Hotell i närheten av Miramar

Se på kartan
Hotell - Miramar

MiramarFrån  287kr

Rekommenderade hotell nära Miramar

 • Hotel E Mirazul
  Från717krPer natt

  Hotel E Mirazulstars

  Miramar, Havanna , 5ta avenida no. 3603 entre 36 y 38 - Karta
  0.98 km från Miramar
   

  Detta gulliga hotell återfinns i Miramar. Hotel E Mirazul garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 8 rum. Detta hotell byggdes 2017. Hotel E Mirazul tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel E Mirazul. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamento Danubio
  Från956krPer natt

  Apartamento Danubiostars

  Vedado, Havanna , Calle 23 #1553 entre 26 y 28 - Karta
  1.4 km från Miramar
   

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Vedado. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 2 rum. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Apartamento Danubio. De som bor på denna anläggning kan ta med sig sina små husdjur under vistelsen. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Apartamento Danubio kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Be Live Havana City Copacabana
  Från529krPer natt

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havanna , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Karta
  1.59 km från Miramar
  3,4/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 805 recensioner från resenärerBaserat på 805 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Miramar. Våra gäster har 26. 1 kilometer till flygplatsen. Totalt 168 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Be Live Havana City Copacabana. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 1992. Receptionen på Be Live Havana City Copacabana håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Be Live Havana City Copacabana. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. Be Live Havana City Copacabana kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Bosque
  Från1.171krPer natt

  El Bosquestars

  Kholy, Havanna , Calle 28 a entre 49a y 49c reparto kohly - Karta
  1.67 km från Miramar
  3,5/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 138 recensioner från resenärerBaserat på 138 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Kholy. Det totala antalet rum är 62. Detta hotell totalrenoverades 2002. För att göra gästernas vistelse ännu trevligare ingår tillgång till internet på El Bosque. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kohly
  Från1.171krPer natt

  Kohlystars

  Kholy, Havanna , 49a y 36a kolhy, miramar - Karta
  1.77 km från Miramar
  3,4/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 266 recensioner från resenärerBaserat på 266 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger vid stranden av floden Almendares i Havannas skogsmarker. Där finns intressanta kultur-och fritidsattraktioner. Havannas internationella flygplats ligger bara 15 km från hotellet. Hotellet är utmärkt för dem som söker avkoppling och lugn. Byggnaden består av 136 rum och erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter. Ett kafé, en bar och en restaurang finns. Dessutom kan gästerna dra nytta av konferensfaciliteter, tillgång till internet och en parkeringsplats. Alla rum är fullt utrustade, som standard med satellit/kabel-tv, minibar och balkong. Luftkonditioneringen är individuellt justerbar. Fritidsfaciliteterna inkluderar en pool, spa-behandlingar och en mängd olika sportalternativ.

  Se mer
 • Apartamento Will
  Från956krPer natt

  Apartamento Willstars

  Vedado, Havanna , Calle 3ra #652 apto 5b entre 12 y malecón - Karta
  1.87 km från Miramar
   

  Denna sofistikerade lägenhet finns i Vedado. Apartamento Will garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 2 rum. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Apartamento Will.

  Se mer
 • Chateau Miramar by Be Live
  Från587krPer natt

  Chateau Miramar by Be Livestars

  Miramar, Havanna , Ave. 1ra e/60 y 70 playa - Karta
  1.99 km från Miramar
  3,0/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 202 recensioner från resenärerBaserat på 202 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Miramar. Våra kunder har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Chateau Miramar by Be Live har totalt 50 rum. Chateau Miramar by Be Live genomgick en totalrenovering 2003. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Chateau Miramar by Be Live har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Chateau Miramar by Be Live erbjuder en mängd olika matupplevelser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Starfish Montehabana
  Från773krPer natt

  Starfish Montehabanastars

  Miramar, Havanna , Calle 70 entre 5ta a y 7ma ave. - - Karta
  2.3 km från Miramar
  3,5/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 196 recensioner från resenärerBaserat på 196 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Miramar. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 164 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Starfish Montehabana. Starfish Montehabana byggdes 2004. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Dygnet-runt-servicen på Starfish Montehabana bidrar till gästernas trivsel. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Det finns parkeringsplatser. På Starfish Montehabana kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • H10 Habana Panorama
  Från1.147krPer natt

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havanna , Avenida 3a y calle 70, miramar - Karta
  2.34 km från Miramar
  3,6/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1901 recensioner från resenärerBaserat på 1901 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Miramar. Våra besökare har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 317 trivsamma rum. H10 Habana Panorama byggdes 2002. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Dessutom erbjuder H10 Habana Panorama babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på H10 Habana Panorama. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som kunderna med fördel kan dra nytta av. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Casa Confort Vedado
  Från896krPer natt

  Casa Confort Vedadostars

  Vedado, Havanna , Calle 19 entre g y f, naºmero 407 407 407 - Karta
  2.38 km från Miramar
   

  Denna anspråkslösa semesterbostad eller villa för adults-only är lokaliserad i Vedado. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Casa Confort Vedado som har totalt 10 rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Casa Confort Vedado tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Casa Confort Vedado. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  19  Hotell - Miramar
Sida  1  av  2
 

Hotell i närheten av  Miramar

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Tulipan
  Tulipan
  2,7/5
  Kundomdömenav  11 Åsikter

  Personalen försökte göra så gott dom kunde.Cheferna var väldigt trevliga- Trevligt cafe med gott kaffe.

  Anonym
  Hotelopias kund, 15/03/2017

  Från287krSe mer