Hotell i närheten av Paseo del Prado

Se på kartan
Hotell - Paseo del Prado

Paseo del PradoFrån  287kr

Rekommenderade hotell nära Paseo del Prado

 • Hotel Lido
  Från574krPer natt

  Hotel Lidostars

  Habana Vieja, Havanna , Consulado, entre animas y trocadero, centro habana 210 - Karta
  0.12 km från Paseo del Prado
  3,0/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 238 recensioner från resenärerBaserat på 238 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell återfinns i La Habana Vieja. Denna anläggning kan erbjuda totalt 65 rum. För gästernas bekvämlighet finns tillgång till fast internet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Hotel Lido är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel Sevilla
  Från1.267krPer natt

  Hotel Sevillastars

  Habana Vieja, Havanna , Calle trocadero 55 - Karta
  0.13 km från Paseo del Prado
  3,7/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4346 recensioner från resenärerBaserat på 4346 recensioner från resenärer

  Detta hotell är beläget i hjärtat av det historiska kvarteret i Havanna. Med det idealiska klimatet, havsluften och den varma temperaturen, ligger hotellet på en helt underbar plats. Bara några steg från hotellet kan gästerna hitta kulturcentrum och museer där man kan upptäcka mer om det dynamiska livet av de infödda invånarna på ön. Genom hotellets moriska arkitektur kan besökare föreställa sig och gå tillbaka till charmen i förra sekelskiftet, samt njuta av gästfrihet och bekväma omgivningar. Fasaderna på stadshotellet upplyses i kvällssolen och blir till skuggor i nyanser av mjuka färger. Byggnaden omfattar totalt 178 rum fördelade på nio våningar. Besökare som vill uppskatta den vackra utsikten över hustaken i Havanna behöver bara äta middag på hotellets Panorama-restaurang och på så vis avsluta dagen på ett hisnande sätt.

  Se mer
 • Iberostar Parque Central
  Från2.199krPer natt

  Iberostar Parque Centralstars

  Habana Vieja, Havanna , Neptuno prado y zulueta - Karta
  0.14 km från Paseo del Prado
  4,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8260 recensioner från resenärerBaserat på 8260 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i La Habana Vieja. Iberostar Parque Central har totalt 427 rum. Iberostar Parque Central totalrenoverades 2017. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. När det handlar om att koppla av, kan alla gäster som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casa Colonial Sra Maipú
  Från418krPer natt

  Casa Colonial Sra Maipústars

  Habana Vieja, Havanna , Industria 161, entre ánimas y trocader 161 - Karta
  0.15 km från Paseo del Prado
   

  Denna gulliga semesterbostad eller villa ligger i La Habana Vieja. Med sina totalt 7 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Från884krPer natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Habana Vieja, Havanna , Ignacio agramante 267 - Karta
  0.15 km från Paseo del Prado
  2,6/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1571 recensioner från resenärerBaserat på 1571 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i La Habana Vieja. Totalt 188 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 1991. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av internetanslutningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Gran Caribe Hotel Plaza tillhandahåller inga babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Telegrafo Boutique
  Från1.745krPer natt

  Telegrafo Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Prado esq. neptuno 408 - Karta
  0.19 km från Paseo del Prado
  3,6/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1419 recensioner från resenärerBaserat på 1419 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i La Habana Vieja, är ett bra alternativ för familjer. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från egendomen. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Detta boende ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Totalt 63 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Telegrafo Boutique. Trots att detta hotell byggdes 1886 har det genomgått en renovering 2001. Telegrafo Boutique är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Telegrafo Boutique tillhandahåller babysängar på begäran. Alla badrum på Telegrafo Boutique är handikappanpassadeTelegrafo Boutique är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Telegrafo Boutique erbjuder en mängd olika matupplevelser. kunderna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta boende har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana
  Från3.626krPer natt

  Gran Hotel Manzana Kempinski La Habanastars

  Habana Vieja, Havanna , Calle san rafael e/ zulueta y monserrate n/a - Karta
  0.2 km från Paseo del Prado
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 555 recensioner från resenärerBaserat på 555 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i La Habana Vieja. Från denna anläggning som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Denna egendom ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 2. 4 kilometer till flygplatsen. Totalt 246 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning som byggdes 1894 totalrenoverades 2017. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Detta handikappanpassade hotell har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Gäster som bor på detta hotell kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla som valt detta boende ny energi inför dagen. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Caribbean
  Från574krPer natt

  Hotel Caribbeanstars

  Habana Vieja, Havanna , Prado 164 - Karta
  0.22 km från Paseo del Prado
  2,4/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 212 recensioner från resenärerBaserat på 212 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i La Habana Vieja. Våra kunder har 16. 7 kilometer till flygplatsen. Totalt 38 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hotel Caribbean. Det här hotellet byggdes 1953. För gästernas bekvämlighet har detta boende internet. Receptionen på Hotel Caribbean har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel Caribbean. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Hostal Sandy
  Från538krPer natt

  Hostal Sandystars

  Habana Vieja, Havanna , Amistad neptuno y san miguel 211 - Karta
  0.24 km från Paseo del Prado
   

  Detta anspråkslösa vandrarhem finns i La Habana Vieja. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 4 rum. Dygnet-runt-servicen på Hostal Sandy bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna på Hostal Sandy. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Hostal Casa del Prado 66
  Från478krPer natt

  Hostal Casa del Prado 66stars

  Habana Vieja, Havanna , Prado e/ genio y consulado 66 - Karta
  0.26 km från Paseo del Prado
   

  Detta enkla vandrarhem ligger i La Habana Vieja. De som bor på denna anläggning, som har totalt 2 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Receptionen på Hostal Casa del Prado 66 har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Hostal Casa del Prado 66. Hostal Casa del Prado 66 är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  67  Hotell - Paseo del Prado
Sida  1  av  7
 

Hotell i närheten av  Paseo del Prado

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner