Hotell i närheten av Camera Obscura

Se på kartan
Hotell - Camera Obscura

Camera ObscuraFrån  426kr

Rekommenderade hotell nära Camera Obscura

 • Raquel
  Från2.668krPer natt

  Raquelstars

  Habana Vieja, Havanna , Calle amargura, no. 103 esq. a san ignacio - Karta
  0.13 km från Camera Obscura
  3,7/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 769 recensioner från resenärerBaserat på 769 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i La Habana Vieja. Från denna anläggning som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från egendomen. Våra resenärer har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. För våra gäster är det bara 1000 meter till flygplatsen. Totalt 25 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Raquel. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2001. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Raquel. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Conde de Villanueva Havana
  Från1.953krPer natt

  Conde de Villanueva Havanastars

  Habana Vieja, Havanna , C. mercaderes esquina a lamparilla, habana vieja 202 - Karta
  0.14 km från Camera Obscura
  3,9/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 237 recensioner från resenärerBaserat på 237 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i La Habana Vieja. Från detta hotell som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 200 meter till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2004. Fast och trådlös internetanslutning finns på Conde de Villanueva Havana. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Dessutom erbjuder Conde de Villanueva Havana babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla måltider som serveras i dess restaurang. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Beltran de Santa Cruz Boutique
  Från2.069krPer natt

  Beltran de Santa Cruz Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle san ignacio entre muralla y sol 411 - Karta
  0.15 km från Camera Obscura
  3,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 142 recensioner från resenärerBaserat på 142 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i La Habana Vieja. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 150 meter från denna egendom. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Från denna anläggning är det 15 meter till närmaste strand. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Beltran de Santa Cruz Boutique som har totalt 11 rum. Boendet totalrenoverades 2002. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Palacio del Marques de San Felipe y Santiago
  Från3.273krPer natt

  Palacio del Marques de San Felipe y Santiagostars

  Habana Vieja, Havanna , Oficios esq. margura 152 - Karta
  0.15 km från Camera Obscura
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 514 recensioner från resenärerBaserat på 514 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i La Habana Vieja. Det totala antalet rum på Palacio del Marques de San Felipe y Santiago är 27. Palacio del Marques de San Felipe y Santiago byggdes 1890 och totalrenoverades 2010. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. På Palacio del Marques de San Felipe y Santiago kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Armadores de Santander Boutique
  Från2.420krPer natt

  Armadores de Santander Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle luz esquina a san pedro 4 - Karta
  0.34 km från Camera Obscura
  4,0/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 396 recensioner från resenärerBaserat på 396 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i La Habana Vieja. Detta boende innefattar 32 trivsamma rum. Armadores de Santander Boutique byggdes 1897 och 2014 totalrenoverades det. Armadores de Santander Boutique tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Armadores de Santander Boutique är rullstolsanpassade. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Armadores de Santander Boutique som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av kunder. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ambos Mundos
  Från1.843krPer natt

  Ambos Mundosstars

  Habana Vieja, Havanna , Calle obispo esquina a mercaderes - Karta
  0.35 km från Camera Obscura
  2,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 962 recensioner från resenärerBaserat på 962 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i La Habana Vieja. Från denna anläggning som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna egendom. Våra besökare har 1. 5 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 52. Senast denna anläggning renoverades var 2014. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Ambos Mundos tillhandahåller babysängar på begäran. Ambos Mundos förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna på Ambos Mundos. Ambos Mundos är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Ambos Mundos är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Florida Boutique
  Från2.492krPer natt

  Florida Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle obispo esquina a cuba - Karta
  0.38 km från Camera Obscura
  3,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 811 recensioner från resenärerBaserat på 811 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i La Habana Vieja. Det finns totalt 25 rum på anläggningen. Denna anläggning renoverades 2014. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen under hela dagen. Florida Boutique tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom har Florida Boutique ett garage för kunder som reser med bil. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge kunderna ny energi inför dagen. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Santa Isabel Boutique
  Från3.372krPer natt

  Santa Isabel Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle baratillo entre obispo y narciso lopez 9 - Karta
  0.42 km från Camera Obscura
  3,6/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 32 recensioner från resenärerBaserat på 32 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i La Habana Vieja. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 150 meter från denna egendom. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Den närmaste stranden ligger 15 meter från detta boende. Anläggningen har totalt 27 rum. Denna anläggning som byggdes 1867 totalrenoverades 1997. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Santa Isabel Boutique. Restaurangen inbjuder alla som valt detta boende till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Palacio de Marques de Prado Ameno
  Från2.475krPer natt

  Palacio de Marques de Prado Amenostars

  Habana Vieja, Havanna , Obispo esquina a cuba - Karta
  0.44 km från Camera Obscura
  3,0/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 85 recensioner från resenärerBaserat på 85 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i La Habana Vieja. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra gäster hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Med sina totalt 15 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Detta hotell som byggdes 1705 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2008. Palacio de Marques de Prado Ameno tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar alla som valt detta boende. På Palacio de Marques de Prado Ameno kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aptos. La Luz de ObraPia Superior
  Från689krPer natt

  Aptos. La Luz de ObraPia Superiorstars

  Havanna, Havanna , Obrapía building 401,apartment 4 b, old havana, - Karta
  0.45 km från Camera Obscura
   

  Detta bekväma hotell finns i Havana. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Detta hotell ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 600 meter till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta hotell. Boendet totalrenoverades 2017. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Aptos. La Luz de ObraPia Superior tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  26  Hotell - Camera Obscura
Sida  1  av  3
 

Hotell i närheten av  Camera Obscura

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner