3-stjärniga hotell i Havanna

Se på kartan
3-stjärniga hotell i Havanna

3-stjärniga hotell i HavannaFrån  372kr

3-stjärniga hotell Recommenderade i Havanna

 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Från371krPer natt

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havanna , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Karta
  2,2/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 517 recensioner från resenärerBaserat på 517 recensioner från resenärer

  Det är en storslagen byggnad som erbjuder en pittoresk utsikt över både Havanna och den karibiska kusten. Hotellet erbjuder sina gäster enkel tillgång till stranden, som ligger bara några meter från lobbyn, medan en promenad i omgivningarna tar en sedan runt flera restauranger, som erbjuder typiska lokala rätter och små butiker med sina handgjorda produkter. För alla som vill informera sig om det kalla kriget, ligger Museo del Ministerio del Interior inom gångavstånd. Lite längre väster om hotellet, efter den trädkantade Fifth Avenue ligger det område där några av Havannas mest lyxiga restauranger och hotell finns. Hotellet erbjuder alla de vanliga faciliteterna - en swimmingpool, en restaurang som serverar internationella rätter, en sportbar med biljardbord, plus några trevliga tillägg såsom kvälls cabaret.

  Se mer
 • Club Acuario
  Från752krPer natt

  Club Acuariostars

  Havanna, Havanna , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 393 recensioner från resenärerBaserat på 393 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Havana är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Våra kunder har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 416 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2007. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Club Acuario bidrar till gästernas trivsel. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Detta boende tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Club Acuario. Gäster som bor på Club Acuario kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • MarAzul Hotel
  Från755krPer natt

  MarAzul Hotelstars

  Playas del Este, Havanna , Banderas y las terrazas - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 710 recensioner från resenärerBaserat på 710 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell för adults-only är lokaliserat i Playas del Este. Detta boende har 188 rum. Denna anläggning byggdes 1976. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga MarAzul Hotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta hotell tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Be Live Havana City Copacabana
  Från646krPer natt

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havanna , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 794 recensioner från resenärerBaserat på 794 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Miramar. Våra besökare har 26. 1 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 168. Be Live Havana City Copacabana genomgick en renovering 1992. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Be Live Havana City Copacabana. Be Live Havana City Copacabana är inte någon husdjursvänlig anläggning. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta hotell . För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Del Tejadillo Boutique
  Från1.633krPer natt

  Del Tejadillo Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle tejadillo esquina a san ignacio habana vieja 12 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 339 recensioner från resenärerBaserat på 339 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i La Habana Vieja. Våra gäster hittar närmaste golfbana 150 meter från denna anläggning. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra kunder har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 32 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 1999. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Del Tejadillo Boutique. De som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. På Del Tejadillo Boutique kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Beltran de Santa Cruz Boutique
  Från1.732krPer natt

  Beltran de Santa Cruz Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle san ignacio entre muralla y sol 411 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 144 recensioner från resenärerBaserat på 144 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i La Habana Vieja. Våra kunder hittar närmaste golfbana 150 meter från denna anläggning. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från detta boende är det 15 meter till närmaste strand. Med sina totalt 11 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Senast detta boende renoverades var 2002. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Beltran de Santa Cruz Boutique kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casa Económica Centro Habana
  Från680krPer natt

  Casa Económica Centro Habanastars

  Havanna, Havanna , Calle 19 entre g y f plaza la revolucion 407 407 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1 recensioner från resenärerBaserat på 1 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Havana. Casa Económica Centro Habana garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 10 rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser. Casa Económica Centro Habana erbjuder transfer till flygplatsen.

  Se mer
 • Deauville
  Från752krPer natt

  Deauvillestars

  Havanna, Havanna , Galiano e/ malecon y san lazaro - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 76 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 994 recensioner från resenärerBaserat på 994 recensioner från resenärer

  Den välkomnande hotell BelleVue Deauville har ett utmärkt läge i Havanna, huvudstaden i Kuba, direkt på den världsberömda strandpromenad som kallas "Malecón". Här finns en restaurang, en lobbybar, en nattklubb och en takterrass med pool med fantastisk utsikt över staden. Den livliga centrum med många affärer, barer, restauranger och nattliv arenor kan nås på bara 5 minuter. Flygplatsen ligger ca 15 km bort.

  Se mer
 • Casa Económica Habana Vieja
  Från687krPer natt

  Casa Económica Habana Viejastars

  Habana Vieja, Havanna , Calle 19 entre g y f, naºmero 407 407 407 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 24 recensioner från resenärerBaserat på 24 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell som återfinns i La Habana Vieja, är endast för vuxna. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Receptionen på Casa Económica Habana Vieja håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen.

  Se mer
 • Villa Tropico Jibacoa
  Från892krPer natt

  Villa Tropico Jibacoastars

  Jibacoa, Havanna , Via blanca km 60, playa jibacoa - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1289 recensioner från resenärerBaserat på 1289 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Jibacoa. 110 välkomnande rum finns på anläggningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Villa Tropico Jibacoa. Detta boende tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. På Villa Tropico Jibacoa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  30  Hotell - Havanna
Sida  1  av  3
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här