Hotell i närheten av Floridita

Se på kartan
Hotell - Floridita

FloriditaFrån  287kr

Rekommenderade hotell nära Floridita

 • Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana
  Från3.626krPer natt

  Gran Hotel Manzana Kempinski La Habanastars

  Habana Vieja, Havanna , Calle san rafael e/ zulueta y monserrate n/a - Karta
  0.1 km från Floridita
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 555 recensioner från resenärerBaserat på 555 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i La Habana Vieja. Från denna anläggning som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Denna egendom ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 2. 4 kilometer till flygplatsen. Totalt 246 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning som byggdes 1894 totalrenoverades 2017. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Detta handikappanpassade hotell har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Gäster som bor på detta hotell kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla som valt detta boende ny energi inför dagen. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Från884krPer natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Habana Vieja, Havanna , Ignacio agramante 267 - Karta
  0.15 km från Floridita
  2,6/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1571 recensioner från resenärerBaserat på 1571 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i La Habana Vieja. Totalt 188 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 1991. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av internetanslutningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Gran Caribe Hotel Plaza tillhandahåller inga babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Iberostar Parque Central
  Från2.199krPer natt

  Iberostar Parque Centralstars

  Habana Vieja, Havanna , Neptuno prado y zulueta - Karta
  0.17 km från Floridita
  4,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8260 recensioner från resenärerBaserat på 8260 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i La Habana Vieja. Iberostar Parque Central har totalt 427 rum. Iberostar Parque Central totalrenoverades 2017. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. När det handlar om att koppla av, kan alla gäster som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Inglaterra
  Från1.410krPer natt

  Gran Caribe Hotel Inglaterrastars

  Habana Vieja, Havanna , Prado esquina san rafael 416 - Karta
  0.22 km från Floridita
  2,8/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter

  Detta hotell ligger i centrum av Havanna vilket ger gästerna lätt tillgång till Central Parken, Gran Teatro i Havanna, där Kubas Nationalbalett håller till och den imponerande Capitoliumbyggnaden. Hotellet grundades år 1875 och förklarades som statligt byggnadsminne år 1981. Under årens lopp har många kändisar bott här, bland andra Sarah Bernhardt, Luis Mazzantini, Anna Pavlova och Frei Betto. På senare tid har några av de mest framstående kubanska konstnärerna, författarna och kompositörerna bott här och visat upp sina arbeten i denna flotta byggnad. Den magnifika neoklassiska fasaden går i harmoni med den arabiska inredningen. Rummen har moderna bekvämligheter såsom eget badrum och luftkonditionering, som är centralt reglerad.

  Se mer
 • Telegrafo Boutique
  Från1.745krPer natt

  Telegrafo Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Prado esq. neptuno 408 - Karta
  0.23 km från Floridita
  3,6/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1419 recensioner från resenärerBaserat på 1419 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i La Habana Vieja, är ett bra alternativ för familjer. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från egendomen. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Detta boende ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Totalt 63 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Telegrafo Boutique. Trots att detta hotell byggdes 1886 har det genomgått en renovering 2001. Telegrafo Boutique är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Telegrafo Boutique tillhandahåller babysängar på begäran. Alla badrum på Telegrafo Boutique är handikappanpassadeTelegrafo Boutique är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Telegrafo Boutique erbjuder en mängd olika matupplevelser. kunderna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta boende har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hostal Señor Vicente
  Från418krPer natt

  Hostal Señor Vicentestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle villegas entre teniente rey y muralla 425 - Karta
  0.29 km från Floridita
   

  Detta anspråkslösa vandrarhem ligger i La Habana Vieja. Från denna anläggning som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 28. 5 kilometer till flygplatsen. De som bor på denna anläggning, som har totalt 2 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Denna anläggning totalrenoverades 2017. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Hostal Señor Vicente tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aptos. La Luz de ObraPia Superior
  Från538krPer natt

  Aptos. La Luz de ObraPia Superiorstars

  Havanna, Havanna , Obrapia building 401 apartment 4 b old havana - Karta
  0.32 km från Floridita
   

  Detta bekväma hotell är beläget i Havana. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Denna egendom ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 600 meter. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 2 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2017. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Casa Margarita Y Roberto
  Från478krPer natt

  Casa Margarita Y Robertostars

  Habana Vieja, Havanna , Empedrado entre aguacate y compostela 404 - Karta
  0.33 km från Floridita
   

  Denna mysiga semesterbostad eller villa är lokaliserad i La Habana Vieja. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Casa Margarita Y Roberto som har totalt 2 rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är tillåtna på detta boende. Det finns parkeringsplatser på Casa Margarita Y Roberto.

  Se mer
 • Hostal Sandy
  Från538krPer natt

  Hostal Sandystars

  Habana Vieja, Havanna , Amistad neptuno y san miguel 211 - Karta
  0.34 km från Floridita
   

  Detta anspråkslösa vandrarhem finns i La Habana Vieja. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 4 rum. Dygnet-runt-servicen på Hostal Sandy bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna på Hostal Sandy. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Havana Family Rooms
  Från598krPer natt

  Havana Family Roomsstars

  Havanna, Havanna , Compostela, 120 #empedrado & tejadillo 120 - Karta
  0.36 km från Floridita
   

  Detta bekväma hotell återfinns i Havana. Från detta boende som ligger inbäddat 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra besökare har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 16 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Trots att detta boende byggdes 1900 har det genomgått en renovering 2017. För gästernas bekvämlighet finns tillgång till fast internet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Havana Family Rooms tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Havana Family Rooms erbjuder transfer till flygplatsen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  67  Hotell - Floridita
Sida  1  av  7
 

Hotell i närheten av  Floridita

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner