Hotell i närheten av Floridita

Se på kartan
Hotell - Floridita

FloriditaFrån  401kr

Rekommenderade hotell nära Floridita

 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Från967krPer natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Habana Vieja, Havanna , Ignacio agramante 267 - Karta
  0.15 km från Floridita
  2,6/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1530 recensioner från resenärerBaserat på 1530 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i La Habana Vieja. Denna anläggning har totalt 188 rum. Detta boende genomgick en renovering 1991. Resenärerna kan med fördel använda sig av internetanslutningen. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Iberostar Parque Central
  Från3.882krPer natt

  Iberostar Parque Centralstars

  Habana Vieja, Havanna , Neptuno prado y zulueta - Karta
  0.17 km från Floridita
  4,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7984 recensioner från resenärerBaserat på 7984 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i La Habana Vieja. Det totala antalet rum är 427. Detta hotell totalrenoverades 2017. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Iberostar Parque Central bidrar till gästernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla badrum på Iberostar Parque Central är handikappanpassadeKunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. De som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Iberostar Parque Central kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Inglaterra
  Från1.656krPer natt

  Gran Caribe Hotel Inglaterrastars

  Habana Vieja, Havanna , Prado esquina san rafael 416 - Karta
  0.22 km från Floridita
  2,8/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter

  Detta hotell ligger i centrum av Havanna vilket ger gästerna lätt tillgång till Central Parken, Gran Teatro i Havanna, där Kubas Nationalbalett håller till och den imponerande Capitoliumbyggnaden. Hotellet grundades år 1875 och förklarades som statligt byggnadsminne år 1981. Under årens lopp har många kändisar bott här, bland andra Sarah Bernhardt, Luis Mazzantini, Anna Pavlova och Frei Betto. På senare tid har några av de mest framstående kubanska konstnärerna, författarna och kompositörerna bott här och visat upp sina arbeten i denna flotta byggnad. Den magnifika neoklassiska fasaden går i harmoni med den arabiska inredningen. Rummen har moderna bekvämligheter såsom eget badrum och luftkonditionering, som är centralt reglerad.

  Se mer
 • Telegrafo Boutique
  Från2.412krPer natt

  Telegrafo Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Prado esq. neptuno 408 - Karta
  0.23 km från Floridita
  3,6/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1390 recensioner från resenärerBaserat på 1390 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i La Habana Vieja. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här boende. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från detta boende. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 1000 meter till hamnen. Det totala antalet rum på Telegrafo Boutique är 63. Trots att denna anläggning byggdes 1886 har den genomgått en renovering 2001. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Alla rum på Telegrafo Boutique är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan utforska de olika matställena som Telegrafo Boutique erbjuder. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. Telegrafo Boutique kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aptos. La Luz de ObraPia Superior
  Från688krPer natt

  Aptos. La Luz de ObraPia Superiorstars

  Havanna, Havanna , Obrapía building 401,apartment 4 b, old havana, - Karta
  0.32 km från Floridita
   

  Detta bekväma hotell finns i Havana. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Detta hotell ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 600 meter till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta hotell. Boendet totalrenoverades 2017. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Aptos. La Luz de ObraPia Superior tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Havana Family Rooms
  Från579krPer natt

  Havana Family Roomsstars

  Havanna, Havanna , Compostela, 120 #empedrado & tejadillo 120 - Karta
  0.36 km från Floridita
   

  Detta gulliga hotell finns i Havana. Från denna egendom som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra resenärer har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Havana Family Rooms har totalt 16 rum. Detta boende byggdes 1900 och totalrenoverades 2017. Gästerna kan med fördel använda sig av internetanslutningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Havana Family Rooms tillhandahåller inga babysängar på begäran. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Havana Family Rooms tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Sevilla
  Från1.894krPer natt

  Hotel Sevillastars

  Habana Vieja, Havanna , Calle trocadero 55 - Karta
  0.36 km från Floridita
  3,7/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4212 recensioner från resenärerBaserat på 4212 recensioner från resenärer

  Detta hotell är beläget i hjärtat av det historiska kvarteret i Havanna. Med det idealiska klimatet, havsluften och den varma temperaturen, ligger hotellet på en helt underbar plats. Bara några steg från hotellet kan gästerna hitta kulturcentrum och museer där man kan upptäcka mer om det dynamiska livet av de infödda invånarna på ön. Genom hotellets moriska arkitektur kan besökare föreställa sig och gå tillbaka till charmen i förra sekelskiftet, samt njuta av gästfrihet och bekväma omgivningar. Fasaderna på stadshotellet upplyses i kvällssolen och blir till skuggor i nyanser av mjuka färger. Byggnaden omfattar totalt 178 rum fördelade på nio våningar. Besökare som vill uppskatta den vackra utsikten över hustaken i Havanna behöver bara äta middag på hotellets Panorama-restaurang och på så vis avsluta dagen på ett hisnande sätt.

  Se mer
 • Hotel Lido
  Från593krPer natt

  Hotel Lidostars

  Habana Vieja, Havanna , Consulado, entre animas y trocadero, centro habana 210 - Karta
  0.41 km från Floridita
  3,0/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 234 recensioner från resenärerBaserat på 234 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i La Habana Vieja. Totalt 65 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet har denna anläggning internet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Hotel Lido tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Saratoga
  Från4.150krPer natt

  Saratogastars

  Habana Vieja, Havanna , Avenida paseo del prado, esquina calle dragones 603 - Karta
  0.41 km från Floridita
  3,6/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1445 recensioner från resenärerBaserat på 1445 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i La Habana Vieja. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell med ett läge mitt i stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta boende. Från detta hotell är det 3. 0 kilometer till hamnen. De 96 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning som byggdes 1879 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2005. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. På Saratoga kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apto. La Luz de Compostela
  Från752krPer natt

  Apto. La Luz de Compostelastars

  Havanna, Havanna , Compostela building 306 - apto.4, old havana - Karta
  0.46 km från Floridita
   

  Denna charmiga lägenhet återfinns i Havana. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från denna anläggning. Våra besökare har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 600 meter till hamnen. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 1 rum. Receptionen på Apto. La Luz de Compostela har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Apto. La Luz de Compostela är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  37  Hotell - Floridita
Sida  1  av  4
 

Hotell i närheten av  Floridita

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner