Hotell i Vedado

Se på kartan
 • Nacional de Cuba
  Från1.292krPer natt

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havanna , Calle o esq. 21, vedado - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 84 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6904 recensioner från resenärerBaserat på 6904 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger på några meter från närmaste strand, i centrum av Havanna. Det är ca 7 km till Plaza de la Revolución, medan den gamla stadsdelen och kongresscentret ligger ca 8 km från hotellet. Alla stora turistattraktioner är lätta att nå. Som ett erkännande av dess historiska och ärvda värderingar, förklarades det som ett nationalmonument i Republiken Kuba år 1998. Faciliteter som erbjuds inkluderar säkerhetsbox, en valutaväxlingskassa och tillgång till internet. Dessutom finns rum- och tvättservice, samt konferensmöjligheter. Alla de luftkonditionerade rummen har utsikt över havet eller trädgården. Samtliga rum är fullt utrustade som standard med en satellit-tv, en minibar och ett värdeskåp. Fritidsutbudet inkluderar en swimmingpool, en bastu och massage.

  Se mer
 • Tryp Habana Libre
  Från1.292krPer natt

  Tryp Habana Librestars

  Vedado, Havanna , Calle l entre 23 y 25 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4896 recensioner från resenärerBaserat på 4896 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Vedado. Våra kunder har 15. 8 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 572 rum. Tryp Habana Libre byggdes 1958. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. På Tryp Habana Libre kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Tulipan
  Från287krPer natt

  Tulipanstars

  Vedado, Havanna , Calle factor e/ tulipán y lombillo, nuevo vedado - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 93 recensioner från resenärerBaserat på 93 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Vedado. Denna anläggning har totalt 326 rum. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Iberostar Riviera
  Från1.555krPer natt

  Iberostar Rivierastars

  Vedado, Havanna , Paseo y malecón, vedado 1 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1381 recensioner från resenärerBaserat på 1381 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger direkt vid Karibiska havet i hjärtat av Havanna i Vedado distriktet i staden. Havannas internationella flygplats ligger ca 25 km från hotellet. Hotellet har sett mer än 40 års historia, det byggdes och inredda på 50-talet. Denna fastighet består av totalt 352 rum på 20 våningar. Faciliteterna inkluderar en hall, en växlingsdisk och läkarhjälp. Dessutom erbjuds gästerna en turistbyrå, ett urval av butiker samt rum- och tvättservice. Ett brett utbud av matställen och barer finns också. Alla rum har en unik utsikt och är fullt utrustade, som standard. Luftkonditioneringen styrs centralt. Fritidsaktiviteterna inkluderar en pool, ett gym och massageservice.

  Se mer
 • Melia Cohiba
  Från1.747krPer natt

  Melia Cohibastars

  Vedado, Havanna , Avda paseo,entre 1 y 3 vedado - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4142 recensioner från resenärerBaserat på 4142 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Vedado. Från det här hotellet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum är 462. Melia Cohiba är från år 1995. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta boende tillåter inte husdjur. Gästerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på denna anläggning. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv.

  Se mer
 • Hostal Casa Elsita
  Från538krPer natt

  Hostal Casa Elsitastars

  Vedado, Havanna , Calle 25 st., 220 between n & o - apto 2 (vedado) 220 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 10 recensioner från resenärerBaserat på 10 recensioner från resenärer

  Denna mysiga semesterbostad eller villa ligger i Vedado. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boende. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra resenärer har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 4. 0 kilometer till hamnen. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 4 rum. Denna anläggning snyggades upp 2011. Receptionen på Hostal Casa Elsita håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Hostal Casa Elsita. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Hostal Casa Elsita erbjuder transfer till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • ROC Presidente
  Från909krPer natt

  ROC Presidentestars

  Vedado, Havanna , C/ calzada esq. av. de los presidentes plz. rev. 110 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 43 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1406 recensioner från resenärerBaserat på 1406 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i El Vedado, i centrala Havanna på Avenida de los Presidentes. Hotellet ligger 200 meter från den berömda piren i Havanna (el Malecón) och gränsar till Cancillería Cubana (UD) och Casa de Las Américas. Länkar till allmänna kommunikationer, shoppinggator, restauranger, barer och nattklubbar finns i den omedelbara närheten. Den gamla staden, La Habana Vieja, ligger 3 km från hotellet, medan den internationella flygplatsen José Martí ligger bara 20 minuter bort med bil och Playa del Este är 10 minuter bort. Stadens hotell svingar upp i himlen med 10 historiska golv. Hotellet ligger i en imponerande byggnad, som byggdes mellan 1925 och 1927, och var den första skyskrapan i Havanna. Hotellet vårdar sin moderna historia och har valkomnat framstående personligheter från politiska kretsar, näringsliv och kultur.

  Se mer
 • Casa Confort Centro Habana
  Från1.635krPer natt

  Casa Confort Centro Habanastars

  Vedado, Havanna , Calle 19 entre g y f, naºmero 407 407 407 - Karta
   

  Denna mysiga semesterbostad eller villa för adults-only är lokaliserad i Vedado. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på Casa Confort Centro Habana. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Hotel Paseo Habana
  Från670krPer natt

  Hotel Paseo Habanastars

  Vedado, Havanna , Calle 17, esq. a a, vedado 664 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 286 recensioner från resenärerBaserat på 286 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Vedado. Totalt 30 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hotel Paseo Habana. Hotel Paseo Habana genomgick en renovering 2010. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker.

  Se mer
 • Bruzon
  Från479krPer natt

  Bruzonstars

  Vedado, Havanna , Calle bruzón, plaza de la revolución 217 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 17 recensioner från resenärerBaserat på 17 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Vedado. Denna anläggning har 50 rum. Receptionen på Bruzon håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  17  Hotell - Vedado
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Vedado

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Tulipan
  Tulipan
  2,7/5
  Kundomdömenav  11 Åsikter

  Personalen försökte göra så gott dom kunde.Cheferna var väldigt trevliga- Trevligt cafe med gott kaffe.

  Anonym
  Hotelopias kund, 15/03/2017

  Från288krSe mer

 • ROC Presidente
  ROC Presidente
  3,6/5
  Kundomdömenav  43 Åsikter

  Stora sköna sängar. Trevlig atmosfär.

  Anonym
  Hotelopias kund, 05/05/2017

  Från910krSe mer