Hotell i närheten av Miramar

Se på kartan
Hotell - Miramar

MiramarFrån  371kr

Rekommenderade hotell nära Miramar

 • Be Live Havana City Copacabana
  Från645krPer natt

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havanna , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Karta
  1.59 km från Miramar
  3,4/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 794 recensioner från resenärerBaserat på 794 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Miramar. Våra besökare har 26. 1 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 168. Be Live Havana City Copacabana genomgick en renovering 1992. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Be Live Havana City Copacabana. Be Live Havana City Copacabana är inte någon husdjursvänlig anläggning. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta hotell . För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • El Bosque
  Från1.287krPer natt

  El Bosquestars

  Kholy, Havanna , Calle 28 a entre 49a y 49c reparto kohly - Karta
  1.67 km från Miramar
  3,5/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 137 recensioner från resenärerBaserat på 137 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Kholy. Totalt 62 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. El Bosque genomgick en totalrenovering 2002. Kunderna kan använda sig av internetanslutningen för att hålla kontakt med arbete eller hem. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. På El Bosque kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kohly
  Från1.226krPer natt

  Kohlystars

  Kholy, Havanna , 49a y 36a kolhy, miramar - Karta
  1.77 km från Miramar
  3,4/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 265 recensioner från resenärerBaserat på 265 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger vid stranden av floden Almendares i Havannas skogsmarker. Där finns intressanta kultur-och fritidsattraktioner. Havannas internationella flygplats ligger bara 15 km från hotellet. Hotellet är utmärkt för dem som söker avkoppling och lugn. Byggnaden består av 136 rum och erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter. Ett kafé, en bar och en restaurang finns. Dessutom kan gästerna dra nytta av konferensfaciliteter, tillgång till internet och en parkeringsplats. Alla rum är fullt utrustade, som standard med satellit/kabel-tv, minibar och balkong. Luftkonditioneringen är individuellt justerbar. Fritidsfaciliteterna inkluderar en pool, spa-behandlingar och en mängd olika sportalternativ.

  Se mer
 • Apartamento Will
  Från1.331krPer natt

  Apartamento Willstars

  Vedado, Havanna , Calle 3ra #652 apto 5b entre 12 y malecón - Karta
  1.87 km från Miramar
   

  Denna lyxiga lägenhet finns i Vedado. Apartamento Will garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 2 rum. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Apartamento Will tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Chateau Miramar by Be Live
  Från758krPer natt

  Chateau Miramar by Be Livestars

  Miramar, Havanna , Ave. 1ra e/60 y 70 playa - Karta
  1.99 km från Miramar
  3,0/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 199 recensioner från resenärerBaserat på 199 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Miramar. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 50 rum. Chateau Miramar by Be Live genomgick en totalrenovering 2003. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Chateau Miramar by Be Live har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Husdjur är inte tillåtna på Chateau Miramar by Be Live. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • H10 Habana Panorama
  Från1.214krPer natt

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havanna , Avenida 3a y calle 70, miramar - Karta
  2.34 km från Miramar
  3,6/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1868 recensioner från resenärerBaserat på 1868 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Miramar. Våra kunder har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 317 rum. H10 Habana Panorama är från år 2002. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. H10 Habana Panorama tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Casa Confort Vedado
  Från926krPer natt

  Casa Confort Vedadostars

  Vedado, Havanna , Calle 19 entre g y f, naºmero 407 407 407 - Karta
  2.38 km från Miramar
   

  Där den är belägen i Vedado är denna anspråkslösa semesterbostad eller villa endast avsedd för vuxna. Casa Confort Vedado garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 10 rum. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på Casa Confort Vedado. Casa Confort Vedado är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen.

  Se mer
 • Casa Económica Vedado
  Från741krPer natt

  Casa Económica Vedadostars

  Vedado, Havanna , Calle 19 entre g y f, naºmero 407 407 407 - Karta
  2.43 km från Miramar
   

  Denna anspråkslösa semesterbostad eller villa är endast för vuxna och ligger i Vedado. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Receptionen på Casa Económica Vedado har inte öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen.

  Se mer
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Från370krPer natt

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havanna , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Karta
  2.55 km från Miramar
  2,2/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 517 recensioner från resenärerBaserat på 517 recensioner från resenärer

  Det är en storslagen byggnad som erbjuder en pittoresk utsikt över både Havanna och den karibiska kusten. Hotellet erbjuder sina gäster enkel tillgång till stranden, som ligger bara några meter från lobbyn, medan en promenad i omgivningarna tar en sedan runt flera restauranger, som erbjuder typiska lokala rätter och små butiker med sina handgjorda produkter. För alla som vill informera sig om det kalla kriget, ligger Museo del Ministerio del Interior inom gångavstånd. Lite längre väster om hotellet, efter den trädkantade Fifth Avenue ligger det område där några av Havannas mest lyxiga restauranger och hotell finns. Hotellet erbjuder alla de vanliga faciliteterna - en swimmingpool, en restaurang som serverar internationella rätter, en sportbar med biljardbord, plus några trevliga tillägg såsom kvälls cabaret.

  Se mer
 • Iberostar Riviera
  Från1.672krPer natt

  Iberostar Rivierastars

  Vedado, Havanna , Paseo y malecón, vedado 1 - Karta
  2.58 km från Miramar
  3,3/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1326 recensioner från resenärerBaserat på 1326 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger direkt vid Karibiska havet i hjärtat av Havanna i Vedado distriktet i staden. Havannas internationella flygplats ligger ca 25 km från hotellet. Hotellet har sett mer än 40 års historia, det byggdes och inredda på 50-talet. Denna fastighet består av totalt 352 rum på 20 våningar. Faciliteterna inkluderar en hall, en växlingsdisk och läkarhjälp. Dessutom erbjuds gästerna en turistbyrå, ett urval av butiker samt rum- och tvättservice. Ett brett utbud av matställen och barer finns också. Alla rum har en unik utsikt och är fullt utrustade, som standard. Luftkonditioneringen styrs centralt. Fritidsaktiviteterna inkluderar en pool, ett gym och massageservice.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  12  Hotell - Miramar
Sida  1  av  2
 

Hotell i närheten av  Miramar

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Tulipan
  Tulipan
  2,7/5
  Kundomdömenav  11 Åsikter

  Personalen försökte göra så gott dom kunde.Cheferna var väldigt trevliga- Trevligt cafe med gott kaffe.

  Anonym
  Hotelopias kund, 15/03/2017

  Från697krSe mer