Hotell i närheten av Malecón

Se på kartan
Hotell - Malecón

MalecónFrån  287kr

Rekommenderade hotell nära Malecón

 • Saratoga
  Från2.271krPer natt

  Saratogastars

  Habana Vieja, Havanna , Avenida paseo del prado, esquina calle dragones 603 - Karta
  0.94 km från Malecón
  3,6/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1476 recensioner från resenärerBaserat på 1476 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i La Habana Vieja. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende med ett läge mitt i stadens centrum. Från detta boende är det 150 meter till närmaste strand. Från detta hotell är det 3. 0 kilometer till hamnen. Saratoga har totalt 96 rum. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1879 och totalrenoverades 2005. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Saratoga. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apto. La Luz de Compostela
  Från538krPer natt

  Apto. La Luz de Compostelastars

  Havanna, Havanna , Compostela building 306 - apto.4, old havana - Karta
  1.08 km från Malecón
   

  Denna bekväma lägenhet finns i Havana. Från detta boende som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna lägenhet ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelsert. Denna egendom ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 600 meter. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Apto. La Luz de Compostela tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. På Apto. La Luz de Compostela kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hostal Señor Vicente
  Från418krPer natt

  Hostal Señor Vicentestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle villegas entre teniente rey y muralla 425 - Karta
  1.09 km från Malecón
   

  Detta anspråkslösa vandrarhem ligger i La Habana Vieja. Från denna anläggning som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 28. 5 kilometer till flygplatsen. De som bor på denna anläggning, som har totalt 2 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Denna anläggning totalrenoverades 2017. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Hostal Señor Vicente tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Beltran de Santa Cruz Boutique
  Från1.673krPer natt

  Beltran de Santa Cruz Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle san ignacio entre muralla y sol 411 - Karta
  1.16 km från Malecón
  3,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 144 recensioner från resenärerBaserat på 144 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i La Habana Vieja. Våra gäster hittar närmaste golfbana 150 meter från detta boende. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 15 meter från denna anläggning. Detta boende med endast 11 rum passar bra för en lugn vistelse. Denna anläggning totalrenoverades 2002. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Beltran de Santa Cruz Boutique håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Armadores de Santander Boutique
  Från1.598krPer natt

  Armadores de Santander Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle luz esquina a san pedro 4 - Karta
  1.22 km från Malecón
  4,0/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 398 recensioner från resenärerBaserat på 398 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i La Habana Vieja. De 32 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende som byggdes 1897 totalrenoverades 2014. Armadores de Santander Boutique tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Armadores de Santander Boutique är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Armadores de Santander Boutique. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla som valt detta boende ny energi inför dagen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Aptos. La Luz de ObraPia Superior
  Från538krPer natt

  Aptos. La Luz de ObraPia Superiorstars

  Havanna, Havanna , Obrapia building 401 apartment 4 b old havana - Karta
  1.29 km från Malecón
   

  Detta bekväma hotell är beläget i Havana. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Denna egendom ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 600 meter. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 2 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2017. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Inglaterra
  Från1.410krPer natt

  Gran Caribe Hotel Inglaterrastars

  Habana Vieja, Havanna , Prado esquina san rafael 416 - Karta
  1.35 km från Malecón
  2,8/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter

  Detta hotell ligger i centrum av Havanna vilket ger gästerna lätt tillgång till Central Parken, Gran Teatro i Havanna, där Kubas Nationalbalett håller till och den imponerande Capitoliumbyggnaden. Hotellet grundades år 1875 och förklarades som statligt byggnadsminne år 1981. Under årens lopp har många kändisar bott här, bland andra Sarah Bernhardt, Luis Mazzantini, Anna Pavlova och Frei Betto. På senare tid har några av de mest framstående kubanska konstnärerna, författarna och kompositörerna bott här och visat upp sina arbeten i denna flotta byggnad. Den magnifika neoklassiska fasaden går i harmoni med den arabiska inredningen. Rummen har moderna bekvämligheter såsom eget badrum och luftkonditionering, som är centralt reglerad.

  Se mer
 • Raquel
  Från1.745krPer natt

  Raquelstars

  Habana Vieja, Havanna , Calle amargura, no. 103 esq. a san ignacio - Karta
  1.35 km från Malecón
  3,7/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 783 recensioner från resenärerBaserat på 783 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i La Habana Vieja. Från denna egendom som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från anläggningen. Våra resenärer hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. För våra resenärer är det bara 1000 meter till flygplatsen. Detta boende innefattar 25 trivsamma rum. Detta boende snyggades upp 2001. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Husdjur är inte tillåtna på Raquel. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Raquel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana
  Från3.626krPer natt

  Gran Hotel Manzana Kempinski La Habanastars

  Habana Vieja, Havanna , Calle san rafael e/ zulueta y monserrate n/a - Karta
  1.4 km från Malecón
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 555 recensioner från resenärerBaserat på 555 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i La Habana Vieja. Från denna anläggning som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Denna egendom ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 2. 4 kilometer till flygplatsen. Totalt 246 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning som byggdes 1894 totalrenoverades 2017. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Detta handikappanpassade hotell har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Gäster som bor på detta hotell kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla som valt detta boende ny energi inför dagen. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Conde de Villanueva Havana
  Från1.793krPer natt

  Conde de Villanueva Havanastars

  Habana Vieja, Havanna , C. mercaderes esquina a lamparilla, habana vieja 202 - Karta
  1.42 km från Malecón
  3,9/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 244 recensioner från resenärerBaserat på 244 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i La Habana Vieja. Från detta boende som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra gäster är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 200 meter till hamnen. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 9 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2004. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Conde de Villanueva Havana tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. Kunderna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Conde de Villanueva Havana. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  63  Hotell - Malecón
Sida  1  av  7
 

Hotell i närheten av  Malecón

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner