Hotell i närheten av Malecón

Se på kartan
Hotell - Malecón

MalecónFrån  401kr

Rekommenderade hotell nära Malecón

 • Saratoga
  Från4.150krPer natt

  Saratogastars

  Habana Vieja, Havanna , Avenida paseo del prado, esquina calle dragones 603 - Karta
  0.94 km från Malecón
  3,6/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1445 recensioner från resenärerBaserat på 1445 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i La Habana Vieja. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell med ett läge mitt i stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta boende. Från detta hotell är det 3. 0 kilometer till hamnen. De 96 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning som byggdes 1879 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2005. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. På Saratoga kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apto. La Luz de Compostela
  Från752krPer natt

  Apto. La Luz de Compostelastars

  Havanna, Havanna , Compostela building 306 - apto.4, old havana - Karta
  1.08 km från Malecón
   

  Denna charmiga lägenhet återfinns i Havana. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från denna anläggning. Våra besökare har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 600 meter till hamnen. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 1 rum. Receptionen på Apto. La Luz de Compostela har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Apto. La Luz de Compostela är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Beltran de Santa Cruz Boutique
  Från1.978krPer natt

  Beltran de Santa Cruz Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle san ignacio entre muralla y sol 411 - Karta
  1.16 km från Malecón
  3,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 142 recensioner från resenärerBaserat på 142 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i La Habana Vieja. Våra kunder hittar närmaste golfbana 150 meter från denna anläggning. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från detta boende är det 15 meter till närmaste strand. Med sina totalt 11 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Senast detta boende renoverades var 2002. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Beltran de Santa Cruz Boutique kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Armadores de Santander Boutique
  Från2.270krPer natt

  Armadores de Santander Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle luz esquina a san pedro 4 - Karta
  1.22 km från Malecón
  4,0/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 396 recensioner från resenärerBaserat på 396 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i La Habana Vieja. Detta boende innefattar 32 trivsamma rum. Armadores de Santander Boutique byggdes 1897 och 2014 totalrenoverades det. Armadores de Santander Boutique tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Armadores de Santander Boutique är rullstolsanpassade. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Armadores de Santander Boutique som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av kunder. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aptos. La Luz de ObraPia Superior
  Från688krPer natt

  Aptos. La Luz de ObraPia Superiorstars

  Havanna, Havanna , Obrapía building 401,apartment 4 b, old havana, - Karta
  1.29 km från Malecón
   

  Detta bekväma hotell finns i Havana. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Detta hotell ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 600 meter till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta hotell. Boendet totalrenoverades 2017. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Aptos. La Luz de ObraPia Superior tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Inglaterra
  Från1.656krPer natt

  Gran Caribe Hotel Inglaterrastars

  Habana Vieja, Havanna , Prado esquina san rafael 416 - Karta
  1.35 km från Malecón
  2,8/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter

  Detta hotell ligger i centrum av Havanna vilket ger gästerna lätt tillgång till Central Parken, Gran Teatro i Havanna, där Kubas Nationalbalett håller till och den imponerande Capitoliumbyggnaden. Hotellet grundades år 1875 och förklarades som statligt byggnadsminne år 1981. Under årens lopp har många kändisar bott här, bland andra Sarah Bernhardt, Luis Mazzantini, Anna Pavlova och Frei Betto. På senare tid har några av de mest framstående kubanska konstnärerna, författarna och kompositörerna bott här och visat upp sina arbeten i denna flotta byggnad. Den magnifika neoklassiska fasaden går i harmoni med den arabiska inredningen. Rummen har moderna bekvämligheter såsom eget badrum och luftkonditionering, som är centralt reglerad.

  Se mer
 • Raquel
  Från2.499krPer natt

  Raquelstars

  Habana Vieja, Havanna , Calle amargura, no. 103 esq. a san ignacio - Karta
  1.35 km från Malecón
  3,7/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 769 recensioner från resenärerBaserat på 769 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i La Habana Vieja. Från denna anläggning som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från egendomen. Våra resenärer har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. För våra gäster är det bara 1000 meter till flygplatsen. Totalt 25 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Raquel. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2001. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Raquel. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Conde de Villanueva Havana
  Från1.952krPer natt

  Conde de Villanueva Havanastars

  Habana Vieja, Havanna , C. mercaderes esquina a lamparilla, habana vieja 202 - Karta
  1.42 km från Malecón
  3,9/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 237 recensioner från resenärerBaserat på 237 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i La Habana Vieja. Från detta hotell som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 200 meter till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2004. Fast och trådlös internetanslutning finns på Conde de Villanueva Havana. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Dessutom erbjuder Conde de Villanueva Havana babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla måltider som serveras i dess restaurang. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Telegrafo Boutique
  Från2.412krPer natt

  Telegrafo Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Prado esq. neptuno 408 - Karta
  1.43 km från Malecón
  3,6/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1390 recensioner från resenärerBaserat på 1390 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i La Habana Vieja. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här boende. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från detta boende. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 1000 meter till hamnen. Det totala antalet rum på Telegrafo Boutique är 63. Trots att denna anläggning byggdes 1886 har den genomgått en renovering 2001. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Alla rum på Telegrafo Boutique är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan utforska de olika matställena som Telegrafo Boutique erbjuder. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. Telegrafo Boutique kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Palacio del Marques de San Felipe y Santiago
  Från3.082krPer natt

  Palacio del Marques de San Felipe y Santiagostars

  Habana Vieja, Havanna , Oficios esq. margura 152 - Karta
  1.44 km från Malecón
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 514 recensioner från resenärerBaserat på 514 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i La Habana Vieja. Det totala antalet rum på Palacio del Marques de San Felipe y Santiago är 27. Palacio del Marques de San Felipe y Santiago byggdes 1890 och totalrenoverades 2010. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. På Palacio del Marques de San Felipe y Santiago kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  33  Hotell - Malecón
Sida  1  av  4
 

Hotell i närheten av  Malecón

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner