Hotell i Habana Vieja

Se på kartan
 • Iberostar Parque Central
  Från2.201krPer natt

  Iberostar Parque Centralstars

  Habana Vieja, Havanna , Neptuno prado y zulueta - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8260 recensioner från resenärerBaserat på 8260 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i La Habana Vieja. Iberostar Parque Central har totalt 427 rum. Iberostar Parque Central totalrenoverades 2017. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. När det handlar om att koppla av, kan alla gäster som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Från702krPer natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Habana Vieja, Havanna , Ignacio agramante 267 - Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1571 recensioner från resenärerBaserat på 1571 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i La Habana Vieja. Totalt 188 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 1991. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av internetanslutningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Gran Caribe Hotel Plaza tillhandahåller inga babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana
  Från3.630krPer natt

  Gran Hotel Manzana Kempinski La Habanastars

  Habana Vieja, Havanna , Calle san rafael e/ zulueta y monserrate n/a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 555 recensioner från resenärerBaserat på 555 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i La Habana Vieja. Från denna anläggning som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Denna egendom ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 2. 4 kilometer till flygplatsen. Totalt 246 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning som byggdes 1894 totalrenoverades 2017. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Detta handikappanpassade hotell har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Gäster som bor på detta hotell kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla som valt detta boende ny energi inför dagen. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Sevilla
  Från1.268krPer natt

  Hotel Sevillastars

  Habana Vieja, Havanna , Calle trocadero 55 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4346 recensioner från resenärerBaserat på 4346 recensioner från resenärer

  Detta hotell är beläget i hjärtat av det historiska kvarteret i Havanna. Med det idealiska klimatet, havsluften och den varma temperaturen, ligger hotellet på en helt underbar plats. Bara några steg från hotellet kan gästerna hitta kulturcentrum och museer där man kan upptäcka mer om det dynamiska livet av de infödda invånarna på ön. Genom hotellets moriska arkitektur kan besökare föreställa sig och gå tillbaka till charmen i förra sekelskiftet, samt njuta av gästfrihet och bekväma omgivningar. Fasaderna på stadshotellet upplyses i kvällssolen och blir till skuggor i nyanser av mjuka färger. Byggnaden omfattar totalt 178 rum fördelade på nio våningar. Besökare som vill uppskatta den vackra utsikten över hustaken i Havanna behöver bara äta middag på hotellets Panorama-restaurang och på så vis avsluta dagen på ett hisnande sätt.

  Se mer
 • Armadores de Santander Boutique
  Från1.598krPer natt

  Armadores de Santander Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle luz esquina a san pedro 4 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 398 recensioner från resenärerBaserat på 398 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i La Habana Vieja. De 32 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende som byggdes 1897 totalrenoverades 2014. Armadores de Santander Boutique tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Armadores de Santander Boutique är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Armadores de Santander Boutique. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla som valt detta boende ny energi inför dagen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Casa Colonial Carmen
  Från419krPer natt

  Casa Colonial Carmenstars

  Habana Vieja, Havanna , Crespo 111 altos % trocadero y colon 111 - Karta
   

  Detta mysiga Guest House är lokaliserat i La Habana Vieja. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Casa Colonial Carmen som har totalt 7 rum. Wifi-anslutning finns i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser.

  Se mer
 • Hotel Caribbean
  Från574krPer natt

  Hotel Caribbeanstars

  Habana Vieja, Havanna , Prado 164 - Karta
  2,4/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 212 recensioner från resenärerBaserat på 212 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i La Habana Vieja. Våra kunder har 16. 7 kilometer till flygplatsen. Totalt 38 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hotel Caribbean. Det här hotellet byggdes 1953. För gästernas bekvämlighet har detta boende internet. Receptionen på Hotel Caribbean har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel Caribbean. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Florida Boutique
  Från1.378krPer natt

  Florida Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle obispo esquina a cuba - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 821 recensioner från resenärerBaserat på 821 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i La Habana Vieja. Detta boende kan erbjuda totalt 25 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2014. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen dygnet runt. Florida Boutique tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Florida Boutique är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan vilja använda anläggningens garage. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Florida Boutique har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Boutique la Posada De Chacón
  Från727krPer natt

  Hotel Boutique la Posada De Chacónstars

  Habana Vieja, Havanna , Chacón no 206 entre aguacate y compostela 206 - Karta
   

  Detta charmiga hotell finns i La Habana Vieja. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta hotell. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Hotel Boutique la Posada De Chacón har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Hotel Boutique la Posada De Chacón erbjuder transfer till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hostal Casa del Prado 66
  Från479krPer natt

  Hostal Casa del Prado 66stars

  Habana Vieja, Havanna , Prado e/ genio y consulado 66 - Karta
   

  Detta enkla vandrarhem ligger i La Habana Vieja. De som bor på denna anläggning, som har totalt 2 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Receptionen på Hostal Casa del Prado 66 har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Hostal Casa del Prado 66. Hostal Casa del Prado 66 är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  35  Hotell - Habana Vieja
Sida  1  av  4
 

De populäraste hotellen - Habana Vieja

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner