3-stjärniga hotell i Havanna

Se på kartan
3-stjärniga hotell i Havanna

3-stjärniga hotell i HavannaFrån  287kr

3-stjärniga hotell Recommenderade i Havanna

 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Från286krPer natt

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havanna , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Karta
  2,2/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 529 recensioner från resenärerBaserat på 529 recensioner från resenärer

  Det är en storslagen byggnad som erbjuder en pittoresk utsikt över både Havanna och den karibiska kusten. Hotellet erbjuder sina gäster enkel tillgång till stranden, som ligger bara några meter från lobbyn, medan en promenad i omgivningarna tar en sedan runt flera restauranger, som erbjuder typiska lokala rätter och små butiker med sina handgjorda produkter. För alla som vill informera sig om det kalla kriget, ligger Museo del Ministerio del Interior inom gångavstånd. Lite längre väster om hotellet, efter den trädkantade Fifth Avenue ligger det område där några av Havannas mest lyxiga restauranger och hotell finns. Hotellet erbjuder alla de vanliga faciliteterna - en swimmingpool, en restaurang som serverar internationella rätter, en sportbar med biljardbord, plus några trevliga tillägg såsom kvälls cabaret.

  Se mer
 • Tulipan
  Från287krPer natt

  Tulipanstars

  Vedado, Havanna , Calle factor e/ tulipán y lombillo, nuevo vedado - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 93 recensioner från resenärerBaserat på 93 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Vedado. Denna anläggning har totalt 326 rum. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Club Acuario
  Från717krPer natt

  Club Acuariostars

  Havanna, Havanna , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 392 recensioner från resenärerBaserat på 392 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Havana. Våra kunder har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Club Acuario är 416. Denna anläggning genomgick en renovering 2007. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Gästerna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. Alla gäster som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Bella Habana
  Från287krPer natt

  Bella Habanastars

  Havanna, Havanna , Conill e/ marino y boyeros, nuevo vedado - Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 85 recensioner från resenärerBaserat på 85 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Havana. Detta boende innefattar 84 trivsamma rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • MarAzul Hotel
  Från717krPer natt

  MarAzul Hotelstars

  Playas del Este, Havanna , Banderas y las terrazas - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 718 recensioner från resenärerBaserat på 718 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Playas del Este är detta bekväma hotell endast avsett för vuxna. Det totala antalet rum är 188. MarAzul Hotel är från år 1976. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Havana Family Rooms
  Från598krPer natt

  Havana Family Roomsstars

  Havanna, Havanna , Compostela, 120 #empedrado & tejadillo 120 - Karta
   

  Detta bekväma hotell återfinns i Havana. Från detta boende som ligger inbäddat 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra besökare har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 16 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Trots att detta boende byggdes 1900 har det genomgått en renovering 2017. För gästernas bekvämlighet finns tillgång till fast internet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Havana Family Rooms tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Havana Family Rooms erbjuder transfer till flygplatsen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hostal de Italy
  Från418krPer natt

  Hostal de Italystars

  Havanna, Havanna , Concordia 462 entre belascoaín y escobar 462 - Karta
   

  Detta charmiga vandrarhem beläget i Havana. Från detta vandrarhem som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Med sina totalt 6 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Denna anläggning byggdes 1900 och totalrenoverades 2017. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Hostal de Italy. Husdjur är tillåtna på detta boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. På Hostal de Italy kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casa Económica Centro Habana
  Från657krPer natt

  Casa Económica Centro Habanastars

  Havanna, Havanna , Calle 19 entre g y f plaza la revolucion 407 407 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1 recensioner från resenärerBaserat på 1 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Havana. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta hotell. Receptionen på detta hotell har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Be Live Havana City Copacabana
  Från529krPer natt

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havanna , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 805 recensioner från resenärerBaserat på 805 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Miramar. Våra gäster har 26. 1 kilometer till flygplatsen. Totalt 168 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Be Live Havana City Copacabana. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 1992. Receptionen på Be Live Havana City Copacabana håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Be Live Havana City Copacabana. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. Be Live Havana City Copacabana kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Deauville
  Från541krPer natt

  Deauvillestars

  Havanna, Havanna , Galiano e/ malecon y san lazaro - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 76 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1013 recensioner från resenärerBaserat på 1013 recensioner från resenärer

  Den välkomnande hotell BelleVue Deauville har ett utmärkt läge i Havanna, huvudstaden i Kuba, direkt på den världsberömda strandpromenad som kallas "Malecón". Här finns en restaurang, en lobbybar, en nattklubb och en takterrass med pool med fantastisk utsikt över staden. Den livliga centrum med många affärer, barer, restauranger och nattliv arenor kan nås på bara 5 minuter. Flygplatsen ligger ca 15 km bort.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  46  Hotell - Havanna
Sida  1  av  5
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här