Hotell i Vedado

Se på kartan
 • Nacional de Cuba
  Från1.655krPer natt

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havanna , Calle o esq. 21, vedado - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 84 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6743 recensioner från resenärerBaserat på 6743 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger på några meter från närmaste strand, i centrum av Havanna. Det är ca 7 km till Plaza de la Revolución, medan den gamla stadsdelen och kongresscentret ligger ca 8 km från hotellet. Alla stora turistattraktioner är lätta att nå. Som ett erkännande av dess historiska och ärvda värderingar, förklarades det som ett nationalmonument i Republiken Kuba år 1998. Faciliteter som erbjuds inkluderar säkerhetsbox, en valutaväxlingskassa och tillgång till internet. Dessutom finns rum- och tvättservice, samt konferensmöjligheter. Alla de luftkonditionerade rummen har utsikt över havet eller trädgården. Samtliga rum är fullt utrustade som standard med en satellit-tv, en minibar och ett värdeskåp. Fritidsutbudet inkluderar en swimmingpool, en bastu och massage.

  Se mer
 • Iberostar Riviera
  Från1.675krPer natt

  Iberostar Rivierastars

  Vedado, Havanna , Paseo y malecón, vedado 1 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1326 recensioner från resenärerBaserat på 1326 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger direkt vid Karibiska havet i hjärtat av Havanna i Vedado distriktet i staden. Havannas internationella flygplats ligger ca 25 km från hotellet. Hotellet har sett mer än 40 års historia, det byggdes och inredda på 50-talet. Denna fastighet består av totalt 352 rum på 20 våningar. Faciliteterna inkluderar en hall, en växlingsdisk och läkarhjälp. Dessutom erbjuds gästerna en turistbyrå, ett urval av butiker samt rum- och tvättservice. Ett brett utbud av matställen och barer finns också. Alla rum har en unik utsikt och är fullt utrustade, som standard. Luftkonditioneringen styrs centralt. Fritidsaktiviteterna inkluderar en pool, ett gym och massageservice.

  Se mer
 • Hostal Casa Elsita
  Från777krPer natt

  Hostal Casa Elsitastars

  Vedado, Havanna , Calle 25 st., 220 between n & o - apto 2 (vedado) 220 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 10 recensioner från resenärerBaserat på 10 recensioner från resenärer

  Denna mysiga semesterbostad eller villa är lokaliserad i Vedado. Från den här semesterbostaden eller villan, som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum, har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra resenärer har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 4. 0 kilometer till hamnen. Med sina totalt 4 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Boendet totalrenoverades 2011. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • ROC Presidente
  Från1.363krPer natt

  ROC Presidentestars

  Vedado, Havanna , C/ calzada esq. av. de los presidentes plz. rev. 110 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 43 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1339 recensioner från resenärerBaserat på 1339 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i El Vedado, i centrala Havanna på Avenida de los Presidentes. Hotellet ligger 200 meter från den berömda piren i Havanna (el Malecón) och gränsar till Cancillería Cubana (UD) och Casa de Las Américas. Länkar till allmänna kommunikationer, shoppinggator, restauranger, barer och nattklubbar finns i den omedelbara närheten. Den gamla staden, La Habana Vieja, ligger 3 km från hotellet, medan den internationella flygplatsen José Martí ligger bara 20 minuter bort med bil och Playa del Este är 10 minuter bort. Stadens hotell svingar upp i himlen med 10 historiska golv. Hotellet ligger i en imponerande byggnad, som byggdes mellan 1925 och 1927, och var den första skyskrapan i Havanna. Hotellet vårdar sin moderna historia och har valkomnat framstående personligheter från politiska kretsar, näringsliv och kultur.

  Se mer
 • Hotel Paseo Habana
  Från797krPer natt

  Hotel Paseo Habanastars

  Vedado, Havanna , Calle 17, esq. a a, vedado 664 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 284 recensioner från resenärerBaserat på 284 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Vedado. Det totala antalet rum är 30. Detta hotell totalrenoverades 2010. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel Paseo Habana. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen.

  Se mer
 • Casa Confort Centro Habana
  Från1.737krPer natt

  Casa Confort Centro Habanastars

  Vedado, Havanna , Calle 19 entre g y f, naºmero 407 407 407 - Karta
   

  Denna mysiga semesterbostad eller villa för adults-only är lokaliserad i Vedado. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på detta boende. Gäster som bor på Casa Confort Centro Habana kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen.

  Se mer
 • Tulipan
  Från697krPer natt

  Tulipanstars

  Vedado, Havanna , Calle factor e/ tulipán y lombillo, nuevo vedado - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 92 recensioner från resenärerBaserat på 92 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Vedado. Det totala antalet rum på Tulipan är 326. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Tulipan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Restaurangen inbjuder alla som valt detta boende till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bruzon
  Från521krPer natt

  Bruzonstars

  Vedado, Havanna , Calle bruzón, plaza de la revolución 217 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 16 recensioner från resenärerBaserat på 16 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Vedado. De 50 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Receptionen på Bruzon håller öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Casa Confort Vedado
  Från928krPer natt

  Casa Confort Vedadostars

  Vedado, Havanna , Calle 19 entre g y f, naºmero 407 407 407 - Karta
   

  Där den är belägen i Vedado är denna anspråkslösa semesterbostad eller villa endast avsedd för vuxna. Casa Confort Vedado garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 10 rum. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på Casa Confort Vedado. Casa Confort Vedado är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen.

  Se mer
 • Casa Económica Vedado
  Från742krPer natt

  Casa Económica Vedadostars

  Vedado, Havanna , Calle 19 entre g y f, naºmero 407 407 407 - Karta
   

  Denna anspråkslösa semesterbostad eller villa är endast för vuxna och ligger i Vedado. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Receptionen på Casa Económica Vedado har inte öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  13  Hotell - Vedado
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Vedado

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • ROC Presidente
  ROC Presidente
  3,6/5
  Kundomdömenav  43 Åsikter

  Stora sköna sängar. Trevlig atmosfär.

  Anonym
  Hotelopias kund, 05/05/2017

  Från1.364krSe mer

 • Tulipan
  Tulipan
  2,7/5
  Kundomdömenav  11 Åsikter

  Personalen försökte göra så gott dom kunde.Cheferna var väldigt trevliga- Trevligt cafe med gott kaffe.

  Anonym
  Hotelopias kund, 15/03/2017

  Från698krSe mer