Hotell i Havanna

Se på kartan
Hotell - Havanna

HavannaFrån  366kr

Aktuella hotellerbjudanden - Havanna

 • Memories Miramar Habana
  Från815krPer natt

  Memories Miramar Habanastars

  Miramar, Havanna , Av 5ta entre 72 y 76 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1399 recensioner från resenärerBaserat på 1399 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Miramar. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Våra resenärer har 12. 8 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 4. 0 kilometer till hamnen. De 427 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Memories Miramar Habana är från år 2001. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Alla badrum på Memories Miramar Habana är handikappanpassadeDe som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Alla som valt detta boende kan med fördel dra nytta av det stora hälso-och välbefinnandeutbudet. På Memories Miramar Habana kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Melia Habana
  Från1.100krPer natt

  Melia Habanastars

  Miramar, Havanna , Avenida 3ra - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3882 recensioner från resenärerBaserat på 3882 recensioner från resenärer

  Detta hotell är beläget i hjärtat av Miramar, på Quinta Avenida bara 100 meter från en rad shopping-och nöjesställen. Bara en kort promenad bort kan gästerna hitta fina sevärdheter som Gamla stan, Plaza de la Revolución och Palacio de Convenciones ExpoCuba. Det historiska centrumet kan nås på tio minuter och den internationella flygplatsen ligger bara 15 minuter bort. Denna luftkonditionerade anläggningen erbjuder en säkerhetsbox, en valutaväxlingsdisk och ett kafé, samt fem restauranger. De luftkonditionerade rummen har ett eget badrum med hårtork, en telefon och satellit-tv. Ytterligare faciliteter inkluderar en internetanslutning, en minibar och ett värdeskåp. Fritidsaktiviteterna inkluderar tre utomhuspooler med barnpool, en jacuzzi och en bastu. En mängd med läckra rätter kan väljas på restaurangerna Miramar, La Scala och Cojamar.

  Se mer
 • NH Collection Victoria La Habana
  Från1.214krPer natt

  NH Collection Victoria La Habanastars

  Havanna, Havanna , Calle 19 y m. la habana - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 287 recensioner från resenärerBaserat på 287 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Havana. Våra kunder har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 31 rum. Detta boende genomgick en renovering 2015. NH Collection Victoria La Habana har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen på NH Collection Victoria La Habana håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta hotell tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. På NH Collection Victoria La Habana kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Från836krPer natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havanna, Havanna , Calle perseverancia 156 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 79 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 153 recensioner från resenärerBaserat på 153 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Havana. Från denna egendom som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 1. 2 kilometer till hamnen. Denna anläggning har 18 rum. Detta hotell totalrenoverades 2016. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är tillåtna på detta boende. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Starfish Montehabana
  Från611krPer natt

  Starfish Montehabanastars

  Miramar, Havanna , Calle 70 entre 5ta a y 7ma ave. - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 196 recensioner från resenärerBaserat på 196 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Miramar. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 164 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Starfish Montehabana. Starfish Montehabana byggdes 2004. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Dygnet-runt-servicen på Starfish Montehabana bidrar till gästernas trivsel. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Det finns parkeringsplatser. På Starfish Montehabana kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apto. La Luz de Compostela
  Från470krPer natt

  Apto. La Luz de Compostelastars

  Havanna, Havanna , Compostela building 306 - apto.4, old havana - Karta
   

  Denna bekväma lägenhet finns i Havana. Från detta boende som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna lägenhet ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelsert. Denna egendom ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 600 meter. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Apto. La Luz de Compostela tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. På Apto. La Luz de Compostela kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aptos. La Luz de ObraPia Superior
  Från522krPer natt

  Aptos. La Luz de ObraPia Superiorstars

  Havanna, Havanna , Obrapia building 401 apartment 4 b old havana - Karta
   

  Detta bekväma hotell är beläget i Havana. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Denna egendom ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 600 meter. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 2 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2017. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Niurka Apartment
  Från470krPer natt

  Niurka Apartmentstars

  Havanna, Havanna , Concordia st., 255 e/ perseverancia & campanario - Karta
   

  Detta charmiga hotell finns i Havana. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här hotellet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 1000 meter till hamnen. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Niurka Apartment som har totalt 1 rum. Niurka Apartment genomgick en totalrenovering 2015. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Niurka Apartment kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Havana Family Rooms
  Från522krPer natt

  Havana Family Roomsstars

  Havanna, Havanna , Compostela, 120 #empedrado & tejadillo - Karta
   

  Detta bekväma hotell återfinns i Havana. Från detta boende som ligger inbäddat 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra besökare har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 16 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Trots att detta boende byggdes 1900 har det genomgått en renovering 2017. För gästernas bekvämlighet finns tillgång till fast internet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Havana Family Rooms tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Havana Family Rooms erbjuder transfer till flygplatsen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Havana Beautiful Rooms
  Från522krPer natt

  Havana Beautiful Roomsstars

  Havanna, Havanna , Crespo,111 e/trocadero & colón - Karta
   

  Detta gulliga hotell är beläget i Havana. Från detta boende som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 30 ombonade rum. Trots att detta boende byggdes 1900 har det genomgått en renovering 2017. För gästernas bekvämlighet finns tillgång till fast internet. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Havana Beautiful Rooms tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  60  Hotell - Havanna
Sida  1  av  6
 

Beskrivning av destination

  La Habana/Havanna eller La Villa de San Cristóbal de La Habana (dess fullständiga namn), är huvudstaden i republiken Kuba. Om det du letar efter är den verkliga karibiska atmosfären är Havanna, som är känt i hela världen för sin musik, sin mat och sitt folk, den idealiska platsen. Arkitekturen är i kolonialstil och till de viktigaste stadsdelarna hör La Habana Vieja, Vedado och Miramar. Stränderna i öster är mycket kända för sin skönhet och där kan man utöva sportdykning förutom många andra fritidssysselsättningar. Kvällarna i Havanna är en unik erfarenhet med många olika rytmer, som går från salsa till jazz, restauranger med typiska rätter från trakten och diskotek där man kan tillbringa en trevlig kväll: det är bara några av de saker man kan göra i staden. Hela den karibiska atmosfären samlad i en enda stad, ett underbart folks konst och kultur, det är Havanna i ett nötskal. Du måste besöka det!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Havanna

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner