Hotell i närheten av Paseo del Prado

Se på kartan
Hotell - Paseo del Prado

Paseo del PradoFrån  372kr

Rekommenderade hotell nära Paseo del Prado

 • Hotel Lido
  Från594krPer natt

  Hotel Lidostars

  Habana Vieja, Havanna , Consulado, entre animas y trocadero, centro habana 210 - Karta
  0.12 km från Paseo del Prado
  3,0/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 236 recensioner från resenärerBaserat på 236 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i La Habana Vieja. Totalt 65 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet har denna anläggning internet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Hotel Lido tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel Sevilla
  Från1.589krPer natt

  Hotel Sevillastars

  Habana Vieja, Havanna , Calle trocadero 55 - Karta
  0.13 km från Paseo del Prado
  3,7/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4270 recensioner från resenärerBaserat på 4270 recensioner från resenärer

  Detta hotell är beläget i hjärtat av det historiska kvarteret i Havanna. Med det idealiska klimatet, havsluften och den varma temperaturen, ligger hotellet på en helt underbar plats. Bara några steg från hotellet kan gästerna hitta kulturcentrum och museer där man kan upptäcka mer om det dynamiska livet av de infödda invånarna på ön. Genom hotellets moriska arkitektur kan besökare föreställa sig och gå tillbaka till charmen i förra sekelskiftet, samt njuta av gästfrihet och bekväma omgivningar. Fasaderna på stadshotellet upplyses i kvällssolen och blir till skuggor i nyanser av mjuka färger. Byggnaden omfattar totalt 178 rum fördelade på nio våningar. Besökare som vill uppskatta den vackra utsikten över hustaken i Havanna behöver bara äta middag på hotellets Panorama-restaurang och på så vis avsluta dagen på ett hisnande sätt.

  Se mer
 • Iberostar Parque Central
  Från2.590krPer natt

  Iberostar Parque Centralstars

  Habana Vieja, Havanna , Neptuno prado y zulueta - Karta
  0.14 km från Paseo del Prado
  4,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8102 recensioner från resenärerBaserat på 8102 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i La Habana Vieja. Det totala antalet rum på Iberostar Parque Central är 427. Iberostar Parque Central genomgick en renovering 2017. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på Iberostar Parque Central har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Iberostar Parque Central. På Iberostar Parque Central kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Från947krPer natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Habana Vieja, Havanna , Ignacio agramante 267 - Karta
  0.15 km från Paseo del Prado
  2,6/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1550 recensioner från resenärerBaserat på 1550 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i La Habana Vieja. Denna anläggning har totalt 188 rum. Detta boende genomgick en renovering 1991. Resenärerna kan med fördel använda sig av internetanslutningen. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Telegrafo Boutique
  Från1.881krPer natt

  Telegrafo Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Prado esq. neptuno 408 - Karta
  0.19 km från Paseo del Prado
  3,6/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1402 recensioner från resenärerBaserat på 1402 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i La Habana Vieja. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här boende. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från detta boende. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 1000 meter till hamnen. Det totala antalet rum på Telegrafo Boutique är 63. Trots att denna anläggning byggdes 1886 har den genomgått en renovering 2001. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Alla rum på Telegrafo Boutique är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan utforska de olika matställena som Telegrafo Boutique erbjuder. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. Telegrafo Boutique kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Caribbean
  Från745krPer natt

  Hotel Caribbeanstars

  Habana Vieja, Havanna , Prado 164 - Karta
  0.22 km från Paseo del Prado
  2,4/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 210 recensioner från resenärerBaserat på 210 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i La Habana Vieja. Våra resenärer har 16. 7 kilometer till flygplatsen. 38 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende byggdes 1953. På Hotel Caribbean har kunderna tillgång till internet. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel Caribbean. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Havana Beautiful Rooms
  Från580krPer natt

  Havana Beautiful Roomsstars

  Havanna, Havanna , Crespo,111 e/trocadero & colón 111 - Karta
  0.29 km från Paseo del Prado
   

  Detta charmiga hotell beläget i Havana. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 1. 5 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 30 ombonade rum. Havana Beautiful Rooms byggdes 1900 och 2017 totalrenoverades det. På Havana Beautiful Rooms har resenärerna tillgång till internet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Havana Beautiful Rooms är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Havana Beautiful Rooms. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Havana Family Rooms
  Från627krPer natt

  Havana Family Roomsstars

  Havanna, Havanna , Compostela, 120 #empedrado & tejadillo 120 - Karta
  0.39 km från Paseo del Prado
   

  Detta gulliga hotell finns i Havana. Från denna egendom som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra resenärer har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Havana Family Rooms har totalt 16 rum. Detta boende byggdes 1900 och totalrenoverades 2017. Gästerna kan med fördel använda sig av internetanslutningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Havana Family Rooms tillhandahåller inga babysängar på begäran. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Havana Family Rooms tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casa Colonial Carmen
  Från464krPer natt

  Casa Colonial Carmenstars

  Habana Vieja, Havanna , Crespo 111 altos % trocadero y colon 111 - Karta
  0.4 km från Paseo del Prado
   

  Detta anspråkslösa Guest House ligger i La Habana Vieja. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 7 rum. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser.

  Se mer
 • Iberostar Grand Packard
  Från2.412krPer natt

  Iberostar Grand Packardstars

  Havanna, Havanna , Prado 51 entre cárcel y genios 154 - Karta
  0.47 km från Paseo del Prado
   

  Detta lyxiga hotell återfinns i Havana. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 900 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 1. 6 kilometer till hamnen. Detta boende har 321 rum. Iberostar Grand Packard genomgick en totalrenovering 2018. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen är öppen dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Alla gäster som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge gästerna ny energi inför dagen. Iberostar Grand Packard kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  39  Hotell - Paseo del Prado
Sida  1  av  4
 

Hotell i närheten av  Paseo del Prado

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner