Hotell i närheten av Fortress of San Carlos de la Cabaña

Se på kartan
Hotell - Fortress of San Carlos de la Cabaña

Fortress of San Carlos de la CabañaFrån  287kr

Rekommenderade hotell nära Fortress of San Carlos de la Cabaña

 • Palacio San Miguel Boutique
  Från1.291krPer natt

  Palacio San Miguel Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle cuba no 2, esquina pena pobre 52 - Karta
  0.59 km från Fortress of San Carlos de la Cabaña
  3,7/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 209 recensioner från resenärerBaserat på 209 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i La Habana Vieja. Våra besökare hittar närmaste golfbana 150 meter från detta boende. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 156 meter från detta boende. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 10 rum. Trots att denna anläggning byggdes 1860 har den genomgått en renovering 2000. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. Det finns parkeringsplatser. Resenärena kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Palacio O'Farrill Boutique
  Från1.291krPer natt

  Palacio O'Farrill Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle cuba 102-108 entre chacón y tejadillo 102-108 - Karta
  0.67 km från Fortress of San Carlos de la Cabaña
  2,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 511 recensioner från resenärerBaserat på 511 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i La Habana Vieja. Våra kunder hittar närmaste golfbana 150 meter från detta hotell. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 38 ombonade rum. Palacio O'Farrill Boutique byggdes 1830 och totalrenoverades 2002. Både fast och trådlöst internet finns på Palacio O'Farrill Boutique. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. Palacio O'Farrill Boutique kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Del Tejadillo Boutique
  Från1.291krPer natt

  Del Tejadillo Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle tejadillo esquina a san ignacio habana vieja 12 - Karta
  0.69 km från Fortress of San Carlos de la Cabaña
  3,3/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 340 recensioner från resenärerBaserat på 340 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i La Habana Vieja är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Våra besökare hittar närmaste golfbana 150 meter från denna anläggning. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Våra besökare har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Del Tejadillo Boutique har totalt 32 rum. Del Tejadillo Boutique totalrenoverades 1999. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Del Tejadillo Boutique är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Del Tejadillo Boutique kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hostal Torres
  Från598krPer natt

  Hostal Torresstars

  Habana Vieja, Havanna , Chacón entre habana y aguiar 118 - Karta
  0.76 km från Fortress of San Carlos de la Cabaña
   

  Detta mysiga vandrarhem är lokaliserat i La Habana Vieja. Detta boende med endast 4 rum passar bra för en lugn vistelse. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Hostal Torres. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hostal Torres.

  Se mer
 • Iberostar Grand Packard
  Från2.486krPer natt

  Iberostar Grand Packardstars

  Havanna, Havanna , Prado 51 entre cárcel y genios 154 - Karta
  0.8 km från Fortress of San Carlos de la Cabaña
   

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Havana. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 900 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 1. 6 kilometer till hamnen. 321 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning genomgick en renovering 2018. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Iberostar Grand Packard tillhandahåller babysängar på begäran. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Iberostar Grand Packard. Iberostar Grand Packard tillhandahåller parkering och garage. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta boende en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Gästerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Boutique la Posada De Chacón
  Från956krPer natt

  Hotel Boutique la Posada De Chacónstars

  Habana Vieja, Havanna , Chacón no 206 entre aguacate y compostela 206 - Karta
  0.85 km från Fortress of San Carlos de la Cabaña
   

  Detta charmiga hotell finns i La Habana Vieja. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta hotell. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Hotel Boutique la Posada De Chacón har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Hotel Boutique la Posada De Chacón erbjuder transfer till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Santa Isabel Boutique
  Från2.223krPer natt

  Santa Isabel Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle baratillo entre obispo y narciso lopez 9 - Karta
  0.87 km från Fortress of San Carlos de la Cabaña
  3,6/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 34 recensioner från resenärerBaserat på 34 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i La Habana Vieja. Våra kunder hittar närmaste golfbana 150 meter från denna egendom. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 15 meter från detta hotell. Det totala antalet rum på Santa Isabel Boutique är 27. Santa Isabel Boutique byggdes 1867 och totalrenoverades 1997. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Santa Isabel Boutique bidrar till gästernas trivsel. Husdjur är inte tillåtna på Santa Isabel Boutique. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Santa Isabel Boutique kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casa Colonial del Medio
  Från598krPer natt

  Casa Colonial del Mediostars

  Habana Vieja, Havanna , Habana entre tejadillo y empedrado 209 - Karta
  0.87 km från Fortress of San Carlos de la Cabaña
   

  Denna mysiga semesterbostad eller villa finns i La Habana Vieja. Detta boende med endast 3 rum passar bra för en lugn vistelse. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är tillåtna på denna anläggning.

  Se mer
 • Ambos Mundos
  Från1.377krPer natt

  Ambos Mundosstars

  Habana Vieja, Havanna , Calle obispo esquina a mercaderes - Karta
  0.91 km från Fortress of San Carlos de la Cabaña
  2,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 985 recensioner från resenärerBaserat på 985 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i La Habana Vieja. Från detta boende som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta hotell. Våra kunder har 1. 5 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 52 trivsamma rum. Detta hotell snyggades upp 2014. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Husdjur är tillåtna på detta boende. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Kunderna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. På Ambos Mundos kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Havana Family Rooms
  Från598krPer natt

  Havana Family Roomsstars

  Havanna, Havanna , Compostela, 120 #empedrado & tejadillo 120 - Karta
  0.93 km från Fortress of San Carlos de la Cabaña
   

  Detta bekväma hotell återfinns i Havana. Från detta boende som ligger inbäddat 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra besökare har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 16 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Trots att detta boende byggdes 1900 har det genomgått en renovering 2017. För gästernas bekvämlighet finns tillgång till fast internet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Havana Family Rooms tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Havana Family Rooms erbjuder transfer till flygplatsen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  60  Hotell - Fortress of San Carlos de la Cabaña
Sida  1  av  6
 

Hotell i närheten av  Fortress of San Carlos de la Cabaña

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner