Hotell i närheten av Gamla Havanna

Se på kartan
Hotell - Gamla Havanna

Gamla HavannaFrån  287kr

Rekommenderade hotell nära Gamla Havanna

 • Gran Caribe Hotel Inglaterra
  Från1.410krPer natt

  Gran Caribe Hotel Inglaterrastars

  Habana Vieja, Havanna , Prado esquina san rafael 416 - Karta
  0.19 km från Gamla Havanna
  2,8/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter

  Detta hotell ligger i centrum av Havanna vilket ger gästerna lätt tillgång till Central Parken, Gran Teatro i Havanna, där Kubas Nationalbalett håller till och den imponerande Capitoliumbyggnaden. Hotellet grundades år 1875 och förklarades som statligt byggnadsminne år 1981. Under årens lopp har många kändisar bott här, bland andra Sarah Bernhardt, Luis Mazzantini, Anna Pavlova och Frei Betto. På senare tid har några av de mest framstående kubanska konstnärerna, författarna och kompositörerna bott här och visat upp sina arbeten i denna flotta byggnad. Den magnifika neoklassiska fasaden går i harmoni med den arabiska inredningen. Rummen har moderna bekvämligheter såsom eget badrum och luftkonditionering, som är centralt reglerad.

  Se mer
 • Saratoga
  Från2.271krPer natt

  Saratogastars

  Habana Vieja, Havanna , Avenida paseo del prado, esquina calle dragones 603 - Karta
  0.23 km från Gamla Havanna
  3,6/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1476 recensioner från resenärerBaserat på 1476 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i La Habana Vieja. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende med ett läge mitt i stadens centrum. Från detta boende är det 150 meter till närmaste strand. Från detta hotell är det 3. 0 kilometer till hamnen. Saratoga har totalt 96 rum. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1879 och totalrenoverades 2005. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Saratoga. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana
  Från3.626krPer natt

  Gran Hotel Manzana Kempinski La Habanastars

  Habana Vieja, Havanna , Calle san rafael e/ zulueta y monserrate n/a - Karta
  0.26 km från Gamla Havanna
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 555 recensioner från resenärerBaserat på 555 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i La Habana Vieja. Från denna anläggning som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Denna egendom ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 2. 4 kilometer till flygplatsen. Totalt 246 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning som byggdes 1894 totalrenoverades 2017. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Detta handikappanpassade hotell har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Gäster som bor på detta hotell kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla som valt detta boende ny energi inför dagen. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Telegrafo Boutique
  Från1.745krPer natt

  Telegrafo Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Prado esq. neptuno 408 - Karta
  0.27 km från Gamla Havanna
  3,6/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1419 recensioner från resenärerBaserat på 1419 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i La Habana Vieja, är ett bra alternativ för familjer. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från egendomen. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Detta boende ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Totalt 63 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Telegrafo Boutique. Trots att detta hotell byggdes 1886 har det genomgått en renovering 2001. Telegrafo Boutique är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Telegrafo Boutique tillhandahåller babysängar på begäran. Alla badrum på Telegrafo Boutique är handikappanpassadeTelegrafo Boutique är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Telegrafo Boutique erbjuder en mängd olika matupplevelser. kunderna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta boende har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Från884krPer natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Habana Vieja, Havanna , Ignacio agramante 267 - Karta
  0.3 km från Gamla Havanna
  2,6/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1571 recensioner från resenärerBaserat på 1571 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i La Habana Vieja. Totalt 188 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 1991. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av internetanslutningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Gran Caribe Hotel Plaza tillhandahåller inga babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Iberostar Parque Central
  Från2.199krPer natt

  Iberostar Parque Centralstars

  Habana Vieja, Havanna , Neptuno prado y zulueta - Karta
  0.3 km från Gamla Havanna
  4,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8260 recensioner från resenärerBaserat på 8260 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i La Habana Vieja. Iberostar Parque Central har totalt 427 rum. Iberostar Parque Central totalrenoverades 2017. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. När det handlar om att koppla av, kan alla gäster som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hostal Señor Vicente
  Från418krPer natt

  Hostal Señor Vicentestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle villegas entre teniente rey y muralla 425 - Karta
  0.31 km från Gamla Havanna
   

  Detta anspråkslösa vandrarhem ligger i La Habana Vieja. Från denna anläggning som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 28. 5 kilometer till flygplatsen. De som bor på denna anläggning, som har totalt 2 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Denna anläggning totalrenoverades 2017. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Hostal Señor Vicente tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hostal Sandy
  Från538krPer natt

  Hostal Sandystars

  Habana Vieja, Havanna , Amistad neptuno y san miguel 211 - Karta
  0.33 km från Gamla Havanna
   

  Detta anspråkslösa vandrarhem finns i La Habana Vieja. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 4 rum. Dygnet-runt-servicen på Hostal Sandy bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna på Hostal Sandy. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Casa Milagros
  Från478krPer natt

  Casa Milagrosstars

  Havanna, Havanna , Amistad entre neptuno y san miguel 213 - Karta
  0.39 km från Gamla Havanna
   

  Denna anspråkslösa semesterbostad eller villa finns i Havana. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Casa Milagros som har totalt 4 rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Endast stora husdjur är tillåtna på Casa Milagros. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna.

  Se mer
 • Casa Sandra y Mariela
  Från418krPer natt

  Casa Sandra y Marielastars

  Havanna, Havanna , Amistad entre concordia y virtudes 160 - Karta
  0.44 km från Gamla Havanna
   

  Denna anspråkslösa semesterbostad eller villa ligger i Havana. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Casa Sandra y Mariela är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  67  Hotell - Gamla Havanna
Sida  1  av  7
 

Hotell i närheten av  Gamla Havanna

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner