Miramar, Havanna , Av. 3ra y calle 84 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 741 recensioner från resenärerBaserat på 741 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i bostadsområdet Miramar. Det är nära till Palacio de Convenciones och bara några minuter från gamla stan. Den internationella flygplatsen José Marti ligger 15 km från fastigheten. Detta historiska hotell totalrenoverades år 2006, den har en trädgård och en terrass. Den består av två byggnader med totalt 460 rum varav 18 är lägenheter och 318 är bungalows. Detta luftkonditionerade hotell erbjuder ett brett utbud av faciliteter till exempel en restaurang, ett internetkafé och en frisörsalong. Ytterligare faciliteter inkluderar konferensfaciliteter, tvätt- och rumservice. Rummen är fullt utrustade, som standard med balkong eller terrass. 58 av boendeenheter har havsutsikt och 58 har utsikt över trädgården. Fritidsaktiviteter inkluderar ett varierat poolområde, ett hälso-och fitnesskomplex och en tennisbana.

  Se mer
 • Chateau Miramar
  Från860krPer natt

  Chateau Miramarstars

  Miramar, Havanna , Ave. 1ra e/60 y 70 playa - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 202 recensioner från resenärerBaserat på 202 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Miramar. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 50. Boendet totalrenoverades 2003. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Detta hotell tillåter inte husdjur. Chateau Miramar erbjuder en mängd olika matupplevelser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Club Acuario
  Från755krPer natt

  Club Acuariostars

  Havanna, Havanna , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 392 recensioner från resenärerBaserat på 392 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Havana. Våra kunder har 14. 0 kilometer till flygplatsen. 416 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell genomgick en renovering 2007. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Detta barnvänliga Club Acuario är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Club Acuario tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Club Acuario kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Alla som valt detta boende kan roa sig med den underhållning som står till buds. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mariposa
  Från573krPer natt

  Mariposastars

  Havanna, Havanna , Autopista novia del mediodia km 6.5 arroyo arenas - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 39 recensioner från resenärerBaserat på 39 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell ligger i Havana. Denna anläggning kan erbjuda totalt 53 rum. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Mariposa erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Hostal Casa Elsita
  Från699krPer natt

  Hostal Casa Elsitastars

  Vedado, Havanna , Calle 25 st., 220 between n & o - apto 2 (vedado) 220 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 10 recensioner från resenärerBaserat på 10 recensioner från resenärer

  Denna enkla semesterbostad eller villa är lokaliserad i Vedado. Från den här anläggningen som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra resenärer har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 4. 0 kilometer till hamnen. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Hostal Casa Elsita som har totalt 4 rum. Hostal Casa Elsita totalrenoverades 2011. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Hostal Casa Elsita tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Hostal Casa Elsita. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel E Mirazul
  Från621krPer natt

  Hotel E Mirazulstars

  Miramar, Havanna , 5ta avenida no. 3603 entre 36 y 38 - Karta
   

  Detta gulliga hotell ligger i Miramar. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Denna anläggning byggdes 2017. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel E Mirazul. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hostal Casa Conchita
  Från538krPer natt

  Hostal Casa Conchitastars

  Vedado, Havanna , Calle 21 entre n y o 4 - Karta
   

  Detta enkla vandrarhem är lokaliserat i Vedado. De som bor på denna anläggning, som har totalt 2 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Hostal Casa Conchita genomgick en renovering 2018. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Hostal Casa Conchita. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Hostal Casa Conchita. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • La Reserva Vedado
  Från1.299krPer natt

  La Reserva Vedadostars

  Vedado, Havanna , Calle 2 # 508 e/21 y 23 - Karta
   

  Detta gulliga livsstilshotell är beläget i Vedado. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på LA RESERVA VEDADO som har totalt 11 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2017. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De gemensamma utrymmena på LA RESERVA VEDADO är rullstolsanpassade. Denna anläggning tillåter endast små husdjur. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Napper by Rottenberg
  Från1.107krPer natt

  Napper by Rottenbergstars

  Vedado, Havanna , No. 1007 a. vedado la habana calle 25 - Karta
   

  Detta gulliga livsstilshotell beläget i Vedado. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta livsstilshotell som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här livsstilshotellet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 120 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Napper by Rottenberg garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 4 rum. Napper by Rottenberg har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Napper by Rottenberg har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Napper by Rottenberg har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Detta husdjursvänliga boende tillåter husdjur i alla storlekar. Denna anläggning tillhandahåller parkering och garage.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  106  Hotell - Havanna
Sida  1  av  11
 

Beskrivning av destination

  La Habana/Havanna eller La Villa de San Cristóbal de La Habana (dess fullständiga namn), är huvudstaden i republiken Kuba. Om det du letar efter är den verkliga karibiska atmosfären är Havanna, som är känt i hela världen för sin musik, sin mat och sitt folk, den idealiska platsen. Arkitekturen är i kolonialstil och till de viktigaste stadsdelarna hör La Habana Vieja, Vedado och Miramar. Stränderna i öster är mycket kända för sin skönhet och där kan man utöva sportdykning förutom många andra fritidssysselsättningar. Kvällarna i Havanna är en unik erfarenhet med många olika rytmer, som går från salsa till jazz, restauranger med typiska rätter från trakten och diskotek där man kan tillbringa en trevlig kväll: det är bara några av de saker man kan göra i staden. Hela den karibiska atmosfären samlad i en enda stad, ett underbart folks konst och kultur, det är Havanna i ett nötskal. Du måste besöka det!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Havanna

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner