Hotell i Miramar

Se på kartan
 • Comodoro
  Från816krPer natt

  Comodorostars

  Miramar, Havanna , Av. 3ra y calle 84 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 737 recensioner från resenärerBaserat på 737 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i bostadsområdet Miramar. Det är nära till Palacio de Convenciones och bara några minuter från gamla stan. Den internationella flygplatsen José Marti ligger 15 km från fastigheten. Detta historiska hotell totalrenoverades år 2006, den har en trädgård och en terrass. Den består av två byggnader med totalt 460 rum varav 18 är lägenheter och 318 är bungalows. Detta luftkonditionerade hotell erbjuder ett brett utbud av faciliteter till exempel en restaurang, ett internetkafé och en frisörsalong. Ytterligare faciliteter inkluderar konferensfaciliteter, tvätt- och rumservice. Rummen är fullt utrustade, som standard med balkong eller terrass. 58 av boendeenheter har havsutsikt och 58 har utsikt över trädgården. Fritidsaktiviteter inkluderar ett varierat poolområde, ett hälso-och fitnesskomplex och en tennisbana.

  Se mer
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Från371krPer natt

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havanna , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Karta
  2,2/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 517 recensioner från resenärerBaserat på 517 recensioner från resenärer

  Det är en storslagen byggnad som erbjuder en pittoresk utsikt över både Havanna och den karibiska kusten. Hotellet erbjuder sina gäster enkel tillgång till stranden, som ligger bara några meter från lobbyn, medan en promenad i omgivningarna tar en sedan runt flera restauranger, som erbjuder typiska lokala rätter och små butiker med sina handgjorda produkter. För alla som vill informera sig om det kalla kriget, ligger Museo del Ministerio del Interior inom gångavstånd. Lite längre väster om hotellet, efter den trädkantade Fifth Avenue ligger det område där några av Havannas mest lyxiga restauranger och hotell finns. Hotellet erbjuder alla de vanliga faciliteterna - en swimmingpool, en restaurang som serverar internationella rätter, en sportbar med biljardbord, plus några trevliga tillägg såsom kvälls cabaret.

  Se mer
 • Be Live Havana City Copacabana
  Från646krPer natt

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havanna , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 794 recensioner från resenärerBaserat på 794 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Miramar. Våra besökare har 26. 1 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 168. Be Live Havana City Copacabana genomgick en renovering 1992. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Be Live Havana City Copacabana. Be Live Havana City Copacabana är inte någon husdjursvänlig anläggning. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta hotell . För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • H10 Habana Panorama
  Från1.216krPer natt

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havanna , Avenida 3a y calle 70, miramar - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1868 recensioner från resenärerBaserat på 1868 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Miramar. Våra kunder har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 317 rum. H10 Habana Panorama är från år 2002. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. H10 Habana Panorama tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Chateau Miramar by Be Live
  Från760krPer natt

  Chateau Miramar by Be Livestars

  Miramar, Havanna , Ave. 1ra e/60 y 70 playa - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 199 recensioner från resenärerBaserat på 199 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Miramar. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 50 rum. Chateau Miramar by Be Live genomgick en totalrenovering 2003. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Chateau Miramar by Be Live har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Husdjur är inte tillåtna på Chateau Miramar by Be Live. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casa Confort Miramar
  Från1.839krPer natt

  Casa Confort Miramarstars

  Miramar, Havanna , Calle 19 entre g y f plaza la revolucion 407 407 - Karta
   

  Denna enkla semesterbostad eller villa, som återfinns i Miramar, är endast för vuxna. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 10 rum. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Casa Confort Miramar. Casa Confort Miramar är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen.

  Se mer
 • Hotel E Mirazul
  Från974krPer natt

  Hotel E Mirazulstars

  Miramar, Havanna , 5ta avenida no. 3603 entre 36 y 38 - Karta
   

  Detta gulliga hotell finns i Miramar. Hotel E Mirazul garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 8 rum. Hotel E Mirazul byggdes 2017. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hotel E Mirazul. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Miramar

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här