Hotell i närheten av Havana Club Museum

Se på kartan
Hotell - Havana Club Museum

Havana Club MuseumFrån  287kr

Rekommenderade hotell nära Havana Club Museum

 • Armadores de Santander Boutique
  Från1.598krPer natt

  Armadores de Santander Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle luz esquina a san pedro 4 - Karta
  0.16 km från Havana Club Museum
  4,0/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 398 recensioner från resenärerBaserat på 398 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i La Habana Vieja. De 32 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende som byggdes 1897 totalrenoverades 2014. Armadores de Santander Boutique tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Armadores de Santander Boutique är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Armadores de Santander Boutique. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla som valt detta boende ny energi inför dagen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Palacio del Marques de San Felipe y Santiago
  Från2.127krPer natt

  Palacio del Marques de San Felipe y Santiagostars

  Habana Vieja, Havanna , Oficios esq. margura 152 - Karta
  0.22 km från Havana Club Museum
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 519 recensioner från resenärerBaserat på 519 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i La Habana Vieja. Boendet har totalt 27 rum. Trots att detta hotell byggdes 1890 har det genomgått en renovering 2010. Fast och trådlös internetanslutning finns på Palacio del Marques de San Felipe y Santiago. Receptionen på Palacio del Marques de San Felipe y Santiago håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder Palacio del Marques de San Felipe y Santiago babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Beltran de Santa Cruz Boutique
  Från1.673krPer natt

  Beltran de Santa Cruz Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle san ignacio entre muralla y sol 411 - Karta
  0.23 km från Havana Club Museum
  3,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 144 recensioner från resenärerBaserat på 144 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i La Habana Vieja. Våra gäster hittar närmaste golfbana 150 meter från detta boende. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 15 meter från denna anläggning. Detta boende med endast 11 rum passar bra för en lugn vistelse. Denna anläggning totalrenoverades 2002. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Beltran de Santa Cruz Boutique håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Conde de Villanueva Havana
  Från1.793krPer natt

  Conde de Villanueva Havanastars

  Habana Vieja, Havanna , C. mercaderes esquina a lamparilla, habana vieja 202 - Karta
  0.3 km från Havana Club Museum
  3,9/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 244 recensioner från resenärerBaserat på 244 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i La Habana Vieja. Från detta boende som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra gäster är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 200 meter till hamnen. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 9 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2004. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Conde de Villanueva Havana tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. Kunderna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Conde de Villanueva Havana. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Raquel
  Från1.745krPer natt

  Raquelstars

  Habana Vieja, Havanna , Calle amargura, no. 103 esq. a san ignacio - Karta
  0.34 km från Havana Club Museum
  3,7/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 783 recensioner från resenärerBaserat på 783 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i La Habana Vieja. Från denna egendom som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från anläggningen. Våra resenärer hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. För våra resenärer är det bara 1000 meter till flygplatsen. Detta boende innefattar 25 trivsamma rum. Detta boende snyggades upp 2001. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Husdjur är inte tillåtna på Raquel. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Raquel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ambos Mundos
  Från1.377krPer natt

  Ambos Mundosstars

  Habana Vieja, Havanna , Calle obispo esquina a mercaderes - Karta
  0.5 km från Havana Club Museum
  2,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 985 recensioner från resenärerBaserat på 985 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i La Habana Vieja. Från detta boende som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta hotell. Våra kunder har 1. 5 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 52 trivsamma rum. Detta hotell snyggades upp 2014. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Husdjur är tillåtna på detta boende. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Kunderna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. På Ambos Mundos kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Santa Isabel Boutique
  Från2.223krPer natt

  Santa Isabel Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle baratillo entre obispo y narciso lopez 9 - Karta
  0.51 km från Havana Club Museum
  3,6/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 34 recensioner från resenärerBaserat på 34 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i La Habana Vieja. Våra kunder hittar närmaste golfbana 150 meter från denna egendom. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 15 meter från detta hotell. Det totala antalet rum på Santa Isabel Boutique är 27. Santa Isabel Boutique byggdes 1867 och totalrenoverades 1997. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Santa Isabel Boutique bidrar till gästernas trivsel. Husdjur är inte tillåtna på Santa Isabel Boutique. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Santa Isabel Boutique kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apto. La Luz de Compostela
  Från538krPer natt

  Apto. La Luz de Compostelastars

  Havanna, Havanna , Compostela building 306 - apto.4, old havana - Karta
  0.56 km från Havana Club Museum
   

  Denna bekväma lägenhet finns i Havana. Från detta boende som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna lägenhet ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelsert. Denna egendom ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 600 meter. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Apto. La Luz de Compostela tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. På Apto. La Luz de Compostela kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Florida Boutique
  Från1.377krPer natt

  Florida Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle obispo esquina a cuba - Karta
  0.58 km från Havana Club Museum
  3,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 821 recensioner från resenärerBaserat på 821 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i La Habana Vieja. Detta boende kan erbjuda totalt 25 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2014. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen dygnet runt. Florida Boutique tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Florida Boutique är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan vilja använda anläggningens garage. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Florida Boutique har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Palacio de Marques de Prado Ameno
  Från1.377krPer natt

  Palacio de Marques de Prado Amenostars

  Habana Vieja, Havanna , Obispo esquina a cuba - Karta
  0.65 km från Havana Club Museum
  3,0/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 89 recensioner från resenärerBaserat på 89 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i La Habana Vieja. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Detta boende ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Detta trivsamma hotell garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 15 rum. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1705 och totalrenoverades 2008. Fast och trådlös internetanslutning finns på Palacio de Marques de Prado Ameno. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Husdjur är inte tillåtna på Palacio de Marques de Prado Ameno. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Gästerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  60  Hotell - Havana Club Museum
Sida  1  av  6
 

Hotell i närheten av  Havana Club Museum

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner