Charmiga hotell i Havanna

Se på kartan
Charmiga hotell i Havanna

Charmiga hotell i HavannaFrån  287kr

Charmiga hotell Recommenderade i Havanna

 • Capri
  Från1.131krPer natt

  Capristars

  Havanna, Havanna , Calle 21, entre n y o, vedado - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2483 recensioner från resenärerBaserat på 2483 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Havana. Från denna egendom som ligger 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Denna egendom ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 8. 0 kilometer till hamnen. Capri har totalt 220 rum. Senast detta boende renoverades var 2014. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna på Capri. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Capri är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Kunderna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. På detta hotell med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mariposa
  Från598krPer natt

  Mariposastars

  Havanna, Havanna , Autopista novia del mediodia km 6.5 arroyo arenas - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 39 recensioner från resenärerBaserat på 39 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är beläget i Havana. 53 välkomnande rum finns på anläggningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Hotel Sevilla
  Från1.267krPer natt

  Hotel Sevillastars

  Habana Vieja, Havanna , Calle trocadero 55 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4346 recensioner från resenärerBaserat på 4346 recensioner från resenärer

  Detta hotell är beläget i hjärtat av det historiska kvarteret i Havanna. Med det idealiska klimatet, havsluften och den varma temperaturen, ligger hotellet på en helt underbar plats. Bara några steg från hotellet kan gästerna hitta kulturcentrum och museer där man kan upptäcka mer om det dynamiska livet av de infödda invånarna på ön. Genom hotellets moriska arkitektur kan besökare föreställa sig och gå tillbaka till charmen i förra sekelskiftet, samt njuta av gästfrihet och bekväma omgivningar. Fasaderna på stadshotellet upplyses i kvällssolen och blir till skuggor i nyanser av mjuka färger. Byggnaden omfattar totalt 178 rum fördelade på nio våningar. Besökare som vill uppskatta den vackra utsikten över hustaken i Havanna behöver bara äta middag på hotellets Panorama-restaurang och på så vis avsluta dagen på ett hisnande sätt.

  Se mer
 • Florida Boutique
  Från1.377krPer natt

  Florida Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle obispo esquina a cuba - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 821 recensioner från resenärerBaserat på 821 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i La Habana Vieja. Detta boende kan erbjuda totalt 25 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2014. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen dygnet runt. Florida Boutique tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Florida Boutique är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan vilja använda anläggningens garage. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Florida Boutique har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Boutique la Posada De Chacón
  Från956krPer natt

  Hotel Boutique la Posada De Chacónstars

  Habana Vieja, Havanna , Chacón no 206 entre aguacate y compostela 206 - Karta
   

  Detta charmiga hotell finns i La Habana Vieja. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta hotell. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Hotel Boutique la Posada De Chacón har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Hotel Boutique la Posada De Chacón erbjuder transfer till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Palacio San Miguel Boutique
  Från1.291krPer natt

  Palacio San Miguel Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle cuba no 2, esquina pena pobre 52 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 209 recensioner från resenärerBaserat på 209 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i La Habana Vieja. Våra besökare hittar närmaste golfbana 150 meter från detta boende. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 156 meter från detta boende. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 10 rum. Trots att denna anläggning byggdes 1860 har den genomgått en renovering 2000. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. Det finns parkeringsplatser. Resenärena kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Palacio del Marques de San Felipe y Santiago
  Från2.127krPer natt

  Palacio del Marques de San Felipe y Santiagostars

  Habana Vieja, Havanna , Oficios esq. margura 152 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 519 recensioner från resenärerBaserat på 519 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i La Habana Vieja. Boendet har totalt 27 rum. Trots att detta hotell byggdes 1890 har det genomgått en renovering 2010. Fast och trådlös internetanslutning finns på Palacio del Marques de San Felipe y Santiago. Receptionen på Palacio del Marques de San Felipe y Santiago håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder Palacio del Marques de San Felipe y Santiago babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Saratoga
  Från2.271krPer natt

  Saratogastars

  Habana Vieja, Havanna , Avenida paseo del prado, esquina calle dragones 603 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1476 recensioner från resenärerBaserat på 1476 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i La Habana Vieja. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende med ett läge mitt i stadens centrum. Från detta boende är det 150 meter till närmaste strand. Från detta hotell är det 3. 0 kilometer till hamnen. Saratoga har totalt 96 rum. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1879 och totalrenoverades 2005. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Saratoga. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Santa Isabel Boutique
  Från2.223krPer natt

  Santa Isabel Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle baratillo entre obispo y narciso lopez 9 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 34 recensioner från resenärerBaserat på 34 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i La Habana Vieja. Våra kunder hittar närmaste golfbana 150 meter från denna egendom. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 15 meter från detta hotell. Det totala antalet rum på Santa Isabel Boutique är 27. Santa Isabel Boutique byggdes 1867 och totalrenoverades 1997. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Santa Isabel Boutique bidrar till gästernas trivsel. Husdjur är inte tillåtna på Santa Isabel Boutique. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Santa Isabel Boutique kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Consulado 13
  Från418krPer natt

  Consulado 13stars

  Habana Vieja, Havanna , Consulado 13 apto.3 e/ carcel y genio - Karta
   

  Denna gulliga semesterbostad eller villa återfinns i La Habana Vieja. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Consulado 13 tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  13  Hotell - Havanna
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här