Hotell i närheten av Innerstad

Se på kartan
Hotell - Innerstad

InnerstadFrån  331kr

Rekommenderade hotell nära Innerstad

 • Havana Belkis Rooms
  Från588krPer natt

  Havana Belkis Roomsstars

  Havanna, Havanna , Concordia st. 410 bajos e/gervasio & escobar 410 bajos - Karta
  0.17 km från Innerstad
   

  Detta enkla hotell finns i Havana. Från detta boende som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell med endast 15 rum passar bra för en lugn vistelse. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1900 och totalrenoverades 2017. För gästernas bekvämlighet finns tillgång till fast internet. Dygnet-runt-servicen på Havana Belkis Rooms bidrar till gästernas trivsel. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gästerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. På Havana Belkis Rooms kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Niurka Apartment
  Från451krPer natt

  Niurka Apartmentstars

  Havanna, Havanna , Concordia st., 255 e/ perseverancia & campanario 255 - Karta
  0.35 km från Innerstad
   

  Detta bekväma hotell beläget i Havana. Från denna anläggning som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. De som bor på denna anläggning, som har totalt 1 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Denna anläggning renoverades 2015. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Niurka Apartment är inte någon husdjursvänlig anläggning. Niurka Apartment kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Från844krPer natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havanna, Havanna , Calle perseverancia 156 - Karta
  0.36 km från Innerstad
  4,2/5
  Kundomdömenav 79 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 148 recensioner från resenärerBaserat på 148 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Havana. Från denna egendom som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 1. 2 kilometer till hamnen. 18 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2016. Alla gästerna som bor på denna anläggning har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Terral
  Från1.724krPer natt

  Terralstars

  Havanna, Havanna , Malecon esq. lealtad, centro habana - Karta
  0.37 km från Innerstad
  4,2/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 507 recensioner från resenärerBaserat på 507 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell har ett fantastiskt läge i Malecon, med utsikt över det glittrande vatten i havet. Hotellet är idealiskt beläget mellan det gamla och det nya Havanna som erbjuder gästerna en perfekt blandning av samtida och historiska sevärdheter. Shopping och lokala allmänna kommunikationer ligger i närheten, medan ett överflöd av barer och pubar finns bara 500 meter bort. Detta stadshotell har en modern, avantgardistisk stil och stoltserar med en slående design med hjälp av svart trä. Hotellet erbjuder rymliga och vackert inredda rum som har nautiska färger och inredning. Rummen är väl utrustade med moderna bekvämligheter för gästernas avkoppling och komfort. Gästerna är välkomna att ta del av hotellets exemplariska mängd av faciliteter.

  Se mer
 • Hostal Boutique DRobles
  Från781krPer natt

  Hostal Boutique DRoblesstars

  Havanna, Havanna , Escobar st. 161 - Karta
  0.54 km från Innerstad
   

  Detta mysiga hotell återfinns i Havana. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Från denna egendom är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från det här hotellet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 12. 0 kilometer till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Detta hotell totalrenoverades 2016. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Hostal Boutique DRobles förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • El Balcón de Concordia
  Från413krPer natt

  El Balcón de Concordiastars

  Havanna, Havanna , Concordia e/ campanario & perseverancia 255 - Karta
  0.56 km från Innerstad
   

  Detta mysiga hotell återfinns i Havana. Från detta hotell som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 1000 meter till hamnen. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på El Balcón de Concordia som har totalt 2 rum. El Balcón de Concordia totalrenoverades 2015. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Detta boende tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på El Balcón de Concordia.

  Se mer
 • Deauville
  Från709krPer natt

  Deauvillestars

  Havanna, Havanna , Galiano e/ malecon y san lazaro - Karta
  0.71 km från Innerstad
  2,9/5
  Kundomdömenav 76 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 996 recensioner från resenärerBaserat på 996 recensioner från resenärer

  Den välkomnande hotell BelleVue Deauville har ett utmärkt läge i Havanna, huvudstaden i Kuba, direkt på den världsberömda strandpromenad som kallas "Malecón". Här finns en restaurang, en lobbybar, en nattklubb och en takterrass med pool med fantastisk utsikt över staden. Den livliga centrum med många affärer, barer, restauranger och nattliv arenor kan nås på bara 5 minuter. Flygplatsen ligger ca 15 km bort.

  Se mer
 • Havana Beautiful Rooms
  Från588krPer natt

  Havana Beautiful Roomsstars

  Havanna, Havanna , Crespo,111 e/trocadero & colón 111 - Karta
  0.92 km från Innerstad
   

  Detta charmiga hotell beläget i Havana. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 1. 5 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 30 ombonade rum. Havana Beautiful Rooms byggdes 1900 och 2017 totalrenoverades det. På Havana Beautiful Rooms har resenärerna tillgång till internet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Havana Beautiful Rooms är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Havana Beautiful Rooms. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Casa Colonial Carmen
  Från413krPer natt

  Casa Colonial Carmenstars

  Habana Vieja, Havanna , Crespo 111 altos % trocadero y colon 111 - Karta
  0.98 km från Innerstad
   

  Detta anspråkslösa Guest House ligger i La Habana Vieja. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 7 rum. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser.

  Se mer
 • Hotel Lido
  Från602krPer natt

  Hotel Lidostars

  Habana Vieja, Havanna , Consulado, entre animas y trocadero, centro habana 210 - Karta
  1 km från Innerstad
  3,0/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 236 recensioner från resenärerBaserat på 236 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i La Habana Vieja. Totalt 65 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet har denna anläggning internet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Hotel Lido tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  45  Hotell - Innerstad
Sida  1  av  5
 

Hotell i närheten av  Innerstad

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner