Hotell i närheten av José Martí Monument

Se på kartan
Hotell - José Martí Monument

José Martí MonumentFrån  426kr

Rekommenderade hotell nära José Martí Monument

 • Tulipan
  Från528krPer natt

  Tulipanstars

  Vedado, Havanna , Calle factor e/ tulipán y lombillo, nuevo vedado - Karta
  0.96 km från José Martí Monument
  2,7/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 90 recensioner från resenärerBaserat på 90 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Vedado. Det totala antalet rum på Tulipan är 326. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Tulipan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Restaurangen inbjuder alla som valt detta boende till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bella Habana
  Från525krPer natt

  Bella Habanastars

  Havanna, Havanna , Conill e/ marino y boyeros, nuevo vedado - Karta
  1.04 km från José Martí Monument
  2,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 82 recensioner från resenärerBaserat på 82 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Havana. Detta boende innefattar 84 trivsamma rum. Receptionen på Bella Habana håller öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Hotel 21D Havana Orfila Room
  Från779krPer natt

  Hotel 21D Havana Orfila Roomstars

  Vedado, Havanna , Calle 21, apto 5 entre d y e. 516 - Karta
  1.39 km från José Martí Monument
   

  Detta charmiga hotell finns i Vedado. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Hotel 21D Havana Orfila Room som har totalt 1 rum. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel 21D Havana Orfila Room. Husdjur är inte tillåtna på Hotel 21D Havana Orfila Room. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser.

  Se mer
 • Hotel Paseo Habana
  Från845krPer natt

  Hotel Paseo Habanastars

  Vedado, Havanna , Calle 17, esq. a a, vedado 664 - Karta
  1.6 km från José Martí Monument
  3,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 277 recensioner från resenärerBaserat på 277 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Vedado. Det totala antalet rum är 30. Detta hotell totalrenoverades 2010. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel Paseo Habana. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen.

  Se mer
 • Colina
  Från676krPer natt

  Colinastars

  Vedado, Havanna , Calle l e/27 jovellar - Karta
  1.77 km från José Martí Monument
  3,0/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 282 recensioner från resenärerBaserat på 282 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell finns i Vedado. Detta boende kan erbjuda totalt 79 rum. Gästerna kan med fördel använda sig av internetanslutningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på Colina. Husdjur är tillåtna på denna anläggning.

  Se mer
 • Casa Económica Vedado
  Från781krPer natt

  Casa Económica Vedadostars

  Vedado, Havanna , Calle 19 entre g y f, naºmero 407 407 407 - Karta
  1.86 km från José Martí Monument
   

  Denna anspråkslösa semesterbostad eller villa är endast för vuxna och ligger i Vedado. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Receptionen på Casa Económica Vedado har inte öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen.

  Se mer
 • Apartamento Danubio
  Från1.435krPer natt

  Apartamento Danubiostars

  Vedado, Havanna , Calle 23 #1553 entre 26 y 28 - Karta
  1.97 km från José Martí Monument
   

  Detta enastående hotell finns i Vedado. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Apartamento Danubio som har totalt 2 rum. Receptionen på detta hotell har inte öppet dygnet runt. Apartamento Danubio tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Parkering och garage finns att tillgå. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hostal Casa Elsita
  Från825krPer natt

  Hostal Casa Elsitastars

  Vedado, Havanna , Calle 25 st., 220 between n & o - apto 2 (vedado) 220 - Karta
  2.05 km från José Martí Monument
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 10 recensioner från resenärerBaserat på 10 recensioner från resenärer

  Denna mysiga semesterbostad eller villa är lokaliserad i Vedado. Från den här semesterbostaden eller villan, som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum, har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra resenärer har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 4. 0 kilometer till hamnen. Med sina totalt 4 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Boendet totalrenoverades 2011. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Vedado – Saint John
  Från697krPer natt

  Vedado – Saint Johnstars

  Havanna, Havanna , Calle 19 esq. a m. vedado, calle 25 . - Karta
  2.07 km från José Martí Monument
  2,6/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter

  Detta charmiga hotell finns i Havana. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. De 138 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Vedado – Saint John totalrenoverades 2000. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Vedado – Saint John. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Vedado – Saint John kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Collection Victoria La Habana
  Från2.642krPer natt

  NH Collection Victoria La Habanastars

  Havanna, Havanna , Calle 19 y m. la habana - Karta
  2.15 km från José Martí Monument
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 220 recensioner från resenärerBaserat på 220 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Havana. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 31 rum. NH Collection Victoria La Habana genomgick en totalrenovering 2015. Alla som valt detta boende kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Detta hotell tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  19  Hotell - José Martí Monument
Sida  1  av  2
 

Hotell i närheten av  José Martí Monument

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner