Hotell i närheten av Bodeguita del Medio

Se på kartan
Hotell - Bodeguita del Medio

Bodeguita del MedioFrån  287kr

Rekommenderade hotell nära Bodeguita del Medio

 • Del Tejadillo Boutique
  Från1.292krPer natt

  Del Tejadillo Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle tejadillo esquina a san ignacio habana vieja 12 - Karta
  0.09 km från Bodeguita del Medio
  3,3/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 340 recensioner från resenärerBaserat på 340 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i La Habana Vieja är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Våra besökare hittar närmaste golfbana 150 meter från denna anläggning. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Våra besökare har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Del Tejadillo Boutique har totalt 32 rum. Del Tejadillo Boutique totalrenoverades 1999. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Del Tejadillo Boutique är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Del Tejadillo Boutique kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Palacio O'Farrill Boutique
  Från1.292krPer natt

  Palacio O'Farrill Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle cuba 102-108 entre chacón y tejadillo 102-108 - Karta
  0.18 km från Bodeguita del Medio
  2,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 511 recensioner från resenärerBaserat på 511 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i La Habana Vieja. Våra kunder hittar närmaste golfbana 150 meter från detta hotell. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 38 ombonade rum. Palacio O'Farrill Boutique byggdes 1830 och totalrenoverades 2002. Både fast och trådlöst internet finns på Palacio O'Farrill Boutique. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. Palacio O'Farrill Boutique kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Florida Boutique
  Från1.378krPer natt

  Florida Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle obispo esquina a cuba - Karta
  0.19 km från Bodeguita del Medio
  3,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 821 recensioner från resenärerBaserat på 821 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i La Habana Vieja. Detta boende kan erbjuda totalt 25 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2014. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen dygnet runt. Florida Boutique tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Florida Boutique är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan vilja använda anläggningens garage. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Florida Boutique har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Palacio de Marques de Prado Ameno
  Från1.378krPer natt

  Palacio de Marques de Prado Amenostars

  Habana Vieja, Havanna , Obispo esquina a cuba - Karta
  0.2 km från Bodeguita del Medio
  3,0/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 89 recensioner från resenärerBaserat på 89 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i La Habana Vieja. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Detta boende ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Detta trivsamma hotell garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 15 rum. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1705 och totalrenoverades 2008. Fast och trådlös internetanslutning finns på Palacio de Marques de Prado Ameno. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Husdjur är inte tillåtna på Palacio de Marques de Prado Ameno. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Gästerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ambos Mundos
  Från1.378krPer natt

  Ambos Mundosstars

  Habana Vieja, Havanna , Calle obispo esquina a mercaderes - Karta
  0.22 km från Bodeguita del Medio
  2,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 985 recensioner från resenärerBaserat på 985 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i La Habana Vieja. Från detta boende som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta hotell. Våra kunder har 1. 5 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 52 trivsamma rum. Detta hotell snyggades upp 2014. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Husdjur är tillåtna på detta boende. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Kunderna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. På Ambos Mundos kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hostal Torres
  Från598krPer natt

  Hostal Torresstars

  Habana Vieja, Havanna , Chacón entre habana y aguiar 118 - Karta
  0.26 km från Bodeguita del Medio
   

  Detta mysiga vandrarhem är lokaliserat i La Habana Vieja. Detta boende med endast 4 rum passar bra för en lugn vistelse. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Hostal Torres. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hostal Torres.

  Se mer
 • Havana Family Rooms
  Från598krPer natt

  Havana Family Roomsstars

  Havanna, Havanna , Compostela, 120 #empedrado & tejadillo 120 - Karta
  0.31 km från Bodeguita del Medio
   

  Detta bekväma hotell återfinns i Havana. Från detta boende som ligger inbäddat 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra besökare har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 16 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Trots att detta boende byggdes 1900 har det genomgått en renovering 2017. För gästernas bekvämlighet finns tillgång till fast internet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Havana Family Rooms tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Havana Family Rooms erbjuder transfer till flygplatsen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casa Margarita Y Roberto
  Från479krPer natt

  Casa Margarita Y Robertostars

  Habana Vieja, Havanna , Empedrado entre aguacate y compostela 404 - Karta
  0.34 km från Bodeguita del Medio
   

  Denna mysiga semesterbostad eller villa är lokaliserad i La Habana Vieja. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Casa Margarita Y Roberto som har totalt 2 rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är tillåtna på detta boende. Det finns parkeringsplatser på Casa Margarita Y Roberto.

  Se mer
 • Casa Colonial del Medio
  Från598krPer natt

  Casa Colonial del Mediostars

  Habana Vieja, Havanna , Habana entre tejadillo y empedrado 209 - Karta
  0.35 km från Bodeguita del Medio
   

  Denna mysiga semesterbostad eller villa finns i La Habana Vieja. Detta boende med endast 3 rum passar bra för en lugn vistelse. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är tillåtna på denna anläggning.

  Se mer
 • Santa Isabel Boutique
  Från2.225krPer natt

  Santa Isabel Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle baratillo entre obispo y narciso lopez 9 - Karta
  0.35 km från Bodeguita del Medio
  3,6/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 34 recensioner från resenärerBaserat på 34 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i La Habana Vieja. Våra kunder hittar närmaste golfbana 150 meter från denna egendom. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 15 meter från detta hotell. Det totala antalet rum på Santa Isabel Boutique är 27. Santa Isabel Boutique byggdes 1867 och totalrenoverades 1997. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Santa Isabel Boutique bidrar till gästernas trivsel. Husdjur är inte tillåtna på Santa Isabel Boutique. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Santa Isabel Boutique kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  64  Hotell - Bodeguita del Medio
Sida  1  av  7
 

Hotell i närheten av  Bodeguita del Medio

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner