Hotell i Havanna

Se på kartan
 • Capri
  Från1.132krPer natt

  Capristars

  Havanna, Havanna , Calle 21, entre n y o, vedado - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2483 recensioner från resenärerBaserat på 2483 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Havana. Från denna egendom som ligger 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Denna egendom ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 8. 0 kilometer till hamnen. Capri har totalt 220 rum. Senast detta boende renoverades var 2014. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna på Capri. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Capri är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Kunderna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. På detta hotell med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Collection Victoria La Habana
  Från1.179krPer natt

  NH Collection Victoria La Habanastars

  Havanna, Havanna , Calle 19 y m. la habana - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 287 recensioner från resenärerBaserat på 287 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Havana. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 31 ombonade rum. Detta hotell snyggades upp 2015. De som bor på detta boende kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på NH Collection Victoria La Habana har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. NH Collection Victoria La Habana tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på NH Collection Victoria La Habana. Det finns parkeringsplatser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Club Acuario
  Från718krPer natt

  Club Acuariostars

  Havanna, Havanna , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 392 recensioner från resenärerBaserat på 392 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Havana. Våra kunder har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Club Acuario är 416. Denna anläggning genomgick en renovering 2007. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Gästerna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. Alla gäster som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Bella Habana
  Från287krPer natt

  Bella Habanastars

  Havanna, Havanna , Conill e/ marino y boyeros, nuevo vedado - Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 85 recensioner från resenärerBaserat på 85 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Havana. Detta boende innefattar 84 trivsamma rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • Mariposa
  Från598krPer natt

  Mariposastars

  Havanna, Havanna , Autopista novia del mediodia km 6.5 arroyo arenas - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 39 recensioner från resenärerBaserat på 39 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är beläget i Havana. 53 välkomnande rum finns på anläggningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Havana Family Rooms
  Från598krPer natt

  Havana Family Roomsstars

  Havanna, Havanna , Compostela, 120 #empedrado & tejadillo 120 - Karta
   

  Detta bekväma hotell återfinns i Havana. Från detta boende som ligger inbäddat 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra besökare har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 16 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Trots att detta boende byggdes 1900 har det genomgått en renovering 2017. För gästernas bekvämlighet finns tillgång till fast internet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Havana Family Rooms tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Havana Family Rooms erbjuder transfer till flygplatsen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Iberostar Grand Packard
  Från2.488krPer natt

  Iberostar Grand Packardstars

  Havanna, Havanna , Prado 51 entre cárcel y genios 154 - Karta
   

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Havana. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 900 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 1. 6 kilometer till hamnen. 321 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning genomgick en renovering 2018. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Iberostar Grand Packard tillhandahåller babysängar på begäran. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Iberostar Grand Packard. Iberostar Grand Packard tillhandahåller parkering och garage. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta boende en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Gästerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Från787krPer natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havanna, Havanna , Calle perseverancia 156 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 79 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 153 recensioner från resenärerBaserat på 153 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Havana. Från denna anläggning som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta hotell. Våra gäster har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 1. 2 kilometer till hamnen. Detta boende kan erbjuda totalt 18 rum. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia totalrenoverades 2016. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hostal de Italy
  Från419krPer natt

  Hostal de Italystars

  Havanna, Havanna , Concordia 462 entre belascoaín y escobar 462 - Karta
   

  Detta charmiga vandrarhem beläget i Havana. Från detta vandrarhem som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Med sina totalt 6 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Denna anläggning byggdes 1900 och totalrenoverades 2017. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Hostal de Italy. Husdjur är tillåtna på detta boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. På Hostal de Italy kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casa Económica Centro Habana
  Från658krPer natt

  Casa Económica Centro Habanastars

  Havanna, Havanna , Calle 19 entre g y f plaza la revolucion 407 407 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1 recensioner från resenärerBaserat på 1 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Havana. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta hotell. Receptionen på detta hotell har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  37  Hotell - Havanna
Sida  1  av  4
 

De populäraste hotellen - Havanna

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner