Hotell i närheten av Partagas Snusfabriken

Se på kartan
Hotell - Partagas Snusfabriken

Partagas SnusfabrikenFrån  426kr

Rekommenderade hotell nära Partagas Snusfabriken

 • Saratoga
  Från2.433krPer natt

  Saratogastars

  Habana Vieja, Havanna , Avenida paseo del prado, esquina calle dragones 603 - Karta
  0.23 km från Partagas Snusfabriken
  3,6/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1440 recensioner från resenärerBaserat på 1440 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i La Habana Vieja. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell med ett läge mitt i stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta boende. Från detta hotell är det 3. 0 kilometer till hamnen. De 96 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning som byggdes 1879 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2005. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. På Saratoga kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Inglaterra
  Från1.658krPer natt

  Gran Caribe Hotel Inglaterrastars

  Habana Vieja, Havanna , Prado esquina san rafael 416 - Karta
  0.41 km från Partagas Snusfabriken
  2,8/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter

  Detta hotell ligger i centrum av Havanna vilket ger gästerna lätt tillgång till Central Parken, Gran Teatro i Havanna, där Kubas Nationalbalett håller till och den imponerande Capitoliumbyggnaden. Hotellet grundades år 1875 och förklarades som statligt byggnadsminne år 1981. Under årens lopp har många kändisar bott här, bland andra Sarah Bernhardt, Luis Mazzantini, Anna Pavlova och Frei Betto. På senare tid har några av de mest framstående kubanska konstnärerna, författarna och kompositörerna bott här och visat upp sina arbeten i denna flotta byggnad. Den magnifika neoklassiska fasaden går i harmoni med den arabiska inredningen. Rummen har moderna bekvämligheter såsom eget badrum och luftkonditionering, som är centralt reglerad.

  Se mer
 • Telegrafo Boutique
  Från2.568krPer natt

  Telegrafo Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Prado esq. neptuno 408 - Karta
  0.49 km från Partagas Snusfabriken
  3,6/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1390 recensioner från resenärerBaserat på 1390 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i La Habana Vieja. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här boende. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från detta boende. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 1000 meter till hamnen. Det totala antalet rum på Telegrafo Boutique är 63. Trots att denna anläggning byggdes 1886 har den genomgått en renovering 2001. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Alla rum på Telegrafo Boutique är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan utforska de olika matställena som Telegrafo Boutique erbjuder. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. Telegrafo Boutique kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Från1.027krPer natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Habana Vieja, Havanna , Ignacio agramante 267 - Karta
  0.58 km från Partagas Snusfabriken
  2,6/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1525 recensioner från resenärerBaserat på 1525 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i La Habana Vieja. Denna anläggning har totalt 188 rum. Detta boende genomgick en renovering 1991. Resenärerna kan med fördel använda sig av internetanslutningen. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Iberostar Parque Central
  Från4.526krPer natt

  Iberostar Parque Centralstars

  Habana Vieja, Havanna , Neptuno prado y zulueta - Karta
  0.58 km från Partagas Snusfabriken
  4,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7975 recensioner från resenärerBaserat på 7975 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i La Habana Vieja. Det totala antalet rum är 427. Detta hotell totalrenoverades 2017. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Iberostar Parque Central bidrar till gästernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla badrum på Iberostar Parque Central är handikappanpassadeKunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. De som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Iberostar Parque Central kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Lido
  Från623krPer natt

  Hotel Lidostars

  Habana Vieja, Havanna , Consulado, entre animas y trocadero, centro habana 210 - Karta
  0.7 km från Partagas Snusfabriken
  3,0/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 233 recensioner från resenärerBaserat på 233 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i La Habana Vieja. Totalt 65 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet har denna anläggning internet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Hotel Lido tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Lincoln
  Från477krPer natt

  Lincolnstars

  Havanna, Havanna , Virtudes esq. a galiano 157 - Karta
  0.73 km från Partagas Snusfabriken
  2,8/5
  Kundomdömenav 51 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 252 recensioner från resenärerBaserat på 252 recensioner från resenärer

  Detta residens har ett fördelaktigt läge i Havanna, nära till gamla stan, centrum, Chinatown och Vedado. Det ligger mittemot Teatro Amerika och Casa de la Musica. Havannas natursköna oceanväg är bara en kort promenad bort. De luftkonditionerade rummen är modernt inredda och har en balkong med utsikt över staden eller havet. Alla enheter har eget litet badrum. Varje rum har ett värdeskåp, minibar och satellit-tv. Hotellets restaurang serverar varierad internationell mat. Säker parkeringsplats finns för gäster som anländer med bil.

  Se mer
 • Hostal Boutique DRobles
  Från816krPer natt

  Hostal Boutique DRoblesstars

  Havanna, Havanna , Escobar st. 161 - Karta
  0.74 km från Partagas Snusfabriken
   

  Detta mysiga hotell återfinns i Havana. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Från denna egendom är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från det här hotellet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 12. 0 kilometer till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Detta hotell totalrenoverades 2016. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Hostal Boutique DRobles förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Aptos. La Luz de ObraPia Superior
  Från689krPer natt

  Aptos. La Luz de ObraPia Superiorstars

  Havanna, Havanna , Obrapía building 401,apartment 4 b, old havana, - Karta
  0.76 km från Partagas Snusfabriken
   

  Detta bekväma hotell finns i Havana. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Detta hotell ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 600 meter till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta hotell. Boendet totalrenoverades 2017. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Aptos. La Luz de ObraPia Superior tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hotel Sevilla
  Från1.895krPer natt

  Hotel Sevillastars

  Habana Vieja, Havanna , Calle trocadero 55 - Karta
  0.79 km från Partagas Snusfabriken
  3,7/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4204 recensioner från resenärerBaserat på 4204 recensioner från resenärer

  Detta hotell är beläget i hjärtat av det historiska kvarteret i Havanna. Med det idealiska klimatet, havsluften och den varma temperaturen, ligger hotellet på en helt underbar plats. Bara några steg från hotellet kan gästerna hitta kulturcentrum och museer där man kan upptäcka mer om det dynamiska livet av de infödda invånarna på ön. Genom hotellets moriska arkitektur kan besökare föreställa sig och gå tillbaka till charmen i förra sekelskiftet, samt njuta av gästfrihet och bekväma omgivningar. Fasaderna på stadshotellet upplyses i kvällssolen och blir till skuggor i nyanser av mjuka färger. Byggnaden omfattar totalt 178 rum fördelade på nio våningar. Besökare som vill uppskatta den vackra utsikten över hustaken i Havanna behöver bara äta middag på hotellets Panorama-restaurang och på så vis avsluta dagen på ett hisnande sätt.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  32  Hotell - Partagas Snusfabriken
Sida  1  av  4
 

Hotell i närheten av  Partagas Snusfabriken

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner