Hotell i närheten av del Morro Slott

Se på kartan
Hotell - del Morro Slott

del Morro SlottFrån  287kr

Rekommenderade hotell nära del Morro Slott

 • Iberostar Grand Packard
  Från2.486krPer natt

  Iberostar Grand Packardstars

  Havanna, Havanna , Prado 51 entre cárcel y genios 154 - Karta
  0.8 km från del Morro Slott
   

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Havana. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 900 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 1. 6 kilometer till hamnen. 321 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning genomgick en renovering 2018. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Iberostar Grand Packard tillhandahåller babysängar på begäran. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Iberostar Grand Packard. Iberostar Grand Packard tillhandahåller parkering och garage. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta boende en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Gästerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Consulado 13
  Från418krPer natt

  Consulado 13stars

  Habana Vieja, Havanna , Consulado 13 apto.3 e/ carcel y genio - Karta
  0.86 km från del Morro Slott
   

  Denna gulliga semesterbostad eller villa återfinns i La Habana Vieja. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Consulado 13 tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Palacio San Miguel Boutique
  Från1.291krPer natt

  Palacio San Miguel Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle cuba no 2, esquina pena pobre 52 - Karta
  0.86 km från del Morro Slott
  3,7/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 209 recensioner från resenärerBaserat på 209 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i La Habana Vieja. Våra besökare hittar närmaste golfbana 150 meter från detta boende. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 156 meter från detta boende. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 10 rum. Trots att denna anläggning byggdes 1860 har den genomgått en renovering 2000. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. Det finns parkeringsplatser. Resenärena kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hostal Casa del Prado 66
  Från478krPer natt

  Hostal Casa del Prado 66stars

  Habana Vieja, Havanna , Prado e/ genio y consulado 66 - Karta
  1 km från del Morro Slott
   

  Detta enkla vandrarhem ligger i La Habana Vieja. De som bor på denna anläggning, som har totalt 2 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Receptionen på Hostal Casa del Prado 66 har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Hostal Casa del Prado 66. Hostal Casa del Prado 66 är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil.

  Se mer
 • Casa Colonial Carmen
  Från418krPer natt

  Casa Colonial Carmenstars

  Habana Vieja, Havanna , Crespo 111 altos % trocadero y colon 111 - Karta
  1.02 km från del Morro Slott
   

  Detta mysiga Guest House är lokaliserat i La Habana Vieja. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Casa Colonial Carmen som har totalt 7 rum. Wifi-anslutning finns i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser.

  Se mer
 • Palacio O'Farrill Boutique
  Från1.291krPer natt

  Palacio O'Farrill Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle cuba 102-108 entre chacón y tejadillo 102-108 - Karta
  1.04 km från del Morro Slott
  2,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 511 recensioner från resenärerBaserat på 511 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i La Habana Vieja. Våra kunder hittar närmaste golfbana 150 meter från detta hotell. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 38 ombonade rum. Palacio O'Farrill Boutique byggdes 1830 och totalrenoverades 2002. Både fast och trådlöst internet finns på Palacio O'Farrill Boutique. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. Palacio O'Farrill Boutique kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Caribbean
  Från574krPer natt

  Hotel Caribbeanstars

  Habana Vieja, Havanna , Prado 164 - Karta
  1.05 km från del Morro Slott
  2,4/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 212 recensioner från resenärerBaserat på 212 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i La Habana Vieja. Våra kunder har 16. 7 kilometer till flygplatsen. Totalt 38 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hotel Caribbean. Det här hotellet byggdes 1953. För gästernas bekvämlighet har detta boende internet. Receptionen på Hotel Caribbean har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel Caribbean. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Hostal Torres
  Från598krPer natt

  Hostal Torresstars

  Habana Vieja, Havanna , Chacón entre habana y aguiar 118 - Karta
  1.06 km från del Morro Slott
   

  Detta mysiga vandrarhem är lokaliserat i La Habana Vieja. Detta boende med endast 4 rum passar bra för en lugn vistelse. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Hostal Torres. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hostal Torres.

  Se mer
 • Hotel Boutique la Posada De Chacón
  Från956krPer natt

  Hotel Boutique la Posada De Chacónstars

  Habana Vieja, Havanna , Chacón no 206 entre aguacate y compostela 206 - Karta
  1.07 km från del Morro Slott
   

  Detta charmiga hotell finns i La Habana Vieja. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta hotell. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Hotel Boutique la Posada De Chacón har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Hotel Boutique la Posada De Chacón erbjuder transfer till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Nora's House
  Från538krPer natt

  Nora's Housestars

  Habana Vieja, Havanna , Crespo bajos e/ trocadero y colon 111 - Karta
  1.11 km från del Morro Slott
   

  Denna mysiga semesterbostad eller villa är lokaliserad i La Habana Vieja. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Nora's House som har totalt 3 rum. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är tillåtna på denna anläggning.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  65  Hotell - del Morro Slott
Sida  1  av  7
 

Hotell i närheten av  del Morro Slott

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner