Hotell i närheten av Innerstad

Se på kartan
Hotell - Innerstad

InnerstadFrån  287kr

Rekommenderade hotell nära Innerstad

 • Hostal de Italy
  Från419krPer natt

  Hostal de Italystars

  Havanna, Havanna , Concordia 462 entre belascoaín y escobar 462 - Karta
  0.11 km från Innerstad
   

  Detta charmiga vandrarhem beläget i Havana. Från detta vandrarhem som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Med sina totalt 6 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Denna anläggning byggdes 1900 och totalrenoverades 2017. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Hostal de Italy. Husdjur är tillåtna på detta boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. På Hostal de Italy kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Havana Belkis Rooms
  Från599krPer natt

  Havana Belkis Roomsstars

  Havanna, Havanna , Concordia st. 410 bajos e/gervasio & escobar 410 bajos - Karta
  0.17 km från Innerstad
   

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Havana. Från den här egendomen som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 15 rum. Detta hotell uppfördes i en byggnad med anor från 1900 och totalrenoverades 2017. Både affärs- och semesterresenärer kommer att uppskatta tillgången till internet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Havana Belkis Rooms är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hostal Ana Belkis
  Från538krPer natt

  Hostal Ana Belkisstars

  Havanna, Havanna , Concordia 410 e/t gervasio y escobar 410 - Karta
  0.17 km från Innerstad
   

  Detta gulliga vandrarhem beläget i Havana. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Hostal Ana Belkis. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Hostal Flor de Elianys
  Från538krPer natt

  Hostal Flor de Elianysstars

  Havanna, Havanna , Gervasio 213 e/t concordia y virtudes 213 - Karta
  0.17 km från Innerstad
   

  Detta bekväma vandrarhem ligger i Havana. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Hostal Flor de Elianys som har totalt 3 rum. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på Hostal Flor de Elianys. Husdjur är inte tillåtna på Hostal Flor de Elianys. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hostal Flor de Elianys.

  Se mer
 • Hostal Boutique La Siguaraya
  Från933krPer natt

  Hostal Boutique La Siguarayastars

  Havanna, Havanna , Virtudes 675 entre gervasio y belascoain 675 - Karta
  0.26 km från Innerstad
   

  Detta charmiga vandrarhem ligger i Havana. Denna anläggning med endast 5 rum passar bra för en lugn vistelse. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Hostal Boutique La Siguaraya tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil.

  Se mer
 • Hostal Chandelier
  Från538krPer natt

  Hostal Chandelierstars

  Havanna, Havanna , San miguel, 655 e/ márquez gonzález y lucena 655 - Karta
  0.28 km från Innerstad
   

  Detta anspråkslösa vandrarhem ligger i Havana. Alla som valt detta boende, som har totalt 5 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Anläggningen totalrenoverades 2018. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Hostal Chandelier tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Hostal Chandelier kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hostal El Viajero
  Från479krPer natt

  Hostal El Viajerostars

  Havanna, Havanna , Animas bajos entre lealtad y perseverancia 611 - Karta
  0.31 km från Innerstad
   

  Detta bekväma vandrarhem ligger i Havana. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Hostal El Viajero som har totalt 6 rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Hostal El Viajero tillhandahåller inga babysängar på begäran. Hostal El Viajero är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hostal El Viajero.

  Se mer
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Från787krPer natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havanna, Havanna , Calle perseverancia 156 - Karta
  0.36 km från Innerstad
  4,2/5
  Kundomdömenav 79 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 153 recensioner från resenärerBaserat på 153 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Havana. Från denna anläggning som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta hotell. Våra gäster har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 1. 2 kilometer till hamnen. Detta boende kan erbjuda totalt 18 rum. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia totalrenoverades 2016. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Yordy House
  Från419krPer natt

  Yordy Housestars

  Havanna, Havanna , San miguel alto lealtad y campanario 415 - Karta
  0.42 km från Innerstad
   

  Denna mysiga semesterbostad eller villa återfinns i Havana. Från denna egendom som är belägen 400 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra besökare har 21. 5 kilometer till flygplatsen. Yordy House garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 3 rum. Yordy House byggdes 1696 och 2017 totalrenoverades det. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Yordy House. Husdjur är tillåtna på detta boende. Yordy House kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casa de Maide
  Från419krPer natt

  Casa de Maidestars

  Havanna, Havanna , Manrique 64 laguna y san lazaro 64 - Karta
  0.51 km från Innerstad
   

  Denna gulliga semesterbostad eller villa ligger i Havana. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 6 rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Casa de Maide. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  74  Hotell - Innerstad
Sida  1  av  8
 

Hotell i närheten av  Innerstad

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner