Hotell i närheten av Innerstad

Se på kartan
Hotell - Innerstad

InnerstadFrån  426kr

Rekommenderade hotell nära Innerstad

 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Från1.152krPer natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havanna, Havanna , Calle perseverancia 156 - Karta
  0.36 km från Innerstad
  4,2/5
  Kundomdömenav 79 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 146 recensioner från resenärerBaserat på 146 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Havana. Från detta hotell som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta boende. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 1. 2 kilometer till hamnen. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia har totalt 18 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2016. Resenärerna har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hostal Boutique DRobles
  Från816krPer natt

  Hostal Boutique DRoblesstars

  Havanna, Havanna , Escobar st. 161 - Karta
  0.54 km från Innerstad
   

  Detta mysiga hotell återfinns i Havana. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Från denna egendom är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från det här hotellet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 12. 0 kilometer till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Detta hotell totalrenoverades 2016. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Hostal Boutique DRobles förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Lincoln
  Från477krPer natt

  Lincolnstars

  Havanna, Havanna , Virtudes esq. a galiano 157 - Karta
  0.63 km från Innerstad
  2,8/5
  Kundomdömenav 51 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 252 recensioner från resenärerBaserat på 252 recensioner från resenärer

  Detta residens har ett fördelaktigt läge i Havanna, nära till gamla stan, centrum, Chinatown och Vedado. Det ligger mittemot Teatro Amerika och Casa de la Musica. Havannas natursköna oceanväg är bara en kort promenad bort. De luftkonditionerade rummen är modernt inredda och har en balkong med utsikt över staden eller havet. Alla enheter har eget litet badrum. Varje rum har ett värdeskåp, minibar och satellit-tv. Hotellets restaurang serverar varierad internationell mat. Säker parkeringsplats finns för gäster som anländer med bil.

  Se mer
 • Deauville
  Från745krPer natt

  Deauvillestars

  Havanna, Havanna , Galiano e/ malecon y san lazaro - Karta
  0.71 km från Innerstad
  2,9/5
  Kundomdömenav 76 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 972 recensioner från resenärerBaserat på 972 recensioner från resenärer

  Den välkomnande hotell BelleVue Deauville har ett utmärkt läge i Havanna, huvudstaden i Kuba, direkt på den världsberömda strandpromenad som kallas "Malecón". Här finns en restaurang, en lobbybar, en nattklubb och en takterrass med pool med fantastisk utsikt över staden. Den livliga centrum med många affärer, barer, restauranger och nattliv arenor kan nås på bara 5 minuter. Flygplatsen ligger ca 15 km bort.

  Se mer
 • Hotel Lido
  Från623krPer natt

  Hotel Lidostars

  Habana Vieja, Havanna , Consulado, entre animas y trocadero, centro habana 210 - Karta
  1 km från Innerstad
  3,0/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 233 recensioner från resenärerBaserat på 233 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i La Habana Vieja. Totalt 65 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet har denna anläggning internet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Hotel Lido tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Vedado – Saint John
  Från697krPer natt

  Vedado – Saint Johnstars

  Havanna, Havanna , Calle 19 esq. a m. vedado, calle 25 . - Karta
  1.02 km från Innerstad
  2,6/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter

  Detta charmiga hotell finns i Havana. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. De 138 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Vedado – Saint John totalrenoverades 2000. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Vedado – Saint John. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Vedado – Saint John kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hostal Casa Elsita
  Från825krPer natt

  Hostal Casa Elsitastars

  Vedado, Havanna , Calle 25 st., 220 between n & o - apto 2 (vedado) 220 - Karta
  1.02 km från Innerstad
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 10 recensioner från resenärerBaserat på 10 recensioner från resenärer

  Denna enkla semesterbostad eller villa återfinns i Vedado. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här semesterbostaden eller villan. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra kunder har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 4. 0 kilometer till hamnen. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Hostal Casa Elsita som har totalt 4 rum. Hostal Casa Elsita genomgick en totalrenovering 2011. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på Hostal Casa Elsita. Gäster som bor på Hostal Casa Elsita kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Telegrafo Boutique
  Från2.568krPer natt

  Telegrafo Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Prado esq. neptuno 408 - Karta
  1.07 km från Innerstad
  3,6/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1390 recensioner från resenärerBaserat på 1390 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i La Habana Vieja. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här boende. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från detta boende. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 1000 meter till hamnen. Det totala antalet rum på Telegrafo Boutique är 63. Trots att denna anläggning byggdes 1886 har den genomgått en renovering 2001. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Alla rum på Telegrafo Boutique är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan utforska de olika matställena som Telegrafo Boutique erbjuder. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. Telegrafo Boutique kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Inglaterra
  Från1.658krPer natt

  Gran Caribe Hotel Inglaterrastars

  Habana Vieja, Havanna , Prado esquina san rafael 416 - Karta
  1.09 km från Innerstad
  2,8/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter

  Detta hotell ligger i centrum av Havanna vilket ger gästerna lätt tillgång till Central Parken, Gran Teatro i Havanna, där Kubas Nationalbalett håller till och den imponerande Capitoliumbyggnaden. Hotellet grundades år 1875 och förklarades som statligt byggnadsminne år 1981. Under årens lopp har många kändisar bott här, bland andra Sarah Bernhardt, Luis Mazzantini, Anna Pavlova och Frei Betto. På senare tid har några av de mest framstående kubanska konstnärerna, författarna och kompositörerna bott här och visat upp sina arbeten i denna flotta byggnad. Den magnifika neoklassiska fasaden går i harmoni med den arabiska inredningen. Rummen har moderna bekvämligheter såsom eget badrum och luftkonditionering, som är centralt reglerad.

  Se mer
 • Hotel Caribbean
  Från632krPer natt

  Hotel Caribbeanstars

  Habana Vieja, Havanna , Prado 164 - Karta
  1.14 km från Innerstad
  2,4/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 208 recensioner från resenärerBaserat på 208 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i La Habana Vieja. Våra resenärer har 16. 7 kilometer till flygplatsen. 38 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende byggdes 1953. På Hotel Caribbean har kunderna tillgång till internet. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel Caribbean. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  35  Hotell - Innerstad
Sida  1  av  4
 

Hotell i närheten av  Innerstad

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner